FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Guy Multiple Seasons
Quiz about Family Guy Multiple Seasons

"Family Guy" Multiple Seasons Trivia Quiz


I may be a little obsessed with the Griffin Family. I own every DVD possible and have the new episodes on DVR. Let's see how much you know!

A multiple-choice quiz by KcirdnekC. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
KcirdnekC
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
347,380
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1647
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 24 (10/10), Guest 99 (9/10), Guest 71 (4/10).
-
Question 1 of 10
1. In the episode "Fat Guy Strangler", who is the estranged brother of Lois? Hint


Question 2 of 10
2. In the episode "Screams of Silence", what is the name of Quagmires' sister? Hint


Question 3 of 10
3. How many times do the Griffins lose their lottery money in "Lottery Fever"? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode "And I'm Joyce...", One of Lois' archenemies is Joyce Chevapravatdumrong. What does she change her name to? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the new black guy in the episode "...Is the New Black"? Hint


Question 6 of 10
6. Who caused the big bang in the episode "The Big Bang Theory"? Hint


Question 7 of 10
7. Who does Peter beat up in the episode "The Tan Aquatic with Steve Zissou"? Hint


Question 8 of 10
8. In the episode "Forget-Me-Not", what does Joe think his job is? Hint


Question 9 of 10
9. In the episode "8 Simple Rules for Buying My Teenage Daughter", Stewie instantly falls in love with Liddane, who is dating Jeremy. How long is Jeremy in the trunk? Hint


Question 10 of 10
10. Who finds out that Brian stole the festival trophy in "Love Thy Trophy"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 08 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 29 2024 : Guest 99: 9/10
Jun 27 2024 : Guest 71: 4/10
Jun 25 2024 : cashman2: 4/10
Jun 25 2024 : Guest 68: 8/10
Jun 05 2024 : Guest 142: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "Fat Guy Strangler", who is the estranged brother of Lois?

Answer: Patrick

Lois' brother Patrick does not like fat guys and strangles them. Jackie Gleason scars him for life when he finds his mother with him in the bedroom when he is younger. They put him in an institution and Lois finds out years later.
2. In the episode "Screams of Silence", what is the name of Quagmires' sister?

Answer: Brenda

In the episode "Screams of Silence", Quagmire ends up in the hospital due to asphyxiation. His sister, Brenda, comes to take care of him.
3. How many times do the Griffins lose their lottery money in "Lottery Fever"?

Answer: Two

They win the lottery twice and lose their earnings both times. Peter buys a lot of lottery tickets the first time, but the first tickets scratched are "testers". They find out they win and end up losing all of their money. They win a second time, with the same results.
4. In the episode "And I'm Joyce...", One of Lois' archenemies is Joyce Chevapravatdumrong. What does she change her name to?

Answer: Joyce Kinney

We find this out in the episode "And I'm Joyce Kinney". Lois bullied her in high school by playing a prank on her stating she made the cheerleading squad. She changed her name and exposed a sex tape featuring Lois and a man who, oddly enough, resembles Stewie.
5. Who is the new black guy in the episode "...Is the New Black"?

Answer: Jerome

After Cleveland leaves for Stoolbend and Brian is not a suitable pick for being the fourth guy in the group (since Glen hates him), the guys set out to find a fourth. Jerome and Lois had a "thing" back in the day.
6. Who caused the big bang in the episode "The Big Bang Theory"?

Answer: Stewie

After going back in time, Stewie learns he shared DNA with da Vinci. His half brother Bertrum goes back in time and kills da Vinci to prevent Stewie from being born. Bertrum does not realize that this will keep the big bang from happening.
7. Who does Peter beat up in the episode "The Tan Aquatic with Steve Zissou"?

Answer: Kyle

While Stewie is being tan, Chris has a bully who takes his paper route. Kyle pushes Chris to the ground one day while at Herbert's house.
8. In the episode "Forget-Me-Not", what does Joe think his job is?

Answer: Stripper

When Joe gets to his house, he finds a police uniform. He then thinks he is a stripper.
9. In the episode "8 Simple Rules for Buying My Teenage Daughter", Stewie instantly falls in love with Liddane, who is dating Jeremy. How long is Jeremy in the trunk?

Answer: Two weeks

Stewie jams the trunks lock and Brian cannot get into to the trunk of his car. Meg claims she could be doing something other than babysit Stewie. Lois decides to get a babysitter and Stewie falls in love with Liddane. Stewie is jealous and shows up at Jeremy's house and basically kills him.
10. Who finds out that Brian stole the festival trophy in "Love Thy Trophy"?

Answer: Rod Serling

They show this when brian is digging up the bone in an aside. Spooner street is fighting to find out who stole the trophy they won. Each neighbor takes turns breaking into each others' house.
Source: Author KcirdnekC

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us