FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Quiz Called Family Guy 50
Quiz about The Quiz Called Family Guy 50

The Quiz Called "Family Guy" 5.0


Fifth installment of my quizzes. Some hard ones and some easy ones. Enjoy!

A multiple-choice quiz by AxiomSynch. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
AxiomSynch
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,495
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Tough
Avg Score
13 / 25
Plays
14097
Last 3 plays: Guest 69 (24/25), Guest 98 (0/25), Guest 206 (14/25).
- -
Question 1 of 25
1. What was Meg's first choice for a college? Hint


Question 2 of 25
2. What is the name of Stewie's teddy bear? Hint


Question 3 of 25
3. Which of these childrens shows did Peter work for? Hint


Question 4 of 25
4. Who did Mort Goldman think he was when he took too many antihistamines? Hint


Question 5 of 25
5. What is the name of the summer manor in Newport that the Griffins inherited?

Answer: (Two Words)
Question 6 of 25
6. What trophy did Peter win in 1965 for having the most of? Hint


Question 7 of 25
7. How many husbands did Lois' sister, Carol, have in the episode "Emission Impossible"? Hint


Question 8 of 25
8. What did Peter sell his soul for in 1976? Hint


Question 9 of 25
9. Where did Joe Swanson live before he moved next door to Peter? Hint


Question 10 of 25
10. What instrument did Kevin Swanson play in a band? Hint


Question 11 of 25
11. According to Meg, what can't she taste? Hint


Question 12 of 25
12. How long did Peter go on a womens retreat for? Hint


Question 13 of 25
13. What band did Lois date the pyro guy from? Hint


Question 14 of 25
14. What grade did Peter repeat a few times? Hint


Question 15 of 25
15. What celebrity does Mort set Peter up with a date, while Lois and him are on a trial separation? Hint


Question 16 of 25
16. What is the name of the man Peter and Chris talk to at the grant a dream foundation? Hint


Question 17 of 25
17. According to Peter, what did his mother give him for his tooth aches?

Answer: (One Word)
Question 18 of 25
18. How many years ago was Quahog founded? Hint


Question 19 of 25
19. When Peter asks for a spin-off show, he wants to be a retired umpire with a bar located where? Hint


Question 20 of 25
20. What counterfeit bill has Lois been making for years? Hint


Question 21 of 25
21. What religion does Francis Griffin follow? Hint


Question 22 of 25
22. What is the name of the Pawtucket baseball team?

Answer: (Two Words)
Question 23 of 25
23. What happened to Lois on her junior dance? Hint


Question 24 of 25
24. What were the names of the couple that the bank sold the Griffins house to? Hint


Question 25 of 25
25. Where do Peter, Quagmire, Cleveland, and Joe have to go to kill Daggermouth?

Answer: (Three Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 13 2024 : Guest 69: 24/25
Jul 13 2024 : Guest 98: 0/25
Jul 11 2024 : Guest 206: 14/25
Jun 27 2024 : Guest 71: 9/25
Jun 25 2024 : Guest 97: 8/25
Jun 25 2024 : Guest 68: 8/25
May 28 2024 : Guest 98: 15/25
May 25 2024 : Guest 67: 13/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Meg's first choice for a college?

Answer: Wellesley

Mentioned in "The Story On Page 1". Meg wanted to go to Brown since she was 4. But she then continued to say that she really wanted to go to Wellesley first and not Brown.
2. What is the name of Stewie's teddy bear?

Answer: Rupert

Stewie is seen talking to Rupert plenty of times.
3. Which of these childrens shows did Peter work for?

Answer: "Electric Company"

Seen in "Mr. Saturday Knight". Peter punches the guy he is working with at the Electric Company.
4. Who did Mort Goldman think he was when he took too many antihistamines?

Answer: "Mr. Peanut"

Mentioned in "Mr. Saturday Knight".
5. What is the name of the summer manor in Newport that the Griffins inherited?

Answer: Cherry Wood

Seen in "Peter, Peter, Caviar Eater". Peter starts to act like a rich person but later finds himself with the help of Brian.
6. What trophy did Peter win in 1965 for having the most of?

Answer: ticks

Mentioned in "He's To Sexy For His Fat".
7. How many husbands did Lois' sister, Carol, have in the episode "Emission Impossible"?

Answer: 8

Peter delivers Carol's baby.
8. What did Peter sell his soul for in 1976?

Answer: Bee Gees tickets

Mentioned in "A Picture Is Worth A Thousand Bucks". Peter tries to sell his soul for something else but can't because he sold it twice already.
9. Where did Joe Swanson live before he moved next door to Peter?

Answer: Providence

Mentioned in "A Hero Sits Next Door". Joe was the MVP in baseball at his college.
10. What instrument did Kevin Swanson play in a band?

Answer: guitar

Also mentioned in "A Hero Sits Next Door". Kevin likes Garbage, Phish, Blur, and Radiohead.
11. According to Meg, what can't she taste?

Answer: salt

Also mentioned in "A Hero Sits Next Door". Meg tells this to Kevin while watching her dad in a baseball game.
12. How long did Peter go on a womens retreat for?

Answer: 2 weeks

Seen in "I Am Peter, Hear Me Roar". Peter gets in touch with his feminine side in this episode.
13. What band did Lois date the pyro guy from?

Answer: White Snake

Mentioned in "And The Weiner Is...". Lois also has gone out with Gene Simmons of Kiss.
14. What grade did Peter repeat a few times?

Answer: 3rd

Also mentioned in "And The Weiner Is...". Peter graduated just in time to go hunting with Chris.
15. What celebrity does Mort set Peter up with a date, while Lois and him are on a trial separation?

Answer: Jennifer Love-Hewitt

Seen in "Stuck Together, Torn Apart". Lois goes on a date with Quagmire.
16. What is the name of the man Peter and Chris talk to at the grant a dream foundation?

Answer: Mr. Harris

Seen in "If I'm Lyin, I'm Dyin". They go to this foundation to try to get there favorite show back on the air.
17. According to Peter, what did his mother give him for his tooth aches?

Answer: whiskey

Mentioned in "Mind Over Murder".
18. How many years ago was Quahog founded?

Answer: 360

Mentioned in "Fifteen Minutes Of Shame".
19. When Peter asks for a spin-off show, he wants to be a retired umpire with a bar located where?

Answer: center of the earth

Also mentioned in "Fifteen Minutes Of Shame". He doesn't get the show.
20. What counterfeit bill has Lois been making for years?

Answer: 10 dollar

Mentioned in "Brian: Portrait Of A Dog". Lois confesses this while Brian is in court.
21. What religion does Francis Griffin follow?

Answer: Catholic

Irish Catholic to be exact. Francis is Peter's father.
22. What is the name of the Pawtucket baseball team?

Answer: Paw Sox

Seen in the episode with Peter's father. Peter takes his father to a Paw Sox game.
23. What happened to Lois on her junior dance?

Answer: kidnapped

Mentioned in "Let's Go To The Hop". Her dad said he doesn't deal with kidnappers so he didn't help her out and figured she would be fine.
24. What were the names of the couple that the bank sold the Griffins house to?

Answer: Jim and Abby

Seen in "A Fish Out Of Water". Jim and Abby were a nice couple, and even let the Griffins stay there until they got the money to get their house back.
25. Where do Peter, Quagmire, Cleveland, and Joe have to go to kill Daggermouth?

Answer: Fish Stench Cove

Also seen in "A Fish Out Of Water". Daggermouth turns out to be a machine created by a sailor.
Source: Author AxiomSynch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us