FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bad Girls The Whole Enchilada
Quiz about Bad Girls The Whole Enchilada

"Bad Girls": The Whole Enchilada Quiz


This quiz is based on series 1 to 6 of "Bad Girls" in the years 1999 to 2004. Have Fun!

A multiple-choice quiz by comedyclaire. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bad Girls

Author
comedyclaire
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
194,013
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
1782
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 81 (13/15), Guest 79 (15/15), Guest 94 (10/15).
- -
Question 1 of 15
1. What was the name of Rhiannon's boyfriend that the Julies poured boiling water over? Hint


Question 2 of 15
2. Which of these personal officers left Larkhall to live in Greece? Hint


Question 3 of 15
3. Which character asked "Do you want another poke in the pudding?"? Hint


Question 4 of 15
4. Did Maxi Purvis die from rhubarb poisoning?


Question 5 of 15
5. Finish this memorable Nikki Wade quote: "______'s as bent as they come and you know it."

Answer: (Who else could it be?! (1 word, last name))
Question 6 of 15
6. What was Snowball Merriman's real name? Hint


Question 7 of 15
7. Which of these things did Shell and Denny not do when they escaped from Larkhall and went to pay the Hollamby's a visit? Hint


Question 8 of 15
8. Did the Julies called the cat they found 'Tinker'?


Question 9 of 15
9. Which of these characters saved Julie S's hand from being cut in a faulty cutting machine? Hint


Question 10 of 15
10. During the Larkhall fire at the end of series 4, which character died? Hint


Question 11 of 15
11. Which of these personal officers joined Larkhall to be with her girlfriend near the end of Series 5? Hint


Question 12 of 15
12. Phyl and Bev are better known as who? Hint


Question 13 of 15
13. What is Julie Johnston's real name? Hint


Question 14 of 15
14. What did Zandra Plackett name her baby boy? Hint


Question 15 of 15
15. Which of these characters was not in series 1? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 06 2024 : Guest 81: 13/15
May 24 2024 : Guest 79: 15/15
May 17 2024 : Guest 94: 10/15
May 09 2024 : kstyle53: 15/15
May 09 2024 : Guest 78: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of Rhiannon's boyfriend that the Julies poured boiling water over?

Answer: Damien Morrison

The Julies each got eight years for this crime, something Julie S was not happy about.
2. Which of these personal officers left Larkhall to live in Greece?

Answer: Dominic McAllister

Dominic met a girl on his holidays in Greece and decided to stay there, much to Di Barker's annoyance.
3. Which character asked "Do you want another poke in the pudding?"?

Answer: Shell Dockley

Shell threatened Fenner with 'another poke in the pudding' after she stabbed him with a broken glass bottle!
4. Did Maxi Purvis die from rhubarb poisoning?

Answer: No

It was Al McKenzie who died from rhubarb poisoning when Phyl and Bev's hooch was mistaken for milk and used to make pancakes. Maxi Purvis committed suicide by choking herself on tissues.
5. Finish this memorable Nikki Wade quote: "______'s as bent as they come and you know it."

Answer: Fenner

It took all six series for Fenner to finally be behind bars himself after he was caught on CCTV footage walking away from Karen Betts' car after he set up a hit and run accident.
6. What was Snowball Merriman's real name?

Answer: Tracey Pilkington

Snowball hanged herself after her suicide pact with boyfriend Ritchie Atkins went wrong. Sonia Dawson is Julie J's real name, Tina Purvis is Tina's real name and Frances Allen was the name Frances Myers used when she was undercover as an inmate.
7. Which of these things did Shell and Denny not do when they escaped from Larkhall and went to pay the Hollamby's a visit?

Answer: Cut up Sylvia's clothes

The night Shell and Denny escaped they decided to pay a visit to the Hollamby's and then went to live the high life in Spain. Denny was caught and brought back in Series 4 and Shell was spotted in a strip club at the start of Series 5.
8. Did the Julies called the cat they found 'Tinker'?

Answer: Yes

The Julies found Tinker in the dustbins and kept her in Nikki's shed.
9. Which of these characters saved Julie S's hand from being cut in a faulty cutting machine?

Answer: Natalie Buxton

After having a hard time from the inmates when she arrived in Larkhall, Natalie decided it was time everyone paid her some respect. She bribed Phyl Oswyn to fix one of the machines so it wouldn't turn off. After saving Julie's hand she was able to wrap everyone round her little finger as they hailed her a hero.
10. During the Larkhall fire at the end of series 4, which character died?

Answer: Shaz Wylie

Poor Shaz was the only inmate that died because she was trapped in one of the rooms.
11. Which of these personal officers joined Larkhall to be with her girlfriend near the end of Series 5?

Answer: Selena Geeson

Selena joined Larkhall to be with girlfriend Kris Yates, and even went as far as to help her plan an escape route. However, this plan was thwarted when Yvonne tried to escape first and was trapped by Fenner. Her body was found by Kris when she was escaping and it was revealed that you couldn't escape that way because another door has been fitted.
12. Phyl and Bev are better known as who?

Answer: The Costa Cons

The Costa's arrived in Series 5 and immediately conned Sylvia out of 1000 by claiming they had a flat to rent.
13. What is Julie Johnston's real name?

Answer: Sonya Dawson

Sonya changed her name to 'Julie' when Julie S and she became partners. Tina Purvis used to be 'Julie O'Kane' but when she realised she could never be a proper Julie she changed it to 'Tina O'Kane'.
14. What did Zandra Plackett name her baby boy?

Answer: Robbie

Zandra's boyfriend was called Robin and they called their child Robbie. After it was revealed Robin wanted custody of Robbie, Zandra escaped from the 'Mother and Baby Unit' and protested on the roof much to Fenner and Helen's horror.
15. Which of these characters was not in series 1?

Answer: Shaz Wylie

Shell was put in Larkhall before the series began, Zandra arrived in episode 2 and Yvonne arrived in episode 9. Shaz didn't join until series 2.
Source: Author comedyclaire

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us