FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Beat the Bad Girls
Quiz about Beat the Bad Girls

Beat the "Bad Girls" Trivia Quiz


Think you know all about the cons and screws of Larkhall? Know your G Wing from your Wing G? Take this "Bad Girls" quiz to see how much you really do know?

A multiple-choice quiz by griswald10. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bad Girls

Author
griswald10
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
329,758
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
462
Last 3 plays: Guest 81 (2/10), Guest 78 (10/10), Guest 78 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Nikki Wade dressed as when she snuck out of Larkhall? Hint


Question 2 of 10
2. What did The Costa Cons swap in return for bottles of spirit? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the only prison officer to appear in all 8 series? Hint


Question 4 of 10
4. Which actress played "Podger" Pam Jolly? Hint


Question 5 of 10
5. What colour was the plastic 'crockery' used by the inmates? Hint


Question 6 of 10
6. What talent enabled Denny Blood to be moved to an open prison? Hint


Question 7 of 10
7. Which prison officer later became an inmate in Larkhall? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the first Governing Governor of G Wing? Hint


Question 9 of 10
9. Where was Natalie Buxton's body disposed of? Hint


Question 10 of 10
10. Where was Shell Dockley finally found after escaping? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 81: 2/10
Jun 16 2024 : Guest 78: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 78: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Nikki Wade dressed as when she snuck out of Larkhall?

Answer: A nurse

Episode 2.13 'Oh What A Night'
On the night of Sylvia and Bobby's 30th wedding anniversary hosted at Larkhall, Nikki realises this is the perfect time to undergo her escape. Nikki bribes a nurse who is desperate for money to go to Australia to help her engineer her escape.
2. What did The Costa Cons swap in return for bottles of spirit?

Answer: Cream cakes

Episode 7.3-7.9
Phyl and Bev set up a scheme with a red-band prisoner named Denise. They would swap cream cakes from the baker's delivery van for bottles of spirits.
3. Who was the only prison officer to appear in all 8 series?

Answer: Sylvia Hollamby

There were only three cast members to actually appear in all eight series - The "Julies" and Sylvia Hollamby.
4. Which actress played "Podger" Pam Jolly?

Answer: Wendi Peters

Wendi Peters later went on to play the role of Cilla Battersby-Brown in "Coronation Street".
5. What colour was the plastic 'crockery' used by the inmates?

Answer: Blue

Prisoners also used their crockery to bang together to make more noise and commotion when they wanted attention for something.
6. What talent enabled Denny Blood to be moved to an open prison?

Answer: Painting

Denny's inspiration came when The Costa Cons gave her a painting of her beloved Shaz.
7. Which prison officer later became an inmate in Larkhall?

Answer: Di Barker

Di Barker was wrongly arrested and charged with the murder of Jim Fenner.
8. Who was the first Governing Governor of G Wing?

Answer: Simon Stubberfield

Neil Grayling became the longest serving Governing Governor.
9. Where was Natalie Buxton's body disposed of?

Answer: The sewers

The dustbins were where Natalie was killed but her body was disposed of in the sewers. Yvonne Atkins met her death when Jim Fenner locked her in a disused hanging cell and left her to die. Shaz Wylie tried to dig an escape tunnel under the potting shed but was found out after Buki Lester nearly died when the tunnel collapsed on her.
10. Where was Shell Dockley finally found after escaping?

Answer: Amsterdam

A heavily pregnant Shell was found pole-dancing in a club in Amsterdam by Jim Fenner and some other officers supposedly on a weekend fishing trip.
Source: Author griswald10

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us