FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frasier Quotes Which Episode Are They From
Quiz about Frasier Quotes Which Episode Are They From

"Frasier" Quotes: Which Episode Are They From? Quiz


The way this one works is simple. I give you a quote, you tell me which episode it's from. Let's have some "Frasier" fun!

A multiple-choice quiz by pdlbean. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
pdlbean
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
289,272
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1810
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 98 (7/10), Guest 24 (6/10), Guest 65 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Looks like he's got the fast food bug." "And what bug would that be? E. Coli?" Hint


Question 2 of 10
2. "The next few minutes were a blur as I made my way to the car being pelted with driftwood and Bibles." Hint


Question 3 of 10
3. "Oh, please. You're one step away from seeing his image appear in a tortilla." Hint


Question 4 of 10
4. "Apparently I just sold my publisher...Heidi?" Hint


Question 5 of 10
5. "What did that place end up being?" "It was a hell hole!" Hint


Question 6 of 10
6. "So, here we are. Descendants of thieves and whores." Hint


Question 7 of 10
7. "How am I going to get rid of this bloody baby?!" Hint


Question 8 of 10
8. Song lyrics: "She's such a groovy lady..." Hint


Question 9 of 10
9. "Look out! He's got a nug!" Hint


Question 10 of 10
10. "Oh, that. He meant Niles. He's crazy about you." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 10 2024 : Guest 98: 7/10
Jun 08 2024 : Guest 24: 6/10
Jun 07 2024 : Guest 65: 7/10
Jun 07 2024 : Guest 37: 8/10
Jun 06 2024 : Guest 86: 6/10
May 31 2024 : NancyBoo: 6/10
May 29 2024 : Guest 194: 6/10
May 29 2024 : AuntGrezilda: 5/10
May 24 2024 : Guest 199: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Looks like he's got the fast food bug." "And what bug would that be? E. Coli?"

Answer: Miss Right Now

This episode is one of my favorites. It's from season 11, and Niles has done something totally out of character. He's gotten hooked on fast food from "Burger, Burger, Burger", and is trying to get everyone else hooked on it too!
2. "The next few minutes were a blur as I made my way to the car being pelted with driftwood and Bibles."

Answer: Don Juan in Hell

This quote comes from the first ninth season episode "Don Juan in Hell". Niles has had a freeing experience after going to a nude beach with Daphne in Belize, and Roz tells him about this great nude beach in Seattle. She ends up sending him to the wrong place on the very day the Christian Woman's Society is going there.
3. "Oh, please. You're one step away from seeing his image appear in a tortilla."

Answer: The Wizard and Roz

Another great quote from Niles. In this episode, Frasier has been getting some informal therapy from his former mentor. Frasier is trying to convince Niles that he doesn't have a "God-like" worship of him.
4. "Apparently I just sold my publisher...Heidi?"

Answer: Daphne Returns

This one comes from season 8, when Roz decides to publish a story her mother used to tell her. She thinks that her mother made up the story for her, but she finds out that her mother had been telling her the classic story Heidi!
5. "What did that place end up being?" "It was a hell hole!"

Answer: Door Jam

This is a classic episode from the tenth season. Frasier and Niles are curious about a new secretive spa. They manage to sneak in, and they love it... until they find out there's a golden door they aren't allowed to go through!
6. "So, here we are. Descendants of thieves and whores."

Answer: A Tsar is Born

In this season seven episode Frasier and Niles find out through getting an old bear clock appraised that they might be descendants of royalty. But after they get an expert to make sure, it turns out they're the descendants of a thieving, prostitute scullery maid.
7. "How am I going to get rid of this bloody baby?!"

Answer: The Two Mrs. Cranes

This one comes from season four. Daphne's ex-boyfriend is coming to Seattle for a visit, and she's afraid that he's coming to ask for her back. She asks Niles to pretend to be her husband and of course he agrees. But soon everything snowballs out of control and everyone is pretending to be someone they're not.
8. Song lyrics: "She's such a groovy lady..."

Answer: Martin Does it His Way

This episode definitely lands in my top ten. Martin reveals that he once wrote lyrics for a song for Frank Sinatra. Frasier and Niles decide to help him write a melody for it, and they end up playing it at a hated aunt's funeral.
9. "Look out! He's got a nug!"

Answer: Ham Radio

Frasier decides to put on an old-fashioned radio murder mystery. It starts out bad and just gets worse, including Roz going to the dentist just beforehand, and Niles cutting the show short. And of course the dyslexic girl who misreads her line: "Look out, he's got a gun!"
10. "Oh, that. He meant Niles. He's crazy about you."

Answer: Back Talk

Probably one of the most memorable moments in Frasier history! High on pain killers, Frasier unknowingly lets it slip to Daphne that Niles has been in love with her since day one!
Source: Author pdlbean

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us