FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Guy for the AllKnower
Quiz about Family Guy for the AllKnower

"Family Guy" for the All-Knower Quiz


If you enjoy "Family Guy", and you think that you know a lot about it, then try out this quiz. Enjoy!

A multiple-choice quiz by firedragon10. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
firedragon10
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
329,094
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
5742
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 206 (8/10), Guest 24 (6/10), Guest 99 (4/10).
Question 1 of 10
1. What song plays as Meg walks along in the technologically advanced universe in "Road to the Multiverse"? Hint


Question 2 of 10
2. During the "Family Guy" movies, "Blue Harvest" and "Something, Something, Something Dark Side", which character plays the same character in both? Hint


Question 3 of 10
3. During Peter and the Giant Chicken's second fight, a scene from what movie is parodied at the end? Hint


Question 4 of 10
4. Many know that the Giant Chicken's name is Ernie. However, many don't know what his wife's name is. What is it? Hint


Question 5 of 10
5. As said in "Death Lives", what is Peter and Lois' song? Hint


Question 6 of 10
6. Who is Chris Griffin's Great Great Great Uncle? Hint


Question 7 of 10
7. What previously sung musical is mentioned at the end of "Brian and Stewie", but not played? Hint


Question 8 of 10
8. In "Lois Kills Stewie", which of the Spooner Street neighbors does Stewie kill as he enters the Griffin house? Hint


Question 9 of 10
9. What are the names of the two men that have "been living in the United States almost long enough to sound American", as mentioned by Stewie? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of Cleveland's cousin, the psychic who told Peter's past life to him in "Peter's Progress"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 206: 8/10
Jul 08 2024 : Guest 24: 6/10
Jun 29 2024 : Guest 99: 4/10
Jun 27 2024 : Guest 71: 6/10
Jun 25 2024 : cashman2: 3/10
Jun 25 2024 : Guest 68: 8/10
May 28 2024 : Guest 98: 8/10
May 25 2024 : Guest 67: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song plays as Meg walks along in the technologically advanced universe in "Road to the Multiverse"?

Answer: "Drop Dead Legs" by Van Halen

In this universe, Christianity never existed, so technology was a millennium more advanced. This is where Stewie gets a pig to win a contest at the Quahog Fair.
2. During the "Family Guy" movies, "Blue Harvest" and "Something, Something, Something Dark Side", which character plays the same character in both?

Answer: Glenn Quagmire

In "Blue Harvest", Bruce plays Greedo, Carter plays Uncle Owen and Mort plays a Jawa. In "Something, Something, Something Dark Side", Bruce plays Admiral Piette, Carter plays Emperor Palpatine and Mort plays Lando Calrissian. In both movies, Quagmire plays C3PO.
3. During Peter and the Giant Chicken's second fight, a scene from what movie is parodied at the end?

Answer: Indiana Jones:The Raiders of the Lost Ark

The scene parodied was the fight against the muscle man. Peter and the chicken, during the end of the fight, started fighting in a plane field. As the chicken knocked Peter down, about to finish him off, doesn't see a biplane's propeller about to shred him.

It does, and Peter walks away bloody and bruised, but he doesn't see the chicken's foot clench like a fist, showing that he is still alive.
4. Many know that the Giant Chicken's name is Ernie. However, many don't know what his wife's name is. What is it?

Answer: Nicole

The only episode this is ever in is "No Chris Left Behind" (also the only episode she is ever seen) by the end of season 8. She is also a giant chicken, but instead of having yellow feathers like Ernie, she has white feathers. She is seen having dinner with her husband and Peter after them forgetting what they started their first fight over, and decide to have a dinner to resolve their differences.
5. As said in "Death Lives", what is Peter and Lois' song?

Answer: "Baby, I Love Your Way" (Peter Frampton)

This is because they heard this song while making out in the middle of the road; the reason they are hearing this is because they caused a gas tanker to crash, and this song was on the radio of the tanker (the crash was followed by a lengthy death of the driver).

At the end of the episode, when Lois angrily barges into the golf course Peter was at, Peter can be seen, and Peter Frampton comes out from behind a tree singing this song and playing the guitar.
6. Who is Chris Griffin's Great Great Great Uncle?

Answer: Jabba the Griffin

Osias is Peter's Great Grandfather, owner of one of the first telephones; Nate Griffin is Peter's Great Great Great Great Grandfather, and Kichwa Tembo Peter's apparent Swahili name (and when literally translated, means "Head Elephant"). Jabba the Griffin is an obvious parody of Jabba the Hutt; he even has a slave girl in chains by his side.
7. What previously sung musical is mentioned at the end of "Brian and Stewie", but not played?

Answer: The Freakin' FCC

This was originally played in a season 4 episode, "PTV". It shows how the FCC censors nearly everything, including the most minor phrases and sounds. Stewie ranted about it at the end of the episode, saying how the actual FCC liked the parody of them; this took up the time for the musical.
8. In "Lois Kills Stewie", which of the Spooner Street neighbors does Stewie kill as he enters the Griffin house?

Answer: Cleveland

When Stewie was about to kill Lois later on in the episode, this time is mentioned by him, when he said, "Say hi to Cleveland for me! Oh, and Mr. Weed." In the end, this whole episode along with the previous one, "Stewie Kills Lois", happen to be a simulation.
9. What are the names of the two men that have "been living in the United States almost long enough to sound American", as mentioned by Stewie?

Answer: Tomak and Bellgarde

These two were first seen in a cutaway gag in "The Former Life of Brian". The way they speak is very fractured, and they say things like "Oh, for definite!" and "What do you say for celebration we go dunk our whistles in our trough?". Gaspard is the name of one of their friends, mentioned in "Extra Large Medium".
10. What was the name of Cleveland's cousin, the psychic who told Peter's past life to him in "Peter's Progress"?

Answer: Madame Claude

Cleveland introduces her to the drinking group at the beginning of the episode and she told everyone's past; Joe was an octopus, much to his delight, and Quagmire was Jack the Ripper. Peter was Griffin Peterson, the real founder of Quahog (as opposed to Miles Musket and the Magic Clam, a myth retold in "Fifteen Minutes of Shame"). Bernice is Cleveland's girlfriend in one episode, however.
Source: Author firedragon10

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us