FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Guy Mix
Quiz about Family Guy Mix

"Family Guy" Mix Trivia Quiz


This quiz is for die hard "Family Guy" fans.

A multiple-choice quiz by misminjin13. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
misminjin13
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
342,185
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2491
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 24 (8/10), Guest 99 (6/10), Guest 68 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the episode "Road to Rhode Island", Stewie & Brian set off on an adventure that leads them back to the place where Brian was born. What is Brian's mothers name? Hint


Question 2 of 10
2. In the episode "Foxy Lady", Peter shows off his new Drivers License Photo to the boys at the Drunken Clam which starts a "show and tell" of each others license photos. It's in this scene where we learn of Quagmires true age. How old is Quagmire? Hint


Question 3 of 10
3. In the episode "Barley Legal", Mayor Adam West deploys the entire Quahog Police Force to foreign soil in search of a fictional movie character from the 1980s. Where did he send them? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode "To Love and Die in Dixie", an escaped convict seeks revenge on Chris so the FBI places the family in the Witness Protection Program. What is the name of the town that the family is relocated to? Hint


Question 5 of 10
5. In the episode "I am Peter Hear me Roar", Peter is ordered to participate in sensitivity training after telling a sexist joke at the work place. What is the name of the company Peter works for? Hint


Question 6 of 10
6. In episode "Foxy Lady", what do we learn was Lois' major in college? Hint


Question 7 of 10
7. In the episode "Barely Legal", Peter, Quagmire, and Cleveland attend the emergency police training program. Which item was NOT found in Quagmire's cavity search demonstration at the Quahog Police Academy? Hint


Question 8 of 10
8. In the episode "Chitty Chitty Death Bang", who does Stewie take out in "self-defense" on his first birthday? Hint


Question 9 of 10
9. In the episode "Hannah Banana", what secret is discovered about Miley Cyrus? Hint


Question 10 of 10
10. In episode "Hannah Banana", Evil Monkey moves out of Chris's closet. Whose closet does the Evil Monkey move into? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 08 2024 : Guest 24: 8/10
Jun 29 2024 : Guest 99: 6/10
Jun 28 2024 : Guest 68: 7/10
Jun 27 2024 : Guest 71: 4/10
Jun 25 2024 : cashman2: 6/10
Jun 25 2024 : Guest 68: 8/10
Jun 05 2024 : Guest 142: 6/10
May 28 2024 : Guest 98: 10/10
May 25 2024 : Guest 67: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "Road to Rhode Island", Stewie & Brian set off on an adventure that leads them back to the place where Brian was born. What is Brian's mothers name?

Answer: Biscuit

Brian's mother Biscuit was stuffed and turned into a side table by the puppy mill farmer.
2. In the episode "Foxy Lady", Peter shows off his new Drivers License Photo to the boys at the Drunken Clam which starts a "show and tell" of each others license photos. It's in this scene where we learn of Quagmires true age. How old is Quagmire?

Answer: 61

When asked for the secret to his youth, Quagmire gives all the credit to carrots.
3. In the episode "Barley Legal", Mayor Adam West deploys the entire Quahog Police Force to foreign soil in search of a fictional movie character from the 1980s. Where did he send them?

Answer: Cartagena, Costa Rica

Joe is the only officer who was not deployed because Costa Rica is not wheelchair accessible.
4. In the episode "To Love and Die in Dixie", an escaped convict seeks revenge on Chris so the FBI places the family in the Witness Protection Program. What is the name of the town that the family is relocated to?

Answer: Bumblescum

Chris meets and befriends a girl named Sam who he had thought was a boy at first.
5. In the episode "I am Peter Hear me Roar", Peter is ordered to participate in sensitivity training after telling a sexist joke at the work place. What is the name of the company Peter works for?

Answer: Happy Go Lucky Toys inc.

Peter is sent to a women empowerment camp to get intense sensitivity training.
6. In episode "Foxy Lady", what do we learn was Lois' major in college?

Answer: Journalism

In the episode "Foxy Lady", Lois pursues a career in journalism when she auditions to become the new Fox News anchor woman.
7. In the episode "Barely Legal", Peter, Quagmire, and Cleveland attend the emergency police training program. Which item was NOT found in Quagmire's cavity search demonstration at the Quahog Police Academy?

Answer: Toothbrush

In police training Peter and Quagmire team up to give a demonstration on how to preform a cavity search on a suspect. Them items found in Quagmires search were cheese, Toy car, xylophone and mallet, cell phone, and a door knob.
8. In the episode "Chitty Chitty Death Bang", who does Stewie take out in "self-defense" on his first birthday?

Answer: The Man in White

Stewie believe that The Man in White (delivery doctor) is coming to put him back in the womb. He gets rid of him before he can carry out his orders.
9. In the episode "Hannah Banana", what secret is discovered about Miley Cyrus?

Answer: She is an android

Disney created her to be the perfect pop idol.
10. In episode "Hannah Banana", Evil Monkey moves out of Chris's closet. Whose closet does the Evil Monkey move into?

Answer: Jake Tucker

After bringing the family back together Evil Monkey decides to move on to a new family: the house of Tom Tucker and his son, Jake Tucker.
Source: Author misminjin13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us