FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Titans 2002 Numbers
Quiz about Titans 2002 Numbers

Titans 2002 Numbers Trivia Quiz


This will test your knowledge on the Titans numbers. If you watch the Titans it should be easy.

A multiple-choice quiz by Star15warS. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Teams
  8. »
  9. Tennessee Titans

Author
Star15warS
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
86,455
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 25
Plays
802
- -
Question 1 of 25
1. What number did Samari Rolle wear? Hint


Question 2 of 25
2. What number was Derrick Mason? Hint


Question 3 of 25
3. What player wore number 90?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 4 of 25
4. What number did Steve McNair have? Hint


Question 5 of 25
5. Joe Nedney wore what number? Hint


Question 6 of 25
6. What number was Brad Hopkins? Hint


Question 7 of 25
7. What number did Greg Comella have? Hint


Question 8 of 25
8. What number was Randall Godfrey? Hint


Question 9 of 25
9. Who wore number 27?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 10 of 25
10. What number did Kevin Carter wear? Hint


Question 11 of 25
11. What number was Albert Haynesworth? Hint


Question 12 of 25
12. What was Keith Bulluck's number? Hint


Question 13 of 25
13. Andre Dyson had what number? Hint


Question 14 of 25
14. Who was number 89?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 15 of 25
15. What number did Tank Williams wear? Hint


Question 16 of 25
16. What player wore number 13?

Answer: ( Two words, or just surname ... Quarterback)
Question 17 of 25
17. Jeff Smith wore what number? Hint


Question 18 of 25
18. What number was Earl Campbell? Hint


Question 19 of 25
19. What player had number 88?

Answer: (Two Words or just surname)
Question 20 of 25
20. What number did Lance Schulters wear? Hint


Question 21 of 25
21. What number was Fred Miller? Hint


Question 22 of 25
22. What number had Kevin Dyson wore? Hint


Question 23 of 25
23. What number was Rocky Calmus? Hint


Question 24 of 25
24. What was Benji Olson's number? Hint


Question 25 of 25
25. Who was number 86?

Answer: (Two Words or just surname WR)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What number did Samari Rolle wear?

Answer: 21

The Titans best cornerback.
2. What number was Derrick Mason?

Answer: 85

He was the Titans number one wide reciever and kick/punt returner.
3. What player wore number 90?

Answer: Jevon Kearse

He was the Titans Right End.
4. What number did Steve McNair have?

Answer: 9

'Air McNair' was the Titans best quarterback.
5. Joe Nedney wore what number?

Answer: 6

Joe was the Titans kicker.
6. What number was Brad Hopkins?

Answer: 72

He was the left tackle of the Titans.
7. What number did Greg Comella have?

Answer: 33

He was the new free agent acquisition brought in to play fullback.
8. What number was Randall Godfrey?

Answer: 56

He was the Titans starting middle linebacker.
9. Who wore number 27?

Answer: Eddie George

The Titans star running back.
10. What number did Kevin Carter wear?

Answer: 93

He was Jevon Kearse's partner at the left end.
11. What number was Albert Haynesworth?

Answer: 91

He was the Titans number one pick in the 2002 draft and is expected to play at right defensive tackle.
12. What was Keith Bulluck's number?

Answer: 53

He was the Titans starting weakside linebacker.
13. Andre Dyson had what number?

Answer: 22

Kevin Dyson's brother was the Titans starting left cornerback.
14. Who was number 89?

Answer: Frank Wycheck

Frank led the Titans in receptions in five straight seasons before 2001.
15. What number did Tank Williams wear?

Answer: 25

He was the Titans' second round selection in the 2002 draft.
16. What player wore number 13?

Answer: Jason Gesser

17. Jeff Smith wore what number?

Answer: 51

He was a free agent acquisition from 2002 picked up to play center.
18. What number was Earl Campbell?

Answer: 34

The greatest running back ever for the Titans/Oilers franchise.
19. What player had number 88?

Answer: Erron Kinney

Erron was the Titans backup tight end.
20. What number did Lance Schulters wear?

Answer: 31

He was picked up from the 49ers to help the awful Titans secondary in 2002.
21. What number was Fred Miller?

Answer: 71

He was the Titans right tackle.
22. What number had Kevin Dyson wore?

Answer: 87

He was third on the team in receptions in 2001.
23. What number was Rocky Calmus?

Answer: 54

The Titans third round selection in the 2002 draft.
24. What was Benji Olson's number?

Answer: 75

Benji was the Titans starting right guard.
25. Who was number 86?

Answer: Justin McCareins

He was a Titans wide reciever.
Source: Author Star15warS

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Tennessee Titans 2003 Tough
2. Houston Oilers Tough
3. Tennessee Titan Mania 2003 Average
4. All About the Titans Average
5. Titans of 2001 Difficult
6. Tennessee Titans 2005 Tough
7. Totally Titanic Average
8. Tennessee Titans Very Difficult
9. Tennessee Titans 2005 NFL Draft Average
10. Forget the Titans Average
11. Tennessee Titans: 2008 Average
12. Titans Jersey Numbers 2001 Tough

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us