FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Premier League Stadiums
Quiz about Premier League Stadiums

The Ultimate Premier League Stadiums Quiz | UK


A quiz on the top stadiums in the Premier League in 2007-08. Let's test your knowledge!

A multiple-choice quiz by ReadingMad. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. UK Football Stadiums

Author
ReadingMad
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
291,641
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2781
Last 3 plays: Guest 89 (10/10), Guest 77 (9/10), Guest 86 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where did Arsenal move to in 2006? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Chelsea's stadium? Hint


Question 3 of 10
3. It opened in 1997: Sunderland's ground is the Stadium of _________ . Hint


Question 4 of 10
4. White Hart Lane, Tottenham Hotspur's home ground from 1899 to 2017, was a stadium which held how many people? Hint


Question 5 of 10
5. What is the nickname of Manchester United's stadium? Hint


Question 6 of 10
6. Newcastle United's ground is called St. Williams Park.


Question 7 of 10
7. What is the name of Portsmouth's home ground? Hint


Question 8 of 10
8. Which club's ground is called Anfield? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Everton's home ground? Hint


Question 10 of 10
10. Manchester City's Ground is called the City of England Stadium.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 03 2024 : Guest 89: 10/10
Apr 01 2024 : Guest 77: 9/10
Mar 31 2024 : Guest 86: 10/10
Mar 27 2024 : Guest 2: 9/10
Mar 27 2024 : Guest 2: 10/10
Mar 26 2024 : Guest 146: 9/10
Mar 22 2024 : Guest 78: 9/10
Mar 16 2024 : Guest 41: 8/10
Mar 12 2024 : Guest 104: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Arsenal move to in 2006?

Answer: Emirates

The Emirates was opened in July 2006. The stadium has a capacity of 60,355, making it the second largest stadium in the Premier League after old Trafford.
2. What is the name of Chelsea's stadium?

Answer: Stamford Bridge

The capacity is 42,055. It was first opened over 100 years ago, in 1877 as an athletics stadium.
3. It opened in 1997: Sunderland's ground is the Stadium of _________ .

Answer: Light

Sunderland's stadium opened in 1997 and has hosted England internationals. In a 2007-08 survey it was found to be the loudest stadium in Britain.
4. White Hart Lane, Tottenham Hotspur's home ground from 1899 to 2017, was a stadium which held how many people?

Answer: 36,240

White Hart Lane had been the home to Spurs for 188 years. Tottenham's fans referred to it as "The Lane".
5. What is the nickname of Manchester United's stadium?

Answer: The Theatre of Dreams

It has been United's home since 1910. It hosted several England matches while the Wembley Stadium was being rebuilt.
6. Newcastle United's ground is called St. Williams Park.

Answer: False

It is St. James Park. It has a large capacity of 52,387 and is located in the centre of Newcastle.
7. What is the name of Portsmouth's home ground?

Answer: Fratton Park

Portsmouth have played their home games there since 1898. It has a small capacity of 20,688.
8. Which club's ground is called Anfield?

Answer: Liverpool

Liverpool's home ground since 1884, it was originally Everton's home. It is known for a great atmosphere.
9. What is the name of Everton's home ground?

Answer: Goodison Park

Everton were formed in 1878, but not until 1892 did they moved to Goodison Park, which has a capacity of 40,569.
10. Manchester City's Ground is called the City of England Stadium.

Answer: False

The actual name is City of Manchester Stadium. It houses 48,500 seats and was built for the 2002 Commonwealth Games.
Source: Author ReadingMad

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series The football list - England.:

A quiz about various clubs and competitions in football ( soccer to US ) in England .

  1. The Gooners Average
  2. 1970s FA Cup Finals Average
  3. Leeds United in the 1970s Average
  4. Former UK Football Clubs Average
  5. The Football League Difficult
  6. 1980s FA Cup Finals Average
  7. Manchester City FC Average
  8. West Bromwich Albion Average
  9. Premier League Stadiums Easier
  10. England Greats: Their First Clubs [B] Average
  11. Early Years of the FAPL Average
  12. English Football Average

4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us