FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Family Guy Quizzes, Trivia and Puzzles
Family Guy Quizzes, Trivia

Family Guy Trivia

Family Guy Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G

Fun Trivia
157 Family Guy quizzes and 2,198 Family Guy trivia questions.
Sub-Categories:
1.
  The Quiz Called "Family Guy" 4.0: Easier Than Easy    
Multiple Choice
 25 Qns
The easiest "Family Guy" quiz that I've ever created. Mostly for those fans that don't know as much as the bigger ones, or even if you've just watched a few episodes.
Easier, 25 Qns, axiomsynch, Feb 17 16
Easier
axiomsynch
37041 plays
2.
  "Family Guy" Trivia II   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This is my second installment of "Family Guy" trivia. I hope you enjoy it as much as you did the first!
Average, 15 Qns, Ruthie727, Nov 28 06
Average
Ruthie727
21601 plays
3.
  The Quiz Called "Family Guy"    
Multiple Choice
 25 Qns
Here are some questions based upon "Family Guy". There are some hard ones and harder ones. Also not all questions can be answered by just watching the show on television, question 10 is based upon the unaired episode, "When you Wish upon a Weinstein".
Difficult, 25 Qns, AxiomSynch, Sep 03 13
Difficult
AxiomSynch
25913 plays
4.
  "Family Guy" Trivia III   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
A third helping of "Family Guy" knowledge. Sorry that my quizzes are so tough- all of the "easy" questions have been used up on other games. Good luck!
Average, 15 Qns, ruthie727, Dec 05 10
Average
ruthie727
14660 plays
5.
  The "Family Guy" Quizzy!    
Multiple Choice
 10 Qns
So, you think you know 'Family Guy' well? How well? Care to put your knowledge to the test?
Average, 10 Qns, crumbworks, Aug 02 05
Average
crumbworks
18881 plays
6.
  "Family Guy" 101   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz entails all aspects of the hit animated television comedy, "Family Guy."
Average, 10 Qns, geowiz36, Dec 19 11
Average
geowiz36
10389 plays
7.
  Freakin' Sweet Quotes   best quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
I didn't see a "Family Guy" quiz specifically on quotes, so I thought I'd do one up! Enjoy!
Average, 15 Qns, guitargoddess, May 21 06
Average
guitargoddess gold member
9736 plays
8.
  He's Not Your Average 'Family Guy'...   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The Griffins and co really are like Marmite...you either love them or loathe them. This is for those of us who adore the wacky family and all their friends.
Average, 10 Qns, PixieDark, May 03 18
Average
PixieDark
May 03 18
7578 plays
9.
  Lucky There's a "Family Guy"    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is my first quiz on the "Family Guy" cartoon. It has questions from all three seasons so we'll see who has been watching!
Average, 10 Qns, venusinfurs01, Feb 05 09
Average
venusinfurs01
13224 plays
10.
  The Quiz Called "Family Guy" 5.0    
Multiple Choice
 25 Qns
Fifth installment of my quizzes. Some hard ones and some easy ones. Enjoy!
Tough, 25 Qns, AxiomSynch, May 03 18
Tough
AxiomSynch
May 03 18
14091 plays
trivia question Quick Question
Where does Chris run off to when he gets beaten up on his first day of high school?

From Quiz ""Family Guy": The Unknown Story"




11.
  Tricky "Family Guy" Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is my second quiz on one of my favorite shows. It does contain questions from all three seasons so it may contain spoilers for those who have not watched all of them.
Average, 10 Qns, venusinfurs01, Jun 26 08
Average
venusinfurs01
10977 plays
12.
  "Family Guy": The Unknown Story   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you know about the characters, quotes, and episodes in the funniest TV show, "Family Guy"?
Average, 10 Qns, Tricksta28, May 03 18
Average
Tricksta28
May 03 18
6024 plays
13.
  The Quiz Called "Family Guy" 3.0    
Multiple Choice
 25 Qns
The third installment of the "Family Guy" based quizzes I have created. There are more easy questions than there are hard ones in this quiz. Enjoy!
Difficult, 25 Qns, axiomsynch, May 01 18
Difficult
axiomsynch
May 01 18
16199 plays
14.
  "Family Guy" Movie References and Parodies    
Multiple Choice
 15 Qns
Something "Family Guy" does well is referencing or making a parody of a good movie. Here's a quiz about my favorite ones. Good luck!
Average, 15 Qns, schmosamo, Oct 08 07
Average
schmosamo
10276 plays
15.
  "Family Guy" for the All-Knower   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
If you enjoy "Family Guy", and you think that you know a lot about it, then try out this quiz. Enjoy!
Difficult, 10 Qns, firedragon10, May 03 18
Difficult
firedragon10
May 03 18
5736 plays
16.
  "Family Guy" Musical Moments    
Multiple Choice
 10 Qns
One thing that makes me laugh more than anything on "Family Guy" is the musical moments. Here is a quiz on my favorite ones. Good luck!
Average, 10 Qns, schmosamo, Oct 08 07
Average
schmosamo
7336 plays
17.
  "Family Guy" Mix   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is for die hard "Family Guy" fans.
Average, 10 Qns, misminjin13, Dec 26 12
Average
misminjin13
2485 plays
18.
  All About "Family Guy"    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz has a wide variety of "Family Guy" type questions.
Average, 10 Qns, TJmax, May 03 18
Average
TJmax
May 03 18
5795 plays
19.
  For the True "Family Guy" Fans   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Answer all the questions to the best of your ability! Have fun! :-)
Average, 10 Qns, XKirgieX, Jun 09 11
Average
XKirgieX
2324 plays
20.
  "Family Guy" Multiple Seasons   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I may be a little obsessed with the Griffin Family. I own every DVD possible and have the new episodes on DVR. Let's see how much you know!
Average, 10 Qns, KcirdnekC, May 03 18
Average
KcirdnekC
May 03 18
1642 plays
21.
  "Family Guy" Lovers Only    
Multiple Choice
 10 Qns
"Family Guy" is one of my favorite shows. Let's see how much you know about it!
Difficult, 10 Qns, iamtheotaku, Oct 07 10
Difficult
iamtheotaku
6831 plays
22.
  "Family Guy" and Stephen King?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The works of Stephen King have been referenced many times by the popular animated TV show "Family Guy". This is a quiz about these times.
Average, 10 Qns, AlchemyGirl, Jan 16 10
Average
AlchemyGirl
2848 plays
23.
  Think You Know "Family Guy"?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I assembled questions from "Family Guy" episodes I was watching while writing this quiz.
Tough, 10 Qns, hinasohma, Apr 13 16
Tough
hinasohma
317 plays

Family Guy Trivia Questions

1. Which family member does Meg ask to take her SATs?

From Quiz
Think You Know "Family Guy"?

Answer: Brian

Originally, Meg was worried about failing because she couldn't study. One of her friends suggested she have someone smart do it for her. She asked Neil Goldman but he was busy, so she asked Brian instead. He got the worst grade in her entire class - resulting in the family finding out he had a brain tumor.

2. In the episode "Fat Guy Strangler", who is the estranged brother of Lois?

From Quiz "Family Guy" Multiple Seasons

Answer: Patrick

Lois' brother Patrick does not like fat guys and strangles them. Jackie Gleason scars him for life when he finds his mother with him in the bedroom when he is younger. They put him in an institution and Lois finds out years later.

3. In the episode "Road to Rhode Island", Stewie & Brian set off on an adventure that leads them back to the place where Brian was born. What is Brian's mothers name?

From Quiz "Family Guy" Mix

Answer: Biscuit

Brian's mother Biscuit was stuffed and turned into a side table by the puppy mill farmer.

4. Who does Meg accidentally run over and kill in the episode "I Never Met the Dead Man"?

From Quiz For the True "Family Guy" Fans

Answer: William Shatner

While Meg is practice driving, a storm causes her to accidentally hit William Shatner who dies seconds later.

5. What song plays as Meg walks along in the technologically advanced universe in "Road to the Multiverse"?

From Quiz "Family Guy" for the All-Knower

Answer: "Drop Dead Legs" by Van Halen

In this universe, Christianity never existed, so technology was a millennium more advanced. This is where Stewie gets a pig to win a contest at the Quahog Fair.

6. What is Peter's middle name?

From Quiz He's Not Your Average 'Family Guy'...

Answer: Löwenbräu

His true name is Peter Löwenbräu McFinnigan as he finds out when he meets his real father Mickey McFinnigan in Ireland.

7. What did the scientists say to Adam West when he asked what 'the bird' was?

From Quiz "Family Guy": The Unknown Story

Answer: That it is equal to or greater than the word

In the episode "I Dream of Jesus", Peter finds the word. Adam West, the mayor, sees Peter's announcement on TV and calls scientists to check if it's right.

8. Which person does the voice for Cleveland Brown?

From Quiz "Family Guy" 101

Answer: Mike Henry

Mike Henry also does the voice of Herbert, Bruce, and the Greased Up Deaf Guy. On "The Cleveland Show" he also does the majority of the male voices.

9. In the "Family Guy" episode "Brian in Love", Brian runs over a man in his truck who he thinks is Stephen King. Which famous author does it turn out to be?

From Quiz "Family Guy" and Stephen King?

Answer: Dean Koontz

While all of these authors have written their share of horror, Dean Koontz is the one I was looking for. Koontz has written many best selling books, including the "Odd Thomas" series.

10. What is the name of the junior high school in Quahog?

From Quiz "Family Guy" Lovers Only

Answer: Buddy Cianci Junior High

Buddy Cianci was once the Mayor of Providence, but it turned out he was making deals with the Mob. Despite his relationship with the Mob, many people of Rhode Island loved him as their mayor.

11. When Brian reminds Peter how he tried giving up candy, what character from "Willy Wonka and the Chocolate Factory" does Peter pretend to be?

From Quiz "Family Guy" Movie References and Parodies

Answer: Violet

Peter is bloated up like a huge blueberry just like Violet in the movie. He also denies eating any candy in the factory.

12. What was the only song from the show to win an Emmy?

From Quiz "Family Guy" Musical Moments

Answer: "You've Got A Lot To See"

Brian sang the song to a woman who never leaves her house that he was watching, due to a community service sentence, about what the woman has missed over the last 30 years.

13. In the episode "Death Lives," Death was going to the bathroom during Peter's near death experience. What did Death's mom say would happen to him if he were to forgot to zip up his fly?

From Quiz All About "Family Guy"

Answer: A seagull will get him

When Death yelled at his mom, she said that a hen will lay eggs in his tummy.

14. In the beginning of the episode "To Live and Die in Dixie", what is the name of the girl from his school that Chris Griffin likes?

From Quiz Tricky "Family Guy" Trivia

Answer: Barbara

At the beginning of this episode, Barbara invites Chris to her birthday party and Chris decides to get a paper route to pay for a gift for her. The title of this episode has been confirmed by www.tv.com

15. In "I Am Peter, Hear Me Roar," Peter thinks that he finds a breast lump while he is examining his chest. What does the "lump" actually turn out to be?

From Quiz "Family Guy" Trivia III

Answer: A Cheeto

He feels his chest, begins to panic when he finds a lump, then says "nope- Cheeto," and actually eats it.

16. At one point a tour bus carrying a boy band breaks down in front of the Griffin's home, much to Meg's delight. What band stepped out of the bus?

From Quiz "Family Guy" Trivia II

Answer: Hanson

This is seen in a flashback in the episode "Chitty Chitty Death Bang." When the three brothers step off the bus, Peter mistakes them for the "Children of the Corn" and he shoots them dead.

17. In the episode "Chitty Chitty Death Bang" what does Stewie ask to be excluded from his in-flight Happy Meal?

From Quiz Lucky There's a "Family Guy"

Answer: Pickles

"I want an in-flight Happy Meal and no pickles! God help you if I find pickles!" as said by Stewie.

18. What was Meg's first choice for a college?

From Quiz The Quiz Called "Family Guy" 5.0

Answer: Wellesley

Mentioned in "The Story On Page 1". Meg wanted to go to Brown since she was 4. But she then continued to say that she really wanted to go to Wellesley first and not Brown.

19. What is Peter's last name?

From Quiz The Quiz Called "Family Guy" 4.0: Easier Than Easy

Answer: Griffin

A griffin is a mythological creature.

20. After Peter gets fired in "Death Has A Shadow", what is his first new job?

From Quiz The Quiz Called "Family Guy" 3.0

Answer: cereal commercial

Peter has mentioned in many episodes that he has many other jobs. One of his jobs was being a "Ghostbuster".

21. Who is the mayor of Quahog?

From Quiz The "Family Guy" Quizzy!

Answer: adam west

Adam West is, of course, the original actor who played Batman. His character in this show loves his job even more than he loves taffy....and believe me, he loves his taffy.

22. At Stewie's playschool graduation, which family member is scouted to be a model?

From Quiz Think You Know "Family Guy"?

Answer: Meg

This is season 13, episode 10, when Meg is scouted to be an erotic model for her feet. Upon hearing the news, Peter rips off his own ears to show that he thinks the news is ridiculous, and promptly passes out.

23. In the episode "Screams of Silence", what is the name of Quagmires' sister?

From Quiz "Family Guy" Multiple Seasons

Answer: Brenda

In the episode "Screams of Silence", Quagmire ends up in the hospital due to asphyxiation. His sister, Brenda, comes to take care of him.

24. In the episode "Foxy Lady", Peter shows off his new Drivers License Photo to the boys at the Drunken Clam which starts a "show and tell" of each others license photos. It's in this scene where we learn of Quagmires true age. How old is Quagmire?

From Quiz "Family Guy" Mix

Answer: 61

When asked for the secret to his youth, Quagmire gives all the credit to carrots.

25. What chick flick does Lois bring Peter to in the episode "Chick Cancer"?

From Quiz For the True "Family Guy" Fans

Answer: Autumn's Piano

Lois brings Peter to see the movie Autumn's Piano in the episode "Chick Cancer". Peter ends up loving it and later decides to create his own chick flick.

26. During the "Family Guy" movies, "Blue Harvest" and "Something, Something, Something Dark Side", which character plays the same character in both?

From Quiz "Family Guy" for the All-Knower

Answer: Glenn Quagmire

In "Blue Harvest", Bruce plays Greedo, Carter plays Uncle Owen and Mort plays a Jawa. In "Something, Something, Something Dark Side", Bruce plays Admiral Piette, Carter plays Emperor Palpatine and Mort plays Lando Calrissian. In both movies, Quagmire plays C3PO.

27. What is the name of the little girl Bonnie Swanson finally gives birth to in season 7?

From Quiz He's Not Your Average 'Family Guy'...

Answer: Susie

Joe Swanson is married to Bonnie, who is eternally pregnant in the first few series. They also had an older son named Kevin, who was presumed dead for awhile.

28. What was the song Herbert sang to Chris in the "Star Wars" special, "Blue Harvest"?

From Quiz "Family Guy": The Unknown Story

Answer: "I've Had The Time of My Life"

In the "Star Wars" special "Blue Harvest", Herbert is Obi-Wan and Chris is Luke Skywalker and right before Herbert goes to fight Stewie, he sings with the Clones.

29. In the episode "Road to Germany" Adolf Hitler tells his officers to execute Stewie, Brian, and Mort unless what?

From Quiz "Family Guy" 101

Answer: Unless they can make a charming musical number

After Stewie and Hitler finish mocking each other's movements, he tells the to make a musical number or they die. They begin to sing when Mort tells them to get in the time machine. This makes it the only "Road to..." episode without a musical number.

This is category 2375
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.