FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Great Yvonne Atkins
Quiz about The Great Yvonne Atkins

The Great Yvonne Atkins! Trivia Quiz


Yvonne Atkins, wife of ganster Charlie Atkins, arrived on G-Wing with promises of a good party. And she gave many of those during her stay. Do you know everything there is to know about this hard nut?

A multiple-choice quiz by Lisa_289. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bad Girls

Author
Lisa_289
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
236,867
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
578
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 203 (5/10), Guest 37 (5/10), Guest 81 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Yvonne's original sentence? Hint


Question 2 of 10
2. How many children did Yvonne have? Hint


Question 3 of 10
3. Yvonne defended Charlie at his trial.


Question 4 of 10
4. Who was Yvonne's first personal officer? Hint


Question 5 of 10
5. When Yvonne constructed the "Babes Behind Bars" scheme in Series 2, what did she call herself? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Yvonne confide in about Fenner's deals with Virginia O'Kane, so she could help her get him sacked? Hint


Question 7 of 10
7. When Maxi Purvis tried to strangle Yvonne to death, who came to her rescue? Hint


Question 8 of 10
8. Yvonne Atkins never let herself get personally involved with a screw.


Question 9 of 10
9. Who killed Yvonne Atkins? Hint


Question 10 of 10
10. Yvonne appeared in the first five series of "Bad Girls".



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 20 2024 : Guest 203: 5/10
Jul 14 2024 : Guest 37: 5/10
Jun 30 2024 : Guest 81: 2/10
Jun 16 2024 : Guest 78: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 81: 9/10
Jun 05 2024 : Guest 2: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Yvonne's original sentence?

Answer: 4 years

Yvonne was sentenced to four years on the charge of conspiracy to committ murder. When Yvonne first arrived in Series 1, Epside 9 - "Pay Back Time", Nikki told the other girls what she was in for saying that she hired a hitman to bump of one of her husband's business rivals and the hitman grassed.
2. How many children did Yvonne have?

Answer: 2

Yvonne's daughter, Lauren, was ever-faithful to her mum and kept running the family "business" when her dad, Charlie, got arrested. Yvonne's son, Ritchie, got involved with Snowball Merriman and committed suicide as part of a pact with Snowball. But Snowball was saved so Ritchie was left to die alone.
3. Yvonne defended Charlie at his trial.

Answer: False

Charlie's trial was in Series 3, Episode 5 - "Blood Ties". Yvonne told Charlie's lawyer that she was going to defend him, but when she got to the stand, she decided against it. She decided instead to drop her husband right in it. Unfortunately, Charlie still got set free. But his freedom was short-lived as he was shot on the steps outside the court.
4. Who was Yvonne's first personal officer?

Answer: Sylvia Hollamby

Helen assigned Sylvia as Yvonne's personal officer in Series 1, Episode 10 - "Love Hurts". Sylvia was appointed on the basis of availability. Yvonne was not too happy about it, but assured Helen that she gets all the support she needs from her husband and kids.
5. When Yvonne constructed the "Babes Behind Bars" scheme in Series 2, what did she call herself?

Answer: Sylvia Hollamby

Yvonne named herself Sylvia Hollamby, explaining that, "It's got to be something with discipline for me girls. Call me Sylvia Hollamby, the stern screw that likes strictness and spanking... disobedience will be severely dealt with". Julie J was Whiplash Wanda, Julie S was Saucy Sonia, and Denny was Vicky the Virgin Bride.
6. Who did Yvonne confide in about Fenner's deals with Virginia O'Kane, so she could help her get him sacked?

Answer: Helen Stewart

After Fenner had sexually assaulted her, Helen was determined to get rid of him for good. So she teamed up with Yvonne about Fenner's dodgy dealings with Virginia and caught him red-handed in Series 3, Episode 15 - "Cat And Mouse", coming out of one of her knocking shops.

Unfortunately, Fenner found evidence of Helen's affair with lifer Nikki Wade and pushed her out of her job. Helen was forced to resign and leave Yvonne inside with Fenner for company.
7. When Maxi Purvis tried to strangle Yvonne to death, who came to her rescue?

Answer: Shaz

Maxi had a belt loop around Yvonne's neck and Shaz stood there looking helpless. But it didn't take her long to find her senses and lash out a karate kick, heading Maxi's way. Yvonne soon turned the tables and began strangling Maxi, until Shaz warns her that she'll end up doing a life sentence if she does Maxi in. The was in Series 4, Episode 9 - "Baby On Board".
8. Yvonne Atkins never let herself get personally involved with a screw.

Answer: False

In series 5, Yvonne got into a personal relationship with Officer Colin Hedges. Fenner tried to use Colin to set Yvonne up, but Colin went out of his way to tell Yvonne what he was up to all the time.
9. Who killed Yvonne Atkins?

Answer: Jim Fenner

Fenner got wind of Yvonne's escape plans and followed her down to the hanging cell in the series 5 finale. He locked the door behind her and when she turned to carry on down the tunnel, she found that it was blocked off; she was trapped. Walking away with a smug smile, Fenner left Yvonne to die and left the whole prison believing she'd escaped.
10. Yvonne appeared in the first five series of "Bad Girls".

Answer: True

Yvonne first arrived in Series 1, Episode 9 - "Pay Back Time". She stayed in prison and was almost done with her sentence when she tried to escape, having had Colin tell her Fenner was going to kill her. So she made her way to escape through the old hanging cells, until she was trapped and left to die by Fenner in the series 5 finale.
Source: Author Lisa_289

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us