Quiz about Hes Not Your Average Family Guy
Quiz about Hes Not Your Average Family Guy

He's Not Your Average 'Family Guy'... Quiz


The Griffins and co really are like Marmite...you either love them or loathe them. This is for those of us who adore the wacky family and all their friends.

A multiple-choice quiz by PixieDark. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
PixieDark
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
318,812
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7513
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 64 (6/10), bennyrobby (9/10), Guest 174 (10/10).
1. What is Peter's middle name? Hint

Lancelot
Lawrence
Lowenstein
Löwenbräu

2. What is the name of the little girl Bonnie Swanson finally gives birth to in season 7? Hint

Shirley
Susie
Annie
Bonnie Jr

3. Why is Peter always fighting Ernie, the giant chicken? Hint

Peter flirted with Ernie's wife
Ernie gave Peter an expired coupon
Peter ate Ernie's chicks
Peter ran him over

4. When Meg goes to the mall with Jeff the nudist, why does he receive abuse from a particular teenager? Hint

The teenager was in denial about his feelings for Jeff
Jeff had lured the teenager's girlfriend away
The teenager's dad is a tailor
Because he is with Meg

5. What is the name of the BBC show which prompts Stewie to run off to England? Hint

Jolly Farm Revue
Hoobs
Teletubbies
Tweenies

6. In season 4, what childhood ambition does Lois fulfill? Hint

She goes to college
She travels to Europe
She gets her pilot's license
She becomes a model

7. Brian's tipple of choice is a martini, but in the episode "Brian the Bachelor", what drink does he guiltily enjoy? Hint

Mai Tai
Mango Smoothie
Piña Colada
Mojito

8. Chris Griffin has it tough, what with an evil monkey living in his closet. Not only that, he also has a lecherous old man who lusts after him. What is his name? Hint

Herbert
Harry
Hank
Howie

9. What was the occupation of the Griffin's neighbour, Cleveland Brown? Hint

Car salesman
Deli owner
Bank clerk
Pilot

10. What is the first name of Lois' father? Hint

Clinton
Curtis
Carter
Christopher


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Peter's middle name?

Answer: Löwenbräu

His true name is Peter Löwenbräu McFinnigan as he finds out when he meets his real father Mickey McFinnigan in Ireland.
2. What is the name of the little girl Bonnie Swanson finally gives birth to in season 7?

Answer: Susie

Joe Swanson is married to Bonnie, who is eternally pregnant in the first few series. They also had an older son named Kevin, who was presumed dead for awhile.
3. Why is Peter always fighting Ernie, the giant chicken?

Answer: Ernie gave Peter an expired coupon

Ernie appears in numerous episodes, having all-out, knock-down fights with Peter all over town. He seems immortal, as no matter what Peter inflicts on him (beheadings included), he always returns.
4. When Meg goes to the mall with Jeff the nudist, why does he receive abuse from a particular teenager?

Answer: The teenager's dad is a tailor

Although Lois and Peter are uncomfortable around Jeff's parents at first, they soon accept Jeff into their lives for the sake of Meg. The two have a short-lived romance.
5. What is the name of the BBC show which prompts Stewie to run off to England?

Answer: Jolly Farm Revue

In "Road to Europe", Stewie and a reluctant Brian travel a roundabout way to London to see this magical place. Stewie is naturally disappointed to find that it is all make-believe.
6. In season 4, what childhood ambition does Lois fulfill?

Answer: She becomes a model

In "Model Misbehavior", on a visit to her family home, Lois reveals to Meg that she was once offered a modeling contract, which her father made her decline. Lois becomes the face of Mort Goldman's pharmacy for a while.
7. Brian's tipple of choice is a martini, but in the episode "Brian the Bachelor", what drink does he guiltily enjoy?

Answer: Mojito

In this episode Brian 'accidentally' auditions for "The Bachelorette". At first he is more pleased with the open bar than with the bachelorette Brooke, but he is soon smitten with her.
8. Chris Griffin has it tough, what with an evil monkey living in his closet. Not only that, he also has a lecherous old man who lusts after him. What is his name?

Answer: Herbert

Herb is the creepy, half-lame old man with the creepy, half-lame old dog. Chris delivers newspapers to them in early episodes and Herb always finds a way to run after Chris as fast as his walking-aid will carry him.
9. What was the occupation of the Griffin's neighbour, Cleveland Brown?

Answer: Deli owner

The man with the looooong drawl! He owned the delicatessen "Cleveland's Deli". His marriage with wife Loretta ended when she was unfaithful with Glenn Quagmire, the randy pilot and friend to Cleveland, Joe and Peter.
10. What is the first name of Lois' father?

Answer: Carter

Carter and Barbara Pewterschmidt are the wealthy, bigoted parents of Lois. They adore their daughter but are not Peter's biggest fans.
Source: Author PixieDark

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 30 2022 : Guest 64: 6/10
Nov 29 2022 : bennyrobby: 9/10
Nov 24 2022 : Guest 174: 10/10
Nov 13 2022 : Guest 73: 9/10
Oct 26 2022 : Andyboy2021: 10/10
Oct 19 2022 : Guest 98: 9/10
Oct 18 2022 : Guest 184: 8/10
Oct 10 2022 : Guest 142: 9/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us