FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lucky Theres a Family Guy
Quiz about Lucky Theres a Family Guy

Lucky There's a "Family Guy" Trivia Quiz


Here is my first quiz on the "Family Guy" cartoon. It has questions from all three seasons so we'll see who has been watching!

A multiple-choice quiz by venusinfurs01. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
159,548
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
13226
Last 3 plays: Guest 71 (5/10), Guest 68 (3/10), Guest 174 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the episode "Chitty Chitty Death Bang" what does Stewie ask to be excluded from his in-flight Happy Meal? Hint


Question 2 of 10
2. In "Brian: Portrait of a Dog", what did Brian refuse to do for the dog show? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the nudist's son? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode "One if by Clam, Two if by Sea," what is the name of the man who takes over the Drunken Clam? Hint


Question 5 of 10
5. In the episode "One if by Clam, Two if by Sea", what movie is being parodied with the plot involving Stewie, Brian and Eliza? Hint


Question 6 of 10
6. This is a tough one. In the episode "Emission Impossible," what is the code Stewie uses to enter his secret room? Hint


Question 7 of 10
7. In the episode "He's Too Sexy for His Fat", what does the man working at the hotel pool confuse Chris for? Hint


Question 8 of 10
8. Also in "He's Too Sexy for His Fat", what does Stewie refer to their home as? Hint


Question 9 of 10
9. In "Road to Europe," what show did Stewie desperately want to belong to? Hint


Question 10 of 10
10. Which character was once part of the circus freak show? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 27 2024 : Guest 71: 5/10
Jun 25 2024 : Guest 68: 3/10
May 28 2024 : Guest 174: 3/10
May 25 2024 : Guest 97: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "Chitty Chitty Death Bang" what does Stewie ask to be excluded from his in-flight Happy Meal?

Answer: Pickles

"I want an in-flight Happy Meal and no pickles! God help you if I find pickles!" as said by Stewie.
2. In "Brian: Portrait of a Dog", what did Brian refuse to do for the dog show?

Answer: Beg for a treat

Brian's name was also mispronounced as "Brain".
3. What is the name of the nudist's son?

Answer: Jeff

The Griffins did not want Meg to date him even though he was a nice guy. They later realized that there was no harm in him being nude and invited him over for an interesting game of Yahtzee.
4. In the episode "One if by Clam, Two if by Sea," what is the name of the man who takes over the Drunken Clam?

Answer: Nigel Pinchley

He had a little crush on Lois but she used that to her advantage to prove that he was committing fraud.
5. In the episode "One if by Clam, Two if by Sea", what movie is being parodied with the plot involving Stewie, Brian and Eliza?

Answer: "My Fair Lady"

"Eliza Pinchley, or shall we call you Eliza Doolittle?"
6. This is a tough one. In the episode "Emission Impossible," what is the code Stewie uses to enter his secret room?

Answer: 3515

My quizzes are usually pretty easy so I thought I'd throw in a hard one. This is the episode where Peter and Lois decide to have another baby and Stewie tries to stop them.
7. In the episode "He's Too Sexy for His Fat", what does the man working at the hotel pool confuse Chris for?

Answer: A van

And then to add insult to injury, when Peter leaves to get him a soda, he puts a club (the car locking device) on him.
8. Also in "He's Too Sexy for His Fat", what does Stewie refer to their home as?

Answer: Hooverville

When the Griffin house becomes infested with fleas, Stewie refers to it as Hooverville after the slums that were found in the cities during the Great Depression.
9. In "Road to Europe," what show did Stewie desperately want to belong to?

Answer: "Jolly Farm Revue"

Stewie loved this show and wanted to become a part of it...until realizing it was all a fake.
10. Which character was once part of the circus freak show?

Answer: Lois

Lois was very short wearing a tattered pink dress and bouncing on a small trampoline singing, "Me likey bouncy, me likey bouncy".
Source: Author venusinfurs01

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us