FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about West Bromwich Albion
Quiz about West Bromwich Albion

West Bromwich Albion Trivia Quiz


A random West Bromwich Albion quiz.

A multiple-choice quiz by throstle0luv. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. West Bromwich Albion

Author
throstle0luv
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
268,971
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
381
- -
Question 1 of 10
1. Which team was Jonathan Greening playing for before he joined West Brom? Hint


Question 2 of 10
2. What team was Neil Clement on before he joined West Brom (loans excluded)? Hint


Question 3 of 10
3. What happened to Thomas Gaardsoe? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following players never played for West Brom? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the slowest Albion during 2006-07 season? Hint


Question 6 of 10
6. What is Bob Taylor's number? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the main goal keeper during 2002-2003 season? Hint


Question 8 of 10
8. Who got a gate named after him at The Hawthorns? Hint


Question 9 of 10
9. Who is "Clem"? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following is not a nickname for West Brom? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 01 2024 : Guest 92: 7/10
Apr 27 2024 : Guest 2: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team was Jonathan Greening playing for before he joined West Brom?

Answer: Middlesbrough

He played for Middlesbrough between 2001-2004. He played 99 games and scored 4 goals.
2. What team was Neil Clement on before he joined West Brom (loans excluded)?

Answer: Chelsea

He joined Albion in 2000. He only made 1 appearance for Chelsea.
3. What happened to Thomas Gaardsoe?

Answer: He retired due to injury

He tried a comeback but retired in 2006.
4. Which of the following players never played for West Brom?

Answer: Edwin Van Der Sar

Sakiri, Inamoto, and Earnshaw were on the squad during 2004-2005 season.
5. Who is the slowest Albion during 2006-07 season?

Answer: John Hartson

All other 3 played midfield so they weren't so slow. Meanwhile, John Hartson wasn't known for his speed.
6. What is Bob Taylor's number?

Answer: 15

In FIFA 2003, Bob Taylor was number 15.
7. Who was the main goal keeper during 2002-2003 season?

Answer: Russell Hoult

Dean Kiely was not on West Brom that season.
8. Who got a gate named after him at The Hawthorns?

Answer: Jeff Astle

He appeared 292 times and scored 137 times for West Brom.
9. Who is "Clem"?

Answer: Neil Clement

Clem Labine and Roberto Clemente was both baseball players. Clement was the longest serving West Brom player on the squad.
10. Which of the following is not a nickname for West Brom?

Answer: Brummie

The Throstles are the official nickname. Baggies is most common nickname while Albion is easier to remember since the full name for West Brom is West Bromwich Albion. WBA would also be a correct answer.
Source: Author throstle0luv

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series The football list - England.:

A quiz about various clubs and competitions in football ( soccer to US ) in England .

  1. The Gooners Average
  2. 1970s FA Cup Finals Average
  3. Leeds United in the 1970s Average
  4. Former UK Football Clubs Average
  5. The Football League Difficult
  6. 1980s FA Cup Finals Average
  7. Manchester City FC Average
  8. West Bromwich Albion Average
  9. Premier League Stadiums Easier
  10. England Greats: Their First Clubs [B] Average
  11. Early Years of the FAPL Average
  12. English Football Average

5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us