FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Quiz Called Family Guy 30
Quiz about The Quiz Called Family Guy 30

The Quiz Called "Family Guy" 3.0


The third installment of the "Family Guy" based quizzes I have created. There are more easy questions than there are hard ones in this quiz. Enjoy!

A multiple-choice quiz by axiomsynch. Estimated time: 8 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
axiomsynch
Time
8 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
123,175
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Difficult
Avg Score
11 / 25
Plays
16203
Last 3 plays: Guest 99 (13/25), Guest 71 (8/25), cashman2 (7/25).
- -
Question 1 of 25
1. After Peter gets fired in "Death Has A Shadow", what is his first new job? Hint


Question 2 of 25
2. What did Peter finally experience when he was 30 years old?

Answer: (One Word that Peter says)
Question 3 of 25
3. What are the names of the people that brought Brian up on their farm? Hint


Question 4 of 25
4. What are the names of the neighbors only seen in "Dammit Janet" and in no other episodes? Hint


Question 5 of 25
5. When Peter ends up playing Anna in "The King and I", what does A.N.N.A. stand for in his production of the play? Hint


Question 6 of 25
6. What is the name of the cult that Meg's new friend was in? Hint


Question 7 of 25
7. After giving birth to Stewie, what else comes out? Hint


Question 8 of 25
8. What paper towel company did Peter do a commercial for? Hint


Question 9 of 25
9. When Peter is put in jail for burning down "The Clam's Head Pub", what are his prison numbers? Hint


Question 10 of 25
10. What color is Peter's hair? Hint


Question 11 of 25
11. According to Death in "Death Lives", when is Peter supposed to die? Hint


Question 12 of 25
12. The Griffin family had to use their vacation money to help Brian with his drug addiction, but where did they go last year? Hint


Question 13 of 25
13. Who did Nate Griffin sleep with to become Peter's ancestor? Hint


Question 14 of 25
14. How long did Peter spend narrating his life? Hint


Question 15 of 25
15. What is the name of the Buddy Cianci basketball team?

Answer: (Two Words)
Question 16 of 25
16. What is the name of Adam West's one-eyed cat? Hint


Question 17 of 25
17. What actress plays Peter in the movie based around Joe Swanson? Hint


Question 18 of 25
18. What is the name of Joe's agent in "Ready, Willing, and Disabled"? Hint


Question 19 of 25
19. Peter: "I've been waiting ________ to do this." Hint


Question 20 of 25
20. What is the name of Lois' OBGYN? Hint


Question 21 of 25
21. What is the name of Lois' rival in piano teaching? Hint


Question 22 of 25
22. What is the name of the blonde haired woman Brian dates in "Brian Wallows And Peter's Swallows"?

Answer: (One Word)
Question 23 of 25
23. What is Chris' favorite kind of ice cream?

Answer: (Two Words)
Question 24 of 25
24. What is the name of Stewie's band in Bumblescum? Hint


Question 25 of 25
25. What is the name of Stewie's child psychologist? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 28 2024 : Guest 99: 13/25
Jun 27 2024 : Guest 71: 8/25
Jun 25 2024 : cashman2: 7/25
Jun 25 2024 : Guest 68: 6/25
May 28 2024 : Guest 98: 14/25
May 25 2024 : Guest 67: 12/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. After Peter gets fired in "Death Has A Shadow", what is his first new job?

Answer: cereal commercial

Peter has mentioned in many episodes that he has many other jobs. One of his jobs was being a "Ghostbuster".
2. What did Peter finally experience when he was 30 years old?

Answer: gas

Mentioned in "Death Has A Shadow". This is the first episode of "Family Guy" aired.
3. What are the names of the people that brought Brian up on their farm?

Answer: Luke and Betty

Seen in "The Road To Rhode Island". Luke and Betty had Brian's mother, Biscuit, stuffed and she became an end table.
4. What are the names of the neighbors only seen in "Dammit Janet" and in no other episodes?

Answer: Gladys and Abner

Gladys liked to spy on the other neighbors.
5. When Peter ends up playing Anna in "The King and I", what does A.N.N.A. stand for in his production of the play?

Answer: Automaton Nuclear Neo-human Android

Seen in "The King Is Dead". Peter went through 2 other Annas before using himself for the role.
6. What is the name of the cult that Meg's new friend was in?

Answer: Heaven's Helpers Youth Cult

Mentioned in "Chitty, Chitty, Death Bang". This is the episode where Stewie turns 1.
7. After giving birth to Stewie, what else comes out?

Answer: a map of Europe

Seen in "Chitty, Chitty, Death Bang".
8. What paper towel company did Peter do a commercial for?

Answer: Bounty

Seen in "Fore Father". Peter has been in many commercials.
9. When Peter is put in jail for burning down "The Clam's Head Pub", what are his prison numbers?

Answer: D1749

Seen in "One If By Clam, Two If By Sea". Horris sold "The Drunken Clam" to Nigel Pinchley, who renamed it "The Clam's Head Pub".
10. What color is Peter's hair?

Answer: Brown

Peter is of Eastern European decent and is blessed with beautiful brown locks of hair.
11. According to Death in "Death Lives", when is Peter supposed to die?

Answer: 2 years after Lois divorces him

Peter changes his fate by getting Peter Frampton to sing their song at the end of the episode.
12. The Griffin family had to use their vacation money to help Brian with his drug addiction, but where did they go last year?

Answer: Purgatory

Seen in "The Thin White Line".
13. Who did Nate Griffin sleep with to become Peter's ancestor?

Answer: Peter's great great great great granny

Mentioned in "Peter Griffin: Husband, Father... Brother?" Peter finds out he has an African-American ancestor in this episode.
14. How long did Peter spend narrating his life?

Answer: 2 weeks

Mentioned in "Peter Griffin: Husband, Father... Brother?"
15. What is the name of the Buddy Cianci basketball team?

Answer: Dust mites

Also mentioned in "Peter Griffin: Husband, Father... Brother?"
16. What is the name of Adam West's one-eyed cat?

Answer: Bootsie

Mentioned in "Ready, Willing, and Disabled". Joe becomes very popular in this episode but soon loses it.
17. What actress plays Peter in the movie based around Joe Swanson?

Answer: Bea Arthur

Also mentioned in "Ready, Willing, and Disabled". Tony Danza plays Joe, and Valerie Bertinelli plays Bonnie.
18. What is the name of Joe's agent in "Ready, Willing, and Disabled"?

Answer: Jim Kaplan

Jim has been seen in a few episodes. Jim has also worked at Jim's Bank and Jim's Tattoo Parlor.
19. Peter: "I've been waiting ________ to do this."

Answer: 15 years

Peter gives this information when congratulating Lois. He says "I've been waiting 15 years to do this." After he says this, balloons and streamers fall from the ceiling, along with a skeleton wearing a clown costume and wig.
20. What is the name of Lois' OBGYN?

Answer: Gary Miller

Seen in "Wasted Talent". Peter find the silver scroll in this episode, and gets to go to Pawtucket Pat's place.
21. What is the name of Lois' rival in piano teaching?

Answer: Alexis Radcliffe

Also seen in "Wasted Talent". Alexis has always been better than Lois, but Lois finally beats her with Peter's talent.
22. What is the name of the blonde haired woman Brian dates in "Brian Wallows And Peter's Swallows"?

Answer: Tina

Later in the episode Brian falls in love with Pearl Burton.
23. What is Chris' favorite kind of ice cream?

Answer: Chocolate Chip

Mentioned in "Screwed The Pooch". Brian falls in love with Lois' father's dog, Seabreeze.
24. What is the name of Stewie's band in Bumblescum?

Answer: Stewie and The Cowtones

Seen in "To Live And Die In Dixie". The Griffins are forced to move to Bumblescum by the FBI.
25. What is the name of Stewie's child psychologist?

Answer: Dr. Morin

Mentioned in "Lethal Weapons". Lois learns how to defend herself in this episode.
Source: Author axiomsynch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us