FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who
Quiz about Who

Who? Trivia Quiz


Hall of Famer?

A multiple-choice quiz by johnvilla. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Baseball
  8. »
  9. MLB Hall of Fame

Author
johnvilla
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
9,180
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
3514
Last 3 plays: camhammer (10/10), Guest 76 (3/10), Guest 96 (1/10).
- -
Question 1 of 10
1. What Dodger player has two bridges named after him? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the only player to manage both the Senators and the Mets? Hint


Question 3 of 10
3. What player had the most RBIs in the 1950s? Hint


Question 4 of 10
4. Who hit the first home run in Mets history? Hint


Question 5 of 10
5. Who was the first Dodger to hit 4 HRs in one game? Hint


Question 6 of 10
6. Which manager was traded for a pitcher and cash? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the 1969 Manager of the Year? Hint


Question 8 of 10
8. Who holds the World Series record for most games played at first base? Hint


Question 9 of 10
9. What player had prayers said for him in churches throughout Brooklyn to help end a batting slump? Hint


Question 10 of 10
10. Who has played in 7 world series, 8 all-star games, hit 14 grandslams, hit 22 or more home runs in seven consecutive seasons, managed a World Series Championship team, has 370 lifetime homers, 3 gold gloves, and is not in the Hall of Fame? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : camhammer: 10/10
May 22 2024 : Guest 76: 3/10
May 06 2024 : Guest 96: 1/10
May 04 2024 : PurpleComet: 10/10
May 03 2024 : Guest 66: 3/10
Apr 16 2024 : harryhusker3: 3/10
Apr 07 2024 : Guest 166: 1/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What Dodger player has two bridges named after him?

Answer: Gil Hodges

Gil Hodges Memorial Bridges in Petersburg, Indiana (his hometown) an in Brooklyn, NY.
2. Who is the only player to manage both the Senators and the Mets?

Answer: Gil Hodges

Washington Senators 1964-67 New York Mets 1968-71.
3. What player had the most RBIs in the 1950s?

Answer: Gil Hodges

See Bill Mazerowski's Baseball Magazine 1999.
4. Who hit the first home run in Mets history?

Answer: Gil Hodges

5. Who was the first Dodger to hit 4 HRs in one game?

Answer: Gil Hodges

Shawn Green was the second.
6. Which manager was traded for a pitcher and cash?

Answer: Gil Hodges

1967 Bill Denehy and cash to the Washington Senators for Senators manager Gil Hodges.
7. Who was the 1969 Manager of the Year?

Answer: Gil Hodges

Who else? He led the 'Miracle Mets'
8. Who holds the World Series record for most games played at first base?

Answer: Gil Hodges

9. What player had prayers said for him in churches throughout Brooklyn to help end a batting slump?

Answer: Gil Hodges

10. Who has played in 7 world series, 8 all-star games, hit 14 grandslams, hit 22 or more home runs in seven consecutive seasons, managed a World Series Championship team, has 370 lifetime homers, 3 gold gloves, and is not in the Hall of Fame?

Answer: Gil Hodges

Source: Author johnvilla

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us