FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Famous Lines
Quiz about Famous Lines

Famous Lines Trivia Quiz


Many shows have one line in them that become so famous all we have to do is hear that line and we can name the show. I'll give you the line...you tell me the show.

A multiple-choice quiz by Ilona_Ritter. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. Quotes Mixture

Author
Ilona_Ritter
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
136,391
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4647
Last 3 plays: Guest 66 (10/10), Guest 192 (9/10), Guest 24 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Just one more thing..." Hint


Question 2 of 10
2. "Would you believe..." Hint


Question 3 of 10
3. "I don't have to take this, I'm going home." Hint


Question 4 of 10
4. "Whoa!" Hint


Question 5 of 10
5. "I am a witch." Hint


Question 6 of 10
6. "Baby you're the greatest." Hint


Question 7 of 10
7. "Heeeeeeeeeeeeeeeey Mr. Wilson!" Hint


Question 8 of 10
8. "Just the facts, Ma'am." Hint


Question 9 of 10
9. "Yabba, dabba do!" Hint


Question 10 of 10
10. "Come on down." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 17 2024 : Guest 66: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 192: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 24: 7/10
Jun 14 2024 : Guest 73: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 174: 8/10
Jun 14 2024 : Guest 64: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 184: 8/10
Jun 14 2024 : Guest 198: 8/10
Jun 04 2024 : Guest 98: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Just one more thing..."

Answer: Columbo

Peter Falk, who played Colombo, has a glass eye. Columbo would say this in every episode after he would leave. He would return and say "Just one more thing..." and then proceed to tell the person who committed the murder another clue he had.
2. "Would you believe..."

Answer: Get Smart

Don Adams played Maxwell Smart (agent 86) whom was famous for this line. Smart would say this to criminals when they had the upper hand. He would start with an extreme number "Would you believe this place is surrounded by 100 police men" to something such as "Okay would you believe it's surrounded by two boy scouts and their dog."
3. "I don't have to take this, I'm going home."

Answer: Family Matters

"Family Matters" was a spin off of "Perfect Strangers". Steve had a habit of annoying the Winslows. They would eventually get so annoyed they'd yell "Steve go home! Go home! Go home!" Steve would reply "I don't have to take this, I'm going home."
4. "Whoa!"

Answer: Blossom

Joey Lawrence who made this line famous on "Blossom" started in the sitcom "Gimme a Break" when he was about four years old.
5. "I am a witch."

Answer: Bewitched

This line appeared in the first episode of "Bewitched" when she has to tell her husband that she's a little different than he is.
6. "Baby you're the greatest."

Answer: The Honeymooners

Ralph said this to Alice at the end of every episode. During the episodes he'd usually have gotten mad at Alice for something because he didn't have all the facts. After learning he judged too quickly he would say "Baby you're the greatest" and then kiss her.
7. "Heeeeeeeeeeeeeeeey Mr. Wilson!"

Answer: Dennis the Menace

Jay North played Dennis from 1959-1963. Dennis yelled this all the time, usually scaring Mr. Wilson and making him drop or mess something up.
8. "Just the facts, Ma'am."

Answer: Dragnet

The stories on "Dragnet" were based on true stories, but the names were changed to protect the innocent as is stated in every episode. Joe Friday would always tell people "Just the facts, Ma'am" when he was trying to get information to solve a crime.
9. "Yabba, dabba do!"

Answer: The Flintstones

Dino talked in the very first episode of "The Flintstones". Fred says this at the end of work when they let him leave the Quarry. He also uses it when he is very excited about something.
10. "Come on down."

Answer: The Price is Right

Bob Barker wasn't the first host of "The Price is Right". The first host was Bill Cullen.
Source: Author Ilona_Ritter

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us