FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tricky Family Guy Trivia
Quiz about Tricky Family Guy Trivia

Tricky "Family Guy" Trivia Trivia Quiz


Here is my second quiz on one of my favorite shows. It does contain questions from all three seasons so it may contain spoilers for those who have not watched all of them.

A multiple-choice quiz by venusinfurs01. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
192,400
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
10979
Last 3 plays: Guest 71 (7/10), cashman2 (7/10), Guest 97 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the beginning of the episode "To Live and Die in Dixie", what is the name of the girl from his school that Chris Griffin likes? Hint


Question 2 of 10
2. What does Stewie keep in his diaper during "From Method to Madness"? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the neighbor boy (Joe's son) that Meg likes? Hint


Question 4 of 10
4. In "Da Boom," what creature does Stewie become? Hint


Question 5 of 10
5. Lois' sister's name is Carol.


Question 6 of 10
6. Who is the object of Quagmire's obsession? Hint


Question 7 of 10
7. Which famous actress does Peter take out on a date in "Stuck Together, Torn Apart"? Hint


Question 8 of 10
8. In the episode "I Never Met the Dead Man," what is Stewie plotting to obliterate from the world? Hint


Question 9 of 10
9. Where is the mansion that Lois and the Griffins inherit in "Peter, Peter, Caviar Eater"? Hint


Question 10 of 10
10. At the end of the episode "Love Thy Trophy",during the end credits, after the "Twilight Zone" spoof, what movie is being parodied? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 27 2024 : Guest 71: 7/10
Jun 25 2024 : cashman2: 7/10
May 25 2024 : Guest 97: 7/10
May 17 2024 : rich170283: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the beginning of the episode "To Live and Die in Dixie", what is the name of the girl from his school that Chris Griffin likes?

Answer: Barbara

At the beginning of this episode, Barbara invites Chris to her birthday party and Chris decides to get a paper route to pay for a gift for her. The title of this episode has been confirmed by www.tv.com
2. What does Stewie keep in his diaper during "From Method to Madness"?

Answer: Peppermint Mentos

"Just because your breath reeks of rotten Lunchables doesn't mean mine has to." -Stewie to Olivia
3. What is the name of the neighbor boy (Joe's son) that Meg likes?

Answer: Kevin

When the Joe and his family first move in, Meg tries to talk to Kevin but he doesn't seem to have much to say.
4. In "Da Boom," what creature does Stewie become?

Answer: Octopus

After falling into the radioactive waste he sprouted tentacles.
5. Lois' sister's name is Carol.

Answer: True

In the episode "Emission Impossible," Lois and Peter go to see Carol when her husband leaves her and she is about to have a baby. After the baby is born, Peter and Lois decide they want another child.
6. Who is the object of Quagmire's obsession?

Answer: Lois

When Peter and Lois were told by their therapist to see other people in the episode "Stuck Together, Torn Apart", Quagmire thought this was his chance to move in on Lois.
7. Which famous actress does Peter take out on a date in "Stuck Together, Torn Apart"?

Answer: Jennifer Love Hewitt

Lois didn't take to kindly seeing Jennifer Love Hewitt putting the moves on her husband.
8. In the episode "I Never Met the Dead Man," what is Stewie plotting to obliterate from the world?

Answer: Broccoli

Stewie is angered that Lois forces him to eat his broccoli so he decides to try to eliminate it from the universe.
9. Where is the mansion that Lois and the Griffins inherit in "Peter, Peter, Caviar Eater"?

Answer: Newport, Rhode Island

Once everyone gets a taste of the good life, they don't ever want to go back to Quahog.
10. At the end of the episode "Love Thy Trophy",during the end credits, after the "Twilight Zone" spoof, what movie is being parodied?

Answer: "Trainspotting"

"Trainspotting," starring Ewan McGregor and Johnny Lee Miller, was a torrid story of drug addiction and trying to kick the habit.
Source: Author venusinfurs01

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us