FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frasier Characters
Quiz about Frasier Characters

'Frasier' Characters Trivia Quiz


This is just a short quiz about the characters in 'Frasier'. Have fun and good luck! Author note: all the questions cannot be answered by just watching this show.

A multiple-choice quiz by freddy_krueger. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
139,632
Updated
Jun 12 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
9324
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 86 (9/10), Guest 104 (10/10), Guest 98 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Complete this character name: Dr. Frasier ______.

Answer: (One Word)
Question 2 of 10
2. In which hit TV show did the character of Frasier first appear? Hint


Question 3 of 10
3. Complete this character name: Daphne ____.

Answer: (One Word- her maiden name!)
Question 4 of 10
4. Which British city is Daphne from? Hint


Question 5 of 10
5. Complete this character name: Gil __________. Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of Gil's wife? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the resident sports jock on KACL, who was sacked from the station during the season finale of season 6, 'Shutout In Seattle'? Hint


Question 8 of 10
8. Complete this character name: Roz ______.

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. What is the name of Frasier's son? Hint


Question 10 of 10
10. Complete this character name: Dr. _______ Sternin. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 86: 9/10
Jun 11 2024 : Guest 104: 10/10
Jun 10 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 31: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 64: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 172: 4/10
Jun 06 2024 : Guest 156: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 86: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 97: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Complete this character name: Dr. Frasier ______.

Answer: Crane

Frasier is the psychiatrist for KACL radio and graduated from the famous Oxford University and Harvard University. He now lives in Seattle with his father Martin.
2. In which hit TV show did the character of Frasier first appear?

Answer: Cheers

Frasier was first introduced to 'Cheers' in its third series.
3. Complete this character name: Daphne ____.

Answer: Moon

Daphne was originally hired to be Martin's health carer and now is now a member of the family, as Niles' wife.
4. Which British city is Daphne from?

Answer: Manchester

Daphne is a very loopy member of the 'Frasier' cast and is constantly telling stories of Grammy Moon and her brothers back home in Manchester.
5. Complete this character name: Gil __________.

Answer: Chesterton

Gil is the restaurant critic at KACL.
6. What is the name of Gil's wife?

Answer: Deb

Due to Gil having a very feminine nature, everyone is very surprised when they find out Gil has a wife.
7. Who was the resident sports jock on KACL, who was sacked from the station during the season finale of season 6, 'Shutout In Seattle'?

Answer: Bob Briscoe

Bob Briscoe's nickname was Bulldog.
8. Complete this character name: Roz ______.

Answer: Doyle

Roz became a single mother after giving birth to Alice May Doyle.
9. What is the name of Frasier's son?

Answer: Frederick

The mother of Frederick is Lilith, Frasier's ex-wife.
10. Complete this character name: Dr. _______ Sternin.

Answer: Lilith

Lilith, along with Frasier, also starred in the TV show 'Cheers'. After divorcing Lilith, Frasier returned to Seattle and thus was born the TV show 'Frasier'.
Thanks for taking my quiz and I hope you enjoyed it!
Source: Author freddy_krueger

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us