FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Quiz Called Family Guy
Quiz about The Quiz Called Family Guy

The Quiz Called "Family Guy"


Here are some questions based upon "Family Guy". There are some hard ones and harder ones. Also not all questions can be answered by just watching the show on television, question 10 is based upon the unaired episode, "When you Wish upon a Weinstein".

A multiple-choice quiz by AxiomSynch. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Family Guy

Author
AxiomSynch
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
117,913
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Difficult
Avg Score
12 / 25
Plays
25922
Last 3 plays: Guest 206 (12/25), Guest 65 (25/25), Guest 170 (8/25).
- -
Question 1 of 25
1. Lois and Peter are the exact same age.


Question 2 of 25
2. What is Brian Griffin's mother's name? Hint


Question 3 of 25
3. How old is Brian Griffin in the episode "Road to Rhode Island"? Hint


Question 4 of 25
4. What did Peter give as a last minute gift to Lois on their anniversary one year? Hint


Question 5 of 25
5. Whats Joe's house number? Hint


Question 6 of 25
6. Who is the sports anchor at the Quahog 5 TV station? Hint


Question 7 of 25
7. What is the name of Peter's black relative who was an actor in "Black To The Future"? Hint


Question 8 of 25
8. Who is the station manager at the Quahog channel 5 building? Hint


Question 9 of 25
9. What is Stewie's e-mail address? Hint


Question 10 of 25
10. What's the name of the synagogue that Peter and his family attend with their new accountant Max Weinstein? Hint


Question 11 of 25
11. When Peter has his own country, he goes to the U.N.; What country is he seated next to? Hint


Question 12 of 25
12. According to Mayor Adam West, he is a man that loves his what? Hint


Question 13 of 25
13. What weapon does Quagmire have an immunity to? Hint


Question 14 of 25
14. How old were Mort Goldman and his wife when they had their first kiss? Hint


Question 15 of 25
15. What is the name of the doctor that makes many appearances throughout the episodes? Hint


Question 16 of 25
16. What is the name of the old artistic director, before Lois took over? Hint


Question 17 of 25
17. In "Dammit Janet" Stewie falls in love with a girl named Janet at his day care center. What color are her eyes? Hint


Question 18 of 25
18. What's the name of Stewie's day care center? Hint


Question 19 of 25
19. What is Peter's wilderness name?

Answer: (Two words)
Question 20 of 25
20. What is Peter's great grandfather's name? Hint


Question 21 of 25
21. When Peter creates his own toys, he makes the girls from "The Facts of Life" transform. What does Blair transform into? Hint


Question 22 of 25
22. Joe is a police officer, what rank is he? Hint


Question 23 of 25
23. How many years have Peter and Lois been married? Hint


Question 24 of 25
24. For the first 4 years of Meg's life Peter thought she was a what? Hint


Question 25 of 25
25. What is the name of Meg's biological father?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 206: 12/25
Jul 11 2024 : Guest 65: 25/25
Jul 09 2024 : Guest 170: 8/25
Jul 02 2024 : Guest 64: 14/25
Jun 28 2024 : Guest 99: 12/25
Jun 27 2024 : Guest 71: 11/25
Jun 25 2024 : Guest 68: 10/25
Jun 25 2024 : cashman2: 6/25
Jun 19 2024 : Guest 174: 14/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Lois and Peter are the exact same age.

Answer: False

She mentions that she is two years younger then Peter, and Peter is 42.
2. What is Brian Griffin's mother's name?

Answer: Biscuit

Mentioned in "Road To Rhode Island". She became stuffed and then a table.
3. How old is Brian Griffin in the episode "Road to Rhode Island"?

Answer: 7

Also mentioned in "Road To Rhode Island".
4. What did Peter give as a last minute gift to Lois on their anniversary one year?

Answer: his thumb

Seen in "Death Lives".
5. Whats Joe's house number?

Answer: 33

He lives one house to the left of Peter's house.
6. Who is the sports anchor at the Quahog 5 TV station?

Answer: Dirk Bandit

Mentioned in "If I'm Lyin, I'm Dyin".
7. What is the name of Peter's black relative who was an actor in "Black To The Future"?

Answer: Rufus Griffin

Peter has many ancestors mentioned, Rufus is one of two African-American relatives mentioned throughout the series.
8. Who is the station manager at the Quahog channel 5 building?

Answer: Steven C. Callaghan

Mentioned in "If I'm Lyin', I'm Dyin". Steven is the person Peter went to, in order to try to get his favorite show back on the air.
9. What is Stewie's e-mail address?

Answer: Loismustdie@yahoo.com

Stewie was trying to exchange e-mails with Death, because he enjoyed his company so much.
10. What's the name of the synagogue that Peter and his family attend with their new accountant Max Weinstein?

Answer: Temple Beth Thupporting Actor

Seen in the unaired episode "When you Wish upon a Weinstein".
11. When Peter has his own country, he goes to the U.N.; What country is he seated next to?

Answer: Albania

Peter's country is Petoria, this happened when Mayor Adam West noticed that 31 Spooner St. is not a part of the U.S..
12. According to Mayor Adam West, he is a man that loves his what?

Answer: taffy

Adam West is one of the most unusual characters of Quahog.
13. What weapon does Quagmire have an immunity to?

Answer: mace/pepper spray

Mentioned in "Fore Father". Quagmire tries to go out with the delivery women. Its hard to tell whether the spray is either mace or pepper spray.
14. How old were Mort Goldman and his wife when they had their first kiss?

Answer: 14

Mort had a terrible head cold at the time.
15. What is the name of the doctor that makes many appearances throughout the episodes?

Answer: Elmer Hartman

He is also Stewie's pediatrician. He is seen in many episodes, mostly at the Quahog Hospital.
16. What is the name of the old artistic director, before Lois took over?

Answer: Robert Kimble

He starred in many plays by himself, such as "Miss Saigon".
17. In "Dammit Janet" Stewie falls in love with a girl named Janet at his day care center. What color are her eyes?

Answer: green

Stewie figures out by the end of the episode that Janet just likes him for his cookies.
18. What's the name of Stewie's day care center?

Answer: Hugs and Kisses

Stewie only attends this day care center for one episode, mostly because Lois gets a job as a flight attendant.
19. What is Peter's wilderness name?

Answer: Rooster Cogburn

Mentioned in "And The Weiner is...".
20. What is Peter's great grandfather's name?

Answer: Huck Griffin

Mentioned in "I Am Peter, Hear Me Roar".
21. When Peter creates his own toys, he makes the girls from "The Facts of Life" transform. What does Blair transform into?

Answer: scorpion

Tootie morphs into a stinkbug. Peter tries a few times to make toys for Happy Go Lucky Toys Inc..
22. Joe is a police officer, what rank is he?

Answer: Lieutenant

Mentioned in "A Hero Sits Next Door".
23. How many years have Peter and Lois been married?

Answer: 17

Lois mentions this in "Mind over Murder".
24. For the first 4 years of Meg's life Peter thought she was a what?

Answer: cat

Meg is voiced by Lacey Chabert, and then later by Mila Kunis.
25. What is the name of Meg's biological father?

Answer: Stan Thompson

Mentioned in "Screwed the Pooch".
Source: Author AxiomSynch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us