FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frasier The Farewell Episode
Quiz about Frasier The Farewell Episode

'Frasier': The Farewell Episode Quiz


This will be an easy quiz about the final episode of 'Frasier.' In the US, it aired May 13, 2004. Note: This is about the actual episode only, NOT the clip show that preceeded it when it originally aired.

A multiple-choice quiz by Chippy. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
Chippy
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
180,093
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4160
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), Guest 98 (9/10), Guest 90 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Frasier's girlfriend was moving to what city? Hint


Question 2 of 10
2. What date had Martin accidentally booked for his wedding? Hint


Question 3 of 10
3. At the wedding, which of these did NOT happen? Hint


Question 4 of 10
4. Where did Daphne give birth? Hint


Question 5 of 10
5. When Frasier, Martin and Ronee arrived to see Niles, Daphne and the baby, Niles was holding something. What was it? Hint


Question 6 of 10
6. Frasier was offered a job in another city. What city was it? Hint


Question 7 of 10
7. Who was offered the job of station manager? Hint


Question 8 of 10
8. Where did Martin and Ronee get married? Hint


Question 9 of 10
9. Frasier had planned a dinner party to tell the family of his plan to move, but certain things made them think something else. What was it? Hint


Question 10 of 10
10. At the end, where did Frasier's plane land? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 104: 6/10
Jun 10 2024 : Guest 98: 9/10
Jun 09 2024 : Guest 90: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 31: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 64: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 65: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 86: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 97: 8/10
May 30 2024 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Frasier's girlfriend was moving to what city?

Answer: Chicago

Frasier didn't want her to go. She was the first meaningful relationship he had been in in a very long time. As she was leaving, she kept forgetting things and had to keep returning to his apartment to retrieve the forgotten items.
2. What date had Martin accidentally booked for his wedding?

Answer: May 15th

He had intended to set it July 15th and accidentally set it for May 15th. When he realized what he had done, I thought he was going to say it was his and Hester's (the mother of Frasier and Niles) anniversary, but it was really Eddie's birthday.
3. At the wedding, which of these did NOT happen?

Answer: The minister did not show up

Frasier was the minister so of course he was there. Daphne's brother Simon got the flower girl drunk. The air conditioner went out and Frasier wouldn't let anyone inside until it was time to begin the ceremony. Eddie swallowed the rings when Niles dropped them into his food.
4. Where did Daphne give birth?

Answer: The vet's office

The baby was delivered by a registered nurse, who was waiting for the vet to see her monkey. It was the vet's first day on the job, and he really didn't seem to know what he was doing. Daphne and Niles had to take Eddie to the vet after he swallowed the wedding rings.
5. When Frasier, Martin and Ronee arrived to see Niles, Daphne and the baby, Niles was holding something. What was it?

Answer: a monkey

It was the nurse's monkey. The nurse was cleaning up the new baby, and asked Niles to feed the monkey. He came out and greeted them, holding and feeding the monkey. Martin told Frasier not to say anything, that he didn't look much better at that age. It was a very funny scene.
6. Frasier was offered a job in another city. What city was it?

Answer: San Francisco

At first he didn't want the job. Then he reconsidered after Martin got married, Roz got promoted, and the birth of the new baby. Everyone had a new chapter in their lives, and it was time for his new chapter.
7. Who was offered the job of station manager?

Answer: Roz

Gil and Noel were saying terrible things about the new station manager, before they even found out who it was. Roz was absolutely stunned to find out it was her. She even kissed Frasier, Gil and Noel on the lips!
8. Where did Martin and Ronee get married?

Answer: The vet's office

They were going to go back to the banquet hall, but they said it wouldn't be the same without Niles and Daphne, so they decided to get married right there in the vet's office.
9. Frasier had planned a dinner party to tell the family of his plan to move, but certain things made them think something else. What was it?

Answer: That Frasier was dying

Roz said that Frasier had been to see the doctor a lot lately. Frasier was giving a lot of his treasured belongings away. There was a phone message from a doctor, saying that the results looked bad and he would do whatever he could to help. The results that looked bad were to Frasier's face. He was having the wrinkles around his eyes worked on.
10. At the end, where did Frasier's plane land?

Answer: Chicago

He had been chatting with the woman seated next to him, who was also a psychiatrist. As the plane landed, Frasier made the comment that he had to take the chance or he would always regret not knowing what could have happened. At that time, it looked like he meant he would have regretted staying in Seattle, then the announcement came on that they were now in Chicago, which was where his girlfriend was.
Source: Author Chippy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us