FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Think You Know Family Guy
Quiz about Think You Know Family Guy

Think You Know "Family Guy"? Trivia Quiz


I assembled questions from "Family Guy" episodes I was watching while writing this quiz.

A multiple-choice quiz by hinasohma. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
hinasohma
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
380,852
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
322
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 206 (8/10), Guest 99 (7/10), Guest 71 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which family member does Meg ask to take her SATs? Hint


Question 2 of 10
2. At Stewie's playschool graduation, which family member is scouted to be a model? Hint


Question 3 of 10
3. What is Peter's real first name? Hint


Question 4 of 10
4. Where did Lois want to take Stewie on his first birthday? Hint


Question 5 of 10
5. Lois forces Peter to take a CPR class after who goes overboard on his boat? Hint


Question 6 of 10
6. Who isn't invited when the neighborhood adults book a trip to the Bahamas? Hint


Question 7 of 10
7. Who finds the first scroll to tour the Pawtucket Patriot Brewery? Hint


Question 8 of 10
8. At the petting zoo, Brian sticks animal feed in Stewie's back pocket. Which animal does not bite him? Hint


Question 9 of 10
9. Cleveland hits on a woman at a bar to find out she is dating which color crayon? Hint


Question 10 of 10
10. During his 80th birthday celebration, who does Francis smack with a Bible? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 206: 8/10
Jun 29 2024 : Guest 99: 7/10
Jun 27 2024 : Guest 71: 3/10
Jun 26 2024 : Guest 68: 5/10
Jun 25 2024 : cashman2: 4/10
May 28 2024 : Guest 98: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which family member does Meg ask to take her SATs?

Answer: Brian

Originally, Meg was worried about failing because she couldn't study. One of her friends suggested she have someone smart do it for her. She asked Neil Goldman but he was busy, so she asked Brian instead. He got the worst grade in her entire class - resulting in the family finding out he had a brain tumor.
2. At Stewie's playschool graduation, which family member is scouted to be a model?

Answer: Meg

This is season 13, episode 10, when Meg is scouted to be an erotic model for her feet. Upon hearing the news, Peter rips off his own ears to show that he thinks the news is ridiculous, and promptly passes out.
3. What is Peter's real first name?

Answer: Justin

He discovers this in season 13, when he finds his real first name while applying for a checking account. He found out he didn't have a real checkbook in the opening of the episode - it was just Post-it notes.
4. Where did Lois want to take Stewie on his first birthday?

Answer: Cheese E Charlie's

Peter goes to put down the payment, but gets into an argument with the man at the venue. They have the party in the backyard, where Stewie defeats the 'man in white'.
5. Lois forces Peter to take a CPR class after who goes overboard on his boat?

Answer: Joe

They are playing charades when Joe falls overboard. He is saved by the two Portuguese men who worked on Peter's boat. This is during the arc when Peter is a fisherman.
6. Who isn't invited when the neighborhood adults book a trip to the Bahamas?

Answer: Quagmire

The deal is announced when they are playing cards in the Griffins' basement. Quagmire can not come because the deal is for couples only. The couples are Cleveland and Donna, Peter and Lois, and Joe and Bonnie. However, Quagmire meets someone online from an adult dating site named Kimmie.
7. Who finds the first scroll to tour the Pawtucket Patriot Brewery?

Answer: Joe

Peter is determined to find one of the four scrolls, and does eventually after swallowing it on accident. Joe is also the first person to be kicked off the tour because the brewery is not handicap accessible.
8. At the petting zoo, Brian sticks animal feed in Stewie's back pocket. Which animal does not bite him?

Answer: Sheep

The goat bites first, then the duck, then the horse, then Stewie is chased. However, we never see a sheep bite Stewie.
9. Cleveland hits on a woman at a bar to find out she is dating which color crayon?

Answer: Burnt Sienna

Burnt Sienna is a natural element that is yellow-brown before being heated, and a red brown after. This occurs in an episode where Chris as a pimple named Doug who makes him do dangerous things, and Brain joins the "Bachelorette".
10. During his 80th birthday celebration, who does Francis smack with a Bible?

Answer: Brian

When he comes to town, he wants to get Stewie baptized. Brian criticizes this, and is then smacked with a Bible. Stewie does get baptized, and ends up getting sick from the tainted Holy Water. Peter creates his own church, the Church of the Fonz.
Source: Author hinasohma

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us