FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bad Girls Exits
Quiz about Bad Girls Exits

'Bad Girls' Exits Trivia Quiz


Do you know who killed who, when who died and how they died?

A multiple-choice quiz by cerianne123. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bad Girls

Author
cerianne123
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
220,992
Updated
Dec 13 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
886
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), Guest 78 (10/10), Guest 79 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who committed suicide by hanging herself, after being bullied by Shell Dockley? Hint


Question 2 of 10
2. Who died at the end of series 4, after Snowball's bomb exploded? Hint


Question 3 of 10
3. Who died of a brain tumour, after being diagnosed just two weeks before? Hint


Question 4 of 10
4. Who committed suicide by swallowing toilet paper, because she lost a fight against Shaz Wiley? Hint


Question 5 of 10
5. Who was murdered by Al McKenzie? Hint


Question 6 of 10
6. Whose body was found six weeks after Jim Fenner locked her into a dead end room? Hint


Question 7 of 10
7. Which inmate, who was wanted for murder in the USA, hung herself from the landing railings? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Yvonne Atkins' enemy, who died from an allergic reaction? Hint


Question 9 of 10
9. Who choked on their own vomit, and died? Hint


Question 10 of 10
10. Who killed Jim Fenner? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 05 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 78: 10/10
May 24 2024 : Guest 79: 10/10
May 17 2024 : Guest 94: 10/10
May 01 2024 : Guest 109: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who committed suicide by hanging herself, after being bullied by Shell Dockley?

Answer: Rachel Hicks

Rachel is played by Joanne Froggatt. Joanne has also appeared in 'Coronation Street', 'Casualty' and 'dinnerladies'. While Rachel was in prison, she was having an affair with Jim Fenner.
2. Who died at the end of series 4, after Snowball's bomb exploded?

Answer: Shaz Wylie

Shaz is played by Lindsey Fawcett. Lindsey has also appeared in 'Doctors' and 'Heartbeat'. Shaz was a teenage triple murderer and lesbian.
3. Who died of a brain tumour, after being diagnosed just two weeks before?

Answer: Zandra Plackett

Zandra is played by Lara Cazalet. Lara has also appeared in 'The Bill', 'Down to Earth' and 'Where the Heart is'. While Zandra was in prison, she had a baby boy called Robbie.
4. Who committed suicide by swallowing toilet paper, because she lost a fight against Shaz Wiley?

Answer: Maxi Purvis

Maxi is played by Kerry Norton. Kerry has also appeared in 'Casualty', 'EastEnders' and 'Murphy's Law'. Maxi was the leader of the Peckham Boot Gang.
5. Who was murdered by Al McKenzie?

Answer: Virginia O'Kane

Virginia is played Kate O'Mara. Kate has also appeared in 'Crossroads', 'Family Affairs' and 'Dynasty'. Virginia came to Larkhall in a wheelchair, but we found out while she was in prison she wasn't disabled.
6. Whose body was found six weeks after Jim Fenner locked her into a dead end room?

Answer: Yvonne Atkins

Yvonne is played by Linda Henry. Linda has also appeared in 'The Bill', 'EastEnders' and 'Touching Evil'. Yvonne was top dog in Larkhall, and everyone was afraid of her.
7. Which inmate, who was wanted for murder in the USA, hung herself from the landing railings?

Answer: Snowball Merriman

Snowball is played by Nicole Faraday. Nicole has also appeared in 'Casualty'. Snowball was in prison for drug smuggling.
8. What was the name of Yvonne Atkins' enemy, who died from an allergic reaction?

Answer: Reene Williams

Reene is played by Alison Newman. Alison has appeared in 'Rocket Man', 'Footballers' Wives' and 'Family Affairs'. Reene only appeared in two episodes and then died from an allergic reaction to nuts.
9. Who choked on their own vomit, and died?

Answer: Al McKenzie

Al is played by Pauline Campball. Pauline has also appeared in 'Casualty'. Al was the second person from the Peckham Boot Gang to die.
10. Who killed Jim Fenner?

Answer: Julie Johnston

Julie Johnston is played by Kika Mirylees. Kika has also appeared in 'The Bill', 'Casualty' and 'Red Dwarf'. Julie has been in 'Bad Girls' since series one, with her best mate Julie Saunders.
Source: Author cerianne123

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us