FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bad Girls  Dominic Lorna and Gina
Quiz about Bad Girls  Dominic Lorna and Gina

"Bad Girls" - Dominic, Lorna and Gina Quiz


Dominic McAllister, Lorna Rose and Gina Rossi. These three "Bad Girls" officers may not have lasted long on the show, but I think they were great. How much do you know about them? Five questions per character.

A multiple-choice quiz by Lisa_289. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bad Girls

Author
Lisa_289
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
231,603
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
457
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 15
1. How many series did Dominic McAllister appear in?

Answer: (single numerical value)
Question 2 of 15
2. After the suicide of Rachel Hicks, Dominic decided to resign. Who persuaded him to stay put? Hint


Question 3 of 15
3. Which inmate had a crush on Dominic, and was overjoyed when he responded to her kiss? Hint


Question 4 of 15
4. Dominic got a Harley Davidson for his birthday. Who was it from? Hint


Question 5 of 15
5. Whose relationship was Dominic told of, but promised not to reveal it? Hint


Question 6 of 15
6. Before leaving Larkhall, had Lorna Rose ever got a black mark against her name?


Question 7 of 15
7. Who was initially blackmailing Lorna? Hint


Question 8 of 15
8. Who got Lorna fired? Hint


Question 9 of 15
9. What was the last package Lorna brought in, which contained heroin? Hint


Question 10 of 15
10. Who played Lorna? Hint


Question 11 of 15
11. Which wing did Gina Rossi get transferred from?

Answer: (single letter)
Question 12 of 15
12. Gina's boyfirend, Mark, had a drunken one-night stand in the club toilets. Who with? Hint


Question 13 of 15
13. Where was Gina when Mark was cheating on her? Hint


Question 14 of 15
14. Who did Gina want in her shower every morning? Hint


Question 15 of 15
15. Did Gina abort her baby?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Guest 79: 15/15
May 09 2024 : kstyle53: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many series did Dominic McAllister appear in?

Answer: 2

Dominic, played by Joe Shaw, appeared in the first two series of "Bad Girls". At the beginning of the third series, it was revealed that he'd met a girl in Greece and decided to stay there and live with her.
2. After the suicide of Rachel Hicks, Dominic decided to resign. Who persuaded him to stay put?

Answer: Helen Stewart

Dominic was deeply traumatised by Rachel's suicide. He handed in his resignation, but a few pints in the pub with the Wing Governor changed his mind.
3. Which inmate had a crush on Dominic, and was overjoyed when he responded to her kiss?

Answer: Zandra Plackett

Yvonne, Julie and Shell all made a pass at Dominic at one point. But his feelings for Zandra had progressed, especially when she was diagnosed with a malignent brain tumour. When alone in her cell, she kissed him and he briefly retaliated. After pulling away, he apologised.

She replied with, "Don't. At least one of my dreams came true". Dominic's last gesture to Zandra was bringing her baby to her funeral.
4. Dominic got a Harley Davidson for his birthday. Who was it from?

Answer: Yvonne

Yvonne had it arranged that a Harley was delivered to Larkhall for Dominic's birthday. He was shocked and sent it back - but not before taking it for a spin!
5. Whose relationship was Dominic told of, but promised not to reveal it?

Answer: Helen and Nikki's

When Dominic attempted to kiss Helen, she told him not to. She told him that she was in love with someone else. When he asked who he was, Helen told him, "It's not a he, it's a she". She then revealed her feelings for Nikki. Dominic was shocked but promised he wouldn't betray Helen's trust.
6. Before leaving Larkhall, had Lorna Rose ever got a black mark against her name?

Answer: Yes

We found this out when she begged Dominic not to let Helen know that Zandra escaped from the abortion clinic. Lorna revealed that she'd be out of a job because she already had an existing black mark from when she was in charge of someone on suicide watch; Lorna had turned her back for half a second and the inmate had cut her vein open rather badly.
7. Who was initially blackmailing Lorna?

Answer: Zandra

Zandra started the blackmail so she could get some drugs brought in. Zandra threatened to tell Miss Stewart of her escape if Lorna didn't bring the drugs in. Shell soon got in on this little arrangement and had Lorna sending her mum to the doctor, just to get more pills.
8. Who got Lorna fired?

Answer: Shell Dockley

When Dominic found drugs in Shell's cell, Shell got put back on Basic. Shell put the blame on Lorna, but was not believed. Shell was then out to seek revenge.
9. What was the last package Lorna brought in, which contained heroin?

Answer: Perfume

Shell persuaded Lorna to smuggle in some perfume. Lorna carefully checked the package and found nothing dodgy so took it in. But Shell had told Helen about this and Lorna was caught giving the perfume to Shell. Lorna obviously hadn't checked it well enough, because the DST found heroin in it. Lorna was then transported out of Larkhall.
10. Who played Lorna?

Answer: Luisa Bradshaw-White

Lisa Turner played Gina Rossi. Lara Cazalet played Zandra Plackett. Mandana Jones played Nikki Wade. Luisa Bradshaw-White more recently appeared as nurse Lisa Fox in the weekly hospital drama Holby City.
11. Which wing did Gina Rossi get transferred from?

Answer: D

Gina got transferred from D-wing to G-wing because she slapped an inmate on D-Wing, who she accused of having an affair with her boyfriend and fellow officer, Mark Waddle.
12. Gina's boyfirend, Mark, had a drunken one-night stand in the club toilets. Who with?

Answer: Di Barker

Gina found out and dumped him, even though she was carrying his baby.
13. Where was Gina when Mark was cheating on her?

Answer: aerobics

She finished early and went to the club to surprise him. He saw her when he was finished with Di, and instantly regretted what he'd done.
14. Who did Gina want in her shower every morning?

Answer: Ricky Martin

She told Nikki this after Nikki demands to see Femi.
15. Did Gina abort her baby?

Answer: No

She was going to, but after a realisation from Josh of how psycho Di was, she decided that Mark was not to blame for the one-night stand. Instead, she went to punch Di's lights out. Gina fell during her scrap with Di, which resulted in her suffering a miscarriage.

After that, she decided she couldn't continue her relationship with Mark because it was too difficult, and she was transferred to a men's prison.
Source: Author Lisa_289

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us