FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Family Guy 101
Quiz about Family Guy 101

"Family Guy" 101 Trivia Quiz


This quiz entails all aspects of the hit animated television comedy, "Family Guy."

A multiple-choice quiz by geowiz36. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
geowiz36
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
313,324
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
10398
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 206 (9/10), rabbit1964 (6/10), Guest 72 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which person does the voice for Cleveland Brown? Hint


Question 2 of 10
2. In the episode "Road to Germany" Adolf Hitler tells his officers to execute Stewie, Brian, and Mort unless what? Hint


Question 3 of 10
3. What was said to have happened to Joe's son Kevin and is the reason he doesn't show up on "Family Guy?" Hint


Question 4 of 10
4. How old does Stewie Griffin turn in the episode "Chitty, Chitty Death Bang?" Hint


Question 5 of 10
5. In the episode "Boys Do Cry" Peter's horse has the voice of which comedian? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of Herbert's dog? Hint


Question 7 of 10
7. Why doesn't Peter's father, Francis, approve of his marriage to Lois? Hint


Question 8 of 10
8. In the episodes "Da Boom", "Blind Ambition", and "No Chris Left Behind" Peter has fights with a giant chicken named Ernie. Why do they get in a fight in the first place? Hint


Question 9 of 10
9. In the episode "8 Simple Rules For Buying My Teenage Daughter" who wins the puking contest for the last piece of pie in the fridge? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of the old sailor with wooden pegs for arms and legs? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 206: 9/10
Jul 08 2024 : rabbit1964: 6/10
Jul 02 2024 : Guest 72: 6/10
Jun 28 2024 : Guest 107: 9/10
Jun 28 2024 : Guest 174: 8/10
Jun 27 2024 : Guest 71: 5/10
Jun 27 2024 : Guest 174: 1/10
Jun 25 2024 : Guest 68: 6/10
Jun 25 2024 : cashman2: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which person does the voice for Cleveland Brown?

Answer: Mike Henry

Mike Henry also does the voice of Herbert, Bruce, and the Greased Up Deaf Guy. On "The Cleveland Show" he also does the majority of the male voices.
2. In the episode "Road to Germany" Adolf Hitler tells his officers to execute Stewie, Brian, and Mort unless what?

Answer: Unless they can make a charming musical number

After Stewie and Hitler finish mocking each other's movements, he tells the to make a musical number or they die. They begin to sing when Mort tells them to get in the time machine. This makes it the only "Road to..." episode without a musical number.
3. What was said to have happened to Joe's son Kevin and is the reason he doesn't show up on "Family Guy?"

Answer: He died in Iraq

In the episode "Stew-Roids" Peter asks Joe what happened to Kevin, his son, and Joe says he died in Iraq. He later did show up and it was discovered he faked his own death.
4. How old does Stewie Griffin turn in the episode "Chitty, Chitty Death Bang?"

Answer: One

Stewie says that it is the 1 year anniversary of his escape from his womb "prison". He thinks that the man in white, the doctor, is coming to put him back.
5. In the episode "Boys Do Cry" Peter's horse has the voice of which comedian?

Answer: Gilbert Gottfried

When Peter is strapped to an electric chair by some Texans who try to execute him for being mentally handicapped, his horse comes in and rescues him. We later find out he can talk and that he's the voice of Gilbert Gottfried.
6. What is the name of Herbert's dog?

Answer: Jesse

Jesse is an old dog. His legs are broken so he walks using only his forelegs and drags the rest of his body. He was first seen in "The Courtship of Stewie's Father".
7. Why doesn't Peter's father, Francis, approve of his marriage to Lois?

Answer: Because she's Protestant

Lois and Francis have always disliked each other. In the episode, Peter's Two Dads, when Lois finds out that Francis dies, she and Brian run to the front yard and jump for joy.
8. In the episodes "Da Boom", "Blind Ambition", and "No Chris Left Behind" Peter has fights with a giant chicken named Ernie. Why do they get in a fight in the first place?

Answer: The Giant Chicken gives him an expired coupon.

In the episode "No Chris Left Behind" they both get into a fight and then stop because they can't remember why they started fighting in the first place. Ernie decides to take Peter out to dinner with his wife, Nicole. They both insist on paying at the end of the meal and then another fight ensues.
9. In the episode "8 Simple Rules For Buying My Teenage Daughter" who wins the puking contest for the last piece of pie in the fridge?

Answer: Chris

In the scene Peter says that he got eight crates of ipecac from Mort's pharmacy and put it on his tab. When they begin the contest Peter vomits first, then Stewie, then Chris says he feels funny, but before he pukes Brian does making him the victor.
10. What is the name of the old sailor with wooden pegs for arms and legs?

Answer: Seamus

Seamus appeared in the episodes "A Fish out of Water", "Model Misbehavior", "The Perfect Castaway", "Sibling Rivalry", "Deep Throats", "Stewie Loves Lois", "Bill and Peter's Bogus Journey", "Boys Do Cry", "Movin' Out (Brian's Song)", "Believe It or Not, Joe's Walking on Air", "Ocean's Three and a Half", "The Juice Is Loose", "420", "Three Kings", "Peter's Progress", and "Big Man on Hippocampus".
Source: Author geowiz36

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us