FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Quiz Called Family Guy 40 Easier Than Easy
Quiz about The Quiz Called Family Guy 40 Easier Than Easy

The Quiz Called "Family Guy" 4.0: Easier Than Easy


The easiest "Family Guy" quiz that I've ever created. Mostly for those fans that don't know as much as the bigger ones, or even if you've just watched a few episodes.

A multiple-choice quiz by axiomsynch. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
axiomsynch
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,057
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Easy
Avg Score
23 / 25
Plays
37060
Last 3 plays: Guest 166 (22/25), exlac (14/25), Guest 170 (25/25).
- -
Question 1 of 25
1. What is Peter's last name? Hint


Question 2 of 25
2. What is the name of Peter's youngest son? Hint


Question 3 of 25
3. Where do the Griffins live? Hint


Question 4 of 25
4. What state is the Griffins' home town located within? Hint


Question 5 of 25
5. What are the names of Peter's three main friends? Hint


Question 6 of 25
6. Where did Peter once work? Hint


Question 7 of 25
7. How many children was Peter raising as his own? Hint


Question 8 of 25
8. Who is the Mayor of Quahog? Hint


Question 9 of 25
9. What is the name of the street that the Griffins have lived on for many years? Hint


Question 10 of 25
10. How many total fingers/digits on each hand (thumbs included) do the characters have in "Family Guy"? Hint


Question 11 of 25
11. What is Chris Griffin really good at? Hint


Question 12 of 25
12. Who created "Family Guy"? Hint


Question 13 of 25
13. What network was "Family Guy" originally on in the United States? Hint


Question 14 of 25
14. What kind of animal is Brian Griffin? Hint


Question 15 of 25
15. What is the name of the pub that Peter goes to with his friends? Hint


Question 16 of 25
16. What is the name of Peter's wife? Hint


Question 17 of 25
17. Which one of Peter's friends is African-American? Hint


Question 18 of 25
18. What is Quagmire's first name? Hint


Question 19 of 25
19. Who does Stewie want to kill? Hint


Question 20 of 25
20. Which character is married to Loretta? Hint


Question 21 of 25
21. Which character is a pharmacist? Hint


Question 22 of 25
22. Which character was Meg not in love with? Hint


Question 23 of 25
23. What is the name of the main female news reporter at Quahog channel 5? Hint


Question 24 of 25
24. Which character does not wear glasses? Hint


Question 25 of 25
25. "Family Guy" is a cartoon.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 12 2024 : Guest 166: 22/25
Jul 10 2024 : exlac: 14/25
Jul 09 2024 : Guest 170: 25/25
Jul 09 2024 : Guest 65: 25/25
Jul 07 2024 : Guest 108: 24/25
Jul 05 2024 : Guest 162: 0/25
Jul 02 2024 : Guest 174: 14/25
Jun 27 2024 : Guest 71: 21/25
Jun 26 2024 : Guest 172: 22/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Peter's last name?

Answer: Griffin

A griffin is a mythological creature.
2. What is the name of Peter's youngest son?

Answer: Stewie

Stewie is the evil baby genius in the family.
3. Where do the Griffins live?

Answer: Quahog

Quahog is not a real town but the name of a kind of clam. Also Quahog is supposed to be based upon Providence, Rhode Island.
4. What state is the Griffins' home town located within?

Answer: Rhode Island

Rhode Island, the smallest state.
5. What are the names of Peter's three main friends?

Answer: Quagmire, Cleveland, and Joe

Joe Swanson became a main character in the fifth episode.
6. Where did Peter once work?

Answer: Happy Go Lucky Toys Inc.

Peter is an assembly line worker.
7. How many children was Peter raising as his own?

Answer: 3

The three children are Meg, Chris, and Stewie, though Meg is not his biological daughter.
8. Who is the Mayor of Quahog?

Answer: Adam West

Adam West played Batman in the old "Batman" series.
9. What is the name of the street that the Griffins have lived on for many years?

Answer: Spooner

They've lived there for 12 years.
10. How many total fingers/digits on each hand (thumbs included) do the characters have in "Family Guy"?

Answer: 4

Just like "The Simpsons".
11. What is Chris Griffin really good at?

Answer: drawing

He's seen many times drawing and one episode was based upon his great artistry.
12. Who created "Family Guy"?

Answer: Seth MacFarlane

Seth also created another cartoon that was aired on "What A Cartoon Show" on Cartoon Network, but that's as far as it got.
13. What network was "Family Guy" originally on in the United States?

Answer: Fox

Fox also shows "The Simpsons".
14. What kind of animal is Brian Griffin?

Answer: dog

Brian left in one episode and went to Hollywood.
15. What is the name of the pub that Peter goes to with his friends?

Answer: "The Drunken Clam"

They go there all the time.
16. What is the name of Peter's wife?

Answer: Lois

Lois is from a rich family.
17. Which one of Peter's friends is African-American?

Answer: Cleveland

Cleveland lives across the street from Peter.
18. What is Quagmire's first name?

Answer: Glenn

Peter met Quagmire first before Joe and Cleveland.
19. Who does Stewie want to kill?

Answer: Lois

Stewie tries many times to murder Lois.
20. Which character is married to Loretta?

Answer: Cleveland

Cleveland and Loretta have a son name Cleveland Jr.
21. Which character is a pharmacist?

Answer: Mort

Mort is married to Murielle.
22. Which character was Meg not in love with?

Answer: Stan Smith

Oh yeah and she never loved Neil Goldman either. Even though one particular episode leaves many people confused thinking that she did. So if you are confused too please do yourself a favor and watch the episode. Make sure to pay close attention to it. And hopefully you will realize that she was never truly in love with Neil.

She only thought she was... because it turns out she just missed the attention.
23. What is the name of the main female news reporter at Quahog channel 5?

Answer: Diane Simmons

Tom Tucker is the male news reporter.
24. Which character does not wear glasses?

Answer: Adam West

25. "Family Guy" is a cartoon.

Answer: True

Source: Author axiomsynch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us