FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frasier Season 2
Quiz about Frasier Season 2

"Frasier" Season 2 Trivia Quiz


"Frasier" fans, this one is for you.

A multiple-choice quiz by rosie_fenwick. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
222,263
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5977
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), Guest 98 (9/10), Guest 82 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is the manager of KACL in season 2? Hint


Question 2 of 10
2. A book is written about Frasier and which other person? Hint


Question 3 of 10
3. Complete this title. "Breaking The___." Hint


Question 4 of 10
4. In the episode "The Innkeepers", which industry do Frasier and Niles try their hand at? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the dog that Eddie gets pregnant? Hint


Question 6 of 10
6. In "Daphne's Room", what is Eddie wearing when Daphne enters? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the builder that Daphne goes out with? Hint


Question 8 of 10
8. Which candidate for Senate does Frasier endorse? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Frasier's bodyguard? Hint


Question 10 of 10
10. "Bleached, 100% fat free, best if kept in an airtight container. Looks like this one is taking after its mother!" Who is Frasier talking about? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 104: 6/10
Jun 10 2024 : Guest 98: 9/10
Jun 08 2024 : Guest 82: 6/10
Jun 08 2024 : Guest 31: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 65: 7/10
Jun 06 2024 : Guest 173: 7/10
Jun 06 2024 : Guest 86: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the manager of KACL in season 2?

Answer: Tom Duran

Tom is gay and thinks he is getting a date with Frasier when he is actually being set up with Daphne. She leaves the room extremely angry whilst taking off her lucky bra and throwing it over her shoulder.
2. A book is written about Frasier and which other person?

Answer: His piano teacher

Whilst still in Boston, Frasier tells this story in confidence to one of his friends. Many years later it becomes a best seller.
3. Complete this title. "Breaking The___."

Answer: Ice

In this episode, Martin and Niles go ice fishing. Niles enters the room looking like a "skinny Elmer Fudd", according to Frasier.
4. In the episode "The Innkeepers", which industry do Frasier and Niles try their hand at?

Answer: Food

Frasier and Niles open a restaurant but everything goes wrong when some exploding cherries set off the sprinkler system. The restaurant is open for one day.
5. What is the name of the dog that Eddie gets pregnant?

Answer: Phoebe

Frasier has always thought that Eddie had been "fixed" but is proven wrong when the lady from the park brings round a box of his puppies.
6. In "Daphne's Room", what is Eddie wearing when Daphne enters?

Answer: Daphne's bra

This episode is also known as "A Room With A View". Whilst in Daphne's room trying to return some pills, Frasier sees her in the shower. This leads to Niles being desperate to go in her room as well.
7. What is the name of the builder that Daphne goes out with?

Answer: Joe

Niles tries to stop Daphne from going out with him by telling her that he is known as "love them and leave them Joe". This is a lie and Niles' ethics kick in, making his nose to start bleeding uncontrollably.
8. Which candidate for Senate does Frasier endorse?

Answer: Phil Patterson

Whilst filming for a promotional advert, Phil tells Frasier in confidence that aliens had abducted him. Frasier could not go through with the rest of the advert after this.
9. What is the name of Frasier's bodyguard?

Answer: Cindy

Martin finds this very funny and spends the rest of the night telling Frasier, "Oh sorry son, they were all out of Tiffany's".
10. "Bleached, 100% fat free, best if kept in an airtight container. Looks like this one is taking after its mother!" Who is Frasier talking about?

Answer: Maris

Niles has always wanted a child, and Frasier recommends carrying around a bag of flour. Frasier reads the storage instructions implying that it takes after Niles' wife Maris.
Source: Author rosie_fenwick

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us