FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bad Girls
Quiz about Bad Girls

'Bad Girls' Trivia Quiz


A quiz on the best programme ever, just finishing its fourth series (sadly). Good luck and let me know what you think!

A multiple-choice quiz by May02. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bad Girls

Author
May02
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
81,029
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
2692
Last 3 plays: Guest 86 (10/15), Guest 78 (15/15), Guest 188 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. Who shares a cell with Buki Lester? Hint


Question 2 of 15
2. What was 'The Two Julies' original sentence? Hint


Question 3 of 15
3. How long does Al McKenzie have to spend in Larkhall? Hint


Question 4 of 15
4. And what offence did Al committ? Hint


Question 5 of 15
5. Who is G wing's Principal Officer? Hint


Question 6 of 15
6. Who got trapped in the escape tunnel? Hint


Question 7 of 15
7. What is the name of Jim Fenner's wife? Hint


Question 8 of 15
8. Who played Rachel Hicks, who commited suicide as a result of Shell's constant bullying? Hint


Question 9 of 15
9. Why was Shell in Larkhall? Hint


Question 10 of 15
10. What name did Zandra give to her baby? Hint


Question 11 of 15
11. Who is known as 'Posh'? Hint


Question 12 of 15
12. What is the name of Mark's ex-fiance? Hint


Question 13 of 15
13. How did Shaz poison three people? Hint


Question 14 of 15
14. What was the name of Helen Stewart's fiance? Hint


Question 15 of 15
15. What was the name of Nikki Wade's partner? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 04 2024 : Guest 86: 10/15
Jun 16 2024 : Guest 78: 15/15
May 28 2024 : Guest 188: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who shares a cell with Buki Lester?

Answer: Tina, Denny and Chrystal

Tina, Denny and Chrystal share a cell with Buki, who on the surface appears to be a ruthless drug dealer, but who is actually very traumatised by her past and regularly turns to self-abuse to hide her pain.
2. What was 'The Two Julies' original sentence?

Answer: Two Years

The girls were originally sentenced to two years imprisonment for prostitution and the theft of their client's wallets. Then they had their sentences extended as a result of information provided by Virginia O'Kane. The girls are now looking at a further eight years after chucking hot water over Julie J's daughter's pimp.
3. How long does Al McKenzie have to spend in Larkhall?

Answer: 30 months

Al was sentenced to 30 months imprisonment for GBH and handling stolen goods.
4. And what offence did Al committ?

Answer: GBH and handling stolen goods

Al (or Albert as she is known by some of the girls) was sentenced to thirty six months after being found guilty of handling stolen goods and Grevious Bodily Harm.
5. Who is G wing's Principal Officer?

Answer: Jim Fenner

Jim Fenner is Principal Officer of G wing. He is never far from trouble, but seems to be able to lie and cheat his way out of any situation.
6. Who got trapped in the escape tunnel?

Answer: Buki

The escape tunnel, made by Shaz and Denny underneath the gardening shed, was discovered by Buki after she spied on the girls. She insisted on helping to dig, but got stuck in an earthfall and nearly died.
7. What is the name of Jim Fenner's wife?

Answer: Marilyn

Jim's long suffering wife is Marilyn. After Shell phoned her while Jim was in bed with her in her cell, Marilyn left but then lied for her husband when Shell pressed assualt charges. When Shell attacked him, Marilyn asked for a reconciliation, but by then Karen Betts was on the scene and Jim refused.
8. Who played Rachel Hicks, who commited suicide as a result of Shell's constant bullying?

Answer: Joanne Froggatt

Teen mother Rachel was played by ex 'Coronation Street' star Joanne Froggatt. Rachel was the subject of vicious bullying at the hands of Shell, jealous because of the attention Fenner was giving her. In addition to her child being taken away as a result of an extended sentence for drug dealing, Rachel decided the only way out was to kill herself, before Shell got there first.
9. Why was Shell in Larkhall?

Answer: She tortured and murdered her ex's girlfriend

Shell Dockley was sentenced to life after she tortured and murdered the woman who her boyfriend left her for. The judge said she was "evil personified". Yeah, but we loved to hate her!
10. What name did Zandra give to her baby?

Answer: Robbie

Herion addict Zandra gave birth to baby boy Robbie in prison, while still taking drugs. Her boyfriend's parents fought for custody of the child and succeeded when the baby was found to be suffering withdrawal symptoms. Zandra later died of a brain tumour.
11. Who is known as 'Posh'?

Answer: Charlotte Myddleton

The Honourable Charlotte Myddleton is given the nickname 'Posh' when she arrives in Larkhall after being caught with cocaine. It was her own fater who shopped her to the police. Charlotte does not settle to prison life and alienates the other inmates.
12. What is the name of Mark's ex-fiance?

Answer: Gina

Prison Officer Mark Waddle was engaged to fellow officer Gina Rossi, until Mark had a drunken one night stand with Di Barker. Di wasted no time in telling Gina, not realising Gina was pregnant. The two had a fight and Gina lost her baby. Gina transferred to another prison.
13. How did Shaz poison three people?

Answer: She served contaminated oysters

Shaz contaminated a tray of oysters with bad juice from an old tray in the restaurant where she worked. This was meant to get back at her boss, but it backfired when the oysters killed two pensioners and a pregnant woman. She is now serving a life sentence for triple murder.
14. What was the name of Helen Stewart's fiance?

Answer: Sean

Helen was engaged to and living with Sean when she first appeared at Larkhall. However, the couple wanted different things, Helen to further her career and Sean to marry and have children. The couple split, helped along by Helen's growing feelings for inmate Nikki Wade.
15. What was the name of Nikki Wade's partner?

Answer: Trisha

Nikki was dumped my girlfiend Trisha for another woman a couple of years into Nikki's life sentance, which she had received for killing a policeman who tried to rape Trisha. The couple remained friends and it was Trisha who encouraged Nikki to pursue Helen Stewart.
Source: Author May02

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us