FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Titans of 2001
Quiz about Titans of 2001

Titans of 2001 Trivia Quiz


This is a quiz on the Titans stats in 2001.

A multiple-choice quiz by Star15warS. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Teams
  8. »
  9. Tennessee Titans

Author
Star15warS
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
86,361
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
668
- -
Question 1 of 15
1. How many points did Joe Nedney have in 2001? Hint


Question 2 of 15
2. Who had the most touchdown receptions in 2001? Hint


Question 3 of 15
3. What was Steve McNair's passer rating in 2001? Hint


Question 4 of 15
4. How many yards did Skip Hicks have? Hint


Question 5 of 15
5. What was Derrick Mason's longest kickoff return (yards)? Hint


Question 6 of 15
6. Who was the Titans starting punter in 2001?

Answer: (Two Words or just surname)
Question 7 of 15
7. How many total interceptions did the Titans have? Hint


Question 8 of 15
8. How many sacks did Jevon Kearse have? Hint


Question 9 of 15
9. Who led the Titans in catches?

Answer: (Two Words or just surname)
Question 10 of 15
10. How many TD's did the Titans have in 2001? Hint


Question 11 of 15
11. How many interceptions did Neil O'Donnell throw? Hint


Question 12 of 15
12. Eddie George had the longest touchdown run of his career in 2001.


Question 13 of 15
13. How many yards did Billy Volek throw for in 2001? Hint


Question 14 of 15
14. Who was the Titans fifth leading reciever? Hint


Question 15 of 15
15. How many safeties did the Titans defense record? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many points did Joe Nedney have in 2001?

Answer: 94

He was the Titans leading scorer in 2001.
2. Who had the most touchdown receptions in 2001?

Answer: Derrick Mason

D-Mase had 9 TD passes in 2001.
3. What was Steve McNair's passer rating in 2001?

Answer: 90.2

His highest passer rating ever and second in the AFC. Fourth in the league.
4. How many yards did Skip Hicks have?

Answer: 341

He was third on the Titans with 314 yards behind Eddie George(968) and Steve McNair(414).
5. What was Derrick Mason's longest kickoff return (yards)?

Answer: 101

He had the longest kickoff return in the league.
6. Who was the Titans starting punter in 2001?

Answer: Craig Hentrich

He's number 15.
7. How many total interceptions did the Titans have?

Answer: 17

They were led by Samari Rolle and Andre Dyson with 3 interceptions each.
8. How many sacks did Jevon Kearse have?

Answer: 10

'The Freak' had an off year supposedly. I would sure take that off year!
9. Who led the Titans in catches?

Answer: Derrick Mason

He had 73 receptions in 2001, a career high.
10. How many TD's did the Titans have in 2001?

Answer: 39

The had 12 TD's rushing, 23 passing, and 4 by defense/special teams.
11. How many interceptions did Neil O'Donnell throw?

Answer: 2

He filled in for Steve McNair with 2 TD's and 2 INT's.
12. Eddie George had the longest touchdown run of his career in 2001.

Answer: False

His best run was for 27 yards and that wasn't even for a TD.
13. How many yards did Billy Volek throw for in 2001?

Answer: 0

He was the Titans third string QB and did not take a snap in 2001.
14. Who was the Titans fifth leading reciever?

Answer: Erron Kinney

Kinney had 25 receptions. Behind Mason(73), Wycheck(60), Dyson(54), and George(37).
15. How many safeties did the Titans defense record?

Answer: 1

Only 2 points. The Titans defense scored 3 TD's though.
Source: Author Star15warS

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us