FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Dont Have to Talk Much
Quiz about I Dont Have to Talk Much

I Don't Have to Talk Much! Trivia Quiz


These characters didn't say much, but you knew who they were anyhow. Can you name the characters that have their "trademark" sayings? Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by linkan. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. Quotes Mixture

Author
linkan
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
401,682
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
858
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (9/10), Guest 172 (9/10), Guest 73 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Ehhhhh" was all this character had to say in the television show, "Happy Days" for you to know he was saying "yes" or agreeing with you. Who was this character? Hint


Question 2 of 10
2. "You rang?" was made famous by what spooky butler? Hint


Question 3 of 10
3. When you see Twinkle Toes hitting a strike and yelling "YABBA DABBA DOO". Who would you hear yelling this phrase? Hint


Question 4 of 10
4. If you were watching "The Big Bang Theory", you would hear "Bazinga!". Which character was famous for using this line often? Hint


Question 5 of 10
5. "Full House" was about three girls who were raised by their father and his two friends. The girls were DJ, Stephanie and Michelle. Who was the girl that always said, "How rude"?

Answer: (One word - DJ, Stephanie or Michelle)
Question 6 of 10
6. In the television show, "Family Matters" you can find this annoying neighbor always pestering the Winslow family. When he made a mistake or did something bad he would say, "did I do that?" Who was this character? Hint


Question 7 of 10
7. When this character got mad at his wife he would say this phrase. "One of these days Alice, Pow to the Moon!" Who made this statement almost weekly? Hint


Question 8 of 10
8. This detective would solve a case a week with asking, "just one more thing...". What was the last name of this Lieutenant? Hint


Question 9 of 10
9. Which "Friend" would use the line, "how you doing?" When he attempted to pick up a girl? Hint


Question 10 of 10
10. When this red headed woman would get in trouble she would yell out, "RICKY!" Only to be followed by tears usually. Who was this adorable red headed woman who was married to Ricky Ricardo? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 15 2024 : Guest 174: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 73: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 64: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 184: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 97: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 108: 9/10
Jun 06 2024 : Guest 107: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 47: 8/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Ehhhhh" was all this character had to say in the television show, "Happy Days" for you to know he was saying "yes" or agreeing with you. Who was this character?

Answer: Fonzie

You didn't call him "Arthur", which was his first name. Only the "Fonz" or "Fonzie". The role was played by Henry Winkler. He was the cool guy on the motorcycle, with the cool hair and the cool jacket. All he had to do was tap the juke box and it played. All he had to do was snap his fingers and the girls came to him. All he had to do was say, "EHHHHH" and you knew he was cool with it.
2. "You rang?" was made famous by what spooky butler?

Answer: Lurch

When you walked up to the "Addams Family" door, you may be greeted by a tall scary looking gentleman and you'd hear, "you rang?" Lurch was the butler to the Addams family and was played by Ted Cassidy in the series from 1964 to 1966. It wasn't many years, but he definitely left us with that saying.
3. When you see Twinkle Toes hitting a strike and yelling "YABBA DABBA DOO". Who would you hear yelling this phrase?

Answer: Fred Flintstone

One of my favorite cartoons when I was a child, was the "Flintstones". Fred and Wilma had a little girl named Pebbles, while the Rubble's had a little boy named Bam Bam. When Fred was really happy he would yell this phrase!

The cartoon series ran for six seasons. Alan Reed was the voice behind Fred and actually was the person to come up with "Yabba Dabba Doo!"
4. If you were watching "The Big Bang Theory", you would hear "Bazinga!". Which character was famous for using this line often?

Answer: Sheldon

Sheldon Cooper was made famous by Jim Parsons in the television show for over ten seasons! When he was happy or made a joke he would pat himself on the back by saying, "Bazinga" and he said it often.

The television show was about four friends who were all extremely intelligent guys, yet a little dorky too. Two of the guys, Sheldon and Leonard lived in the same apartment and lived across the hall from Penny. Penny ended up marrying Leonard, and Sheldon got married to Amy.
5. "Full House" was about three girls who were raised by their father and his two friends. The girls were DJ, Stephanie and Michelle. Who was the girl that always said, "How rude"?

Answer: Stephanie

DJ was the oldest daughter and she had a friend Kimmy, who was a neighbor girl. Michelle was the youngest and would also say, "you got it dude". Stephanie would be the one that would voice her "rude" comment weekly.

Years later, DJ had two boys and lost her husband. She asked Stephanie and Kimmy to move in and help her out, raising the boys. The television show was called, "Fuller House". By the way, Stephanie said, "how rude" on the first episode too.
6. In the television show, "Family Matters" you can find this annoying neighbor always pestering the Winslow family. When he made a mistake or did something bad he would say, "did I do that?" Who was this character?

Answer: Steve Urkel

When Jaleel White walked into the role of Steve, he had no idea just how popular he'd become as 'the annoying nerd'. He was so convincing in this role. In the fifth season he changed himself into the character of Stefan. A handsome, non geeky character. Who exactly do you think Laura Winslow chose as her man for the rest of her life? Steve or Stefan?
7. When this character got mad at his wife he would say this phrase. "One of these days Alice, Pow to the Moon!" Who made this statement almost weekly?

Answer: Ralph Kramden

Alice and Ralph appeared like they were always fighting. Over money, his crazy antics or just in general. When Ralph would get upset, he would shout, "to the moon Alice!" Very few people were in this television series, "The Honeymooners". It was only on one season, but it was a good show, not sure why it didn't stay on. Jackie Gleason, Art Carney, Audrey Meadows and Joyce Randolph all appeared in each of the thirty-nine episodes the first and only season.
8. This detective would solve a case a week with asking, "just one more thing...". What was the last name of this Lieutenant?

Answer: Columbo

Peter Falk would wear his long trench-type raincoat and solve mysteries weekly as Lt. Colombo. I enjoyed watching him scratch his head and ask, "just one more thing" as he would somehow solve the murder but would do it so uncanny.
9. Which "Friend" would use the line, "how you doing?" When he attempted to pick up a girl?

Answer: Joey

Joey was the suave, cool, actor with just the perfect line to use on a girl. Usually it would work too. Joey Tribbiani was played by Matt LeBlanc on the television show, "Friends". He did have a short spin off series called, "Joey", but it didn't hit it off like the original.
10. When this red headed woman would get in trouble she would yell out, "RICKY!" Only to be followed by tears usually. Who was this adorable red headed woman who was married to Ricky Ricardo?

Answer: Lucy

The "I Love Lucy" show was on for six seasons. She had the most unique way of getting in trouble most of the time. Her best friend, Ethel and her would always get into a mess. Lucille Ball played the role of Lucy Ricardo and then went on to star in "Here's Lucy" and again in "The Lucy Show". All of the shows were just hilarious. She is one woman I could watch for hours on end.
Source: Author linkan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us