FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frasier Season 3
Quiz about Frasier Season 3

"Frasier" Season 3 Trivia Quiz


Have a go at these few questions if you want to prove you are a "Frasier" fan.

A multiple-choice quiz by rosie_fenwick. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
228,369
Updated
May 26 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3583
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 98 (8/10), Guest 2 (4/10), Guest 31 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the episode where Niles and Daphne do the Tango? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the first manager of KACL in season 3? Hint


Question 3 of 10
3. What colour is the word "Frasier" at the beginning of each episode? Hint


Question 4 of 10
4. In which episode, does Frasier set a man's news stall on fire? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the sock puppet Daphne uses to cheer up Frasier? Hint


Question 6 of 10
6. In which episode do Frasier and Niles argue over the position of a plant? Hint


Question 7 of 10
7. When Frasier says that he has lined up his chess pieces as if they were going into battle, Martin responds by getting a checkmate and saying "checkmate" what? Hint


Question 8 of 10
8. Daphne starts seeing a roofing man named Cecil.


Question 9 of 10
9. Who comes back from "Cheers" in this season? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of the millionaire whom Bebe Glazer tries to marry? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 10 2024 : Guest 98: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 2: 4/10
Jun 08 2024 : Guest 31: 4/10
Jun 07 2024 : Guest 65: 4/10
Jun 06 2024 : Guest 173: 7/10
Jun 06 2024 : Guest 86: 7/10
Jun 04 2024 : Guest 81: 5/10
May 31 2024 : Guest 97: 7/10
May 31 2024 : NancyBoo: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the episode where Niles and Daphne do the Tango?

Answer: Moondance

This is the first episode where Niles and Daphne kiss. The do not kiss again until the season seven finale.
2. Who is the first manager of KACL in season 3?

Answer: Kate Costas

Kenny Daley is the manager in the final seasons, and Tom Duran is in season 2. Wilfred S Boone is in the second part of season 3 and also tries to marry Bebe Glazer.
3. What colour is the word "Frasier" at the beginning of each episode?

Answer: Green

The colour changes every season in order for them to be distinguishable. The final season is written in silver.
4. In which episode, does Frasier set a man's news stall on fire?

Answer: Focus Group

During a review of Frasier's show, one man says that he simply doesn't like him. This makes Frasier desparate to find out why. It ends in catastrophe.
5. What is the name of the sock puppet Daphne uses to cheer up Frasier?

Answer: Freddie

Frasier is extremely upset when Martin is constantly beating him at chess, so Daphne makes a sock puppet which sings: "Who's that grouchy gus I see, you can't be grouchy, not with me. Sing-a-long Doc, who's that grouchy gus I see, you can't be grouchy not with me!"
6. In which episode do Frasier and Niles argue over the position of a plant?

Answer: Shrink Rap

Frasier decides it is time to start a private practice again and moves in to the office next to Niles. They argue over where to put a plant. It ends up being thrown out of a window and Frasier goes back to his radio show.
7. When Frasier says that he has lined up his chess pieces as if they were going into battle, Martin responds by getting a checkmate and saying "checkmate" what?

Answer: Schwarzkopf

Frasier is constantly losing at chess to Martin and gets very annoyed. He fakes a fire in order to wake Martin up in the middle of the night to have a final game.
8. Daphne starts seeing a roofing man named Cecil.

Answer: False

Daphne is actually going out with a builder named Joe. Frasier finds out when Eddie runs out of the room with Joe's underpants on his head.
9. Who comes back from "Cheers" in this season?

Answer: Diane

Diane tells Frasier that she has written a play. When Frasier goes to see the rehearsal, it is actually about when he and Diane broke up on "Cheers".
10. What is the name of the millionaire whom Bebe Glazer tries to marry?

Answer: Wilfred Boone

Wilfred has a heart attack and dies while going down the aisle, but Bebe tries to drag him down to continue getting married!
Source: Author rosie_fenwick

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us