FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frasier  Im Listening
Quiz about Frasier  Im Listening

"Frasier "- I'm Listening Trivia Quiz


This quiz is on all seasons. Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by Tarneya. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
Tarneya
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
233,124
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
4760
Last 3 plays: Guest 98 (10/10), Guest 2 (10/10), Guest 82 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Frasier's last name? Hint


Question 2 of 10
2. Who is Frasier's brother? Hint


Question 3 of 10
3. How many people live in Frasier's apartment? Hint


Question 4 of 10
4. What does Frasier say when he answers a call on his radio show? Hint


Question 5 of 10
5. What breed of dog is Eddie? Hint


Question 6 of 10
6. What is Roz's role on the radio show? Hint


Question 7 of 10
7. Where does Frasier work? Hint


Question 8 of 10
8. Where does Daphne come from? Hint


Question 9 of 10
9. Who does Niles have a crush on? Hint


Question 10 of 10
10. Who is Niles married to first? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 10 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 09 2024 : Guest 2: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 82: 9/10
Jun 08 2024 : Guest 31: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 64: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 173: 10/10
May 29 2024 : AuntGrezilda: 10/10
May 29 2024 : NancyBoo: 10/10
May 29 2024 : mpd68: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Frasier's last name?

Answer: Crane

Frasier Crane is one the main characters of the show. He is a psychiatrist on a radio show after giving up his own practice.
2. Who is Frasier's brother?

Answer: Niles

Niles Crane is also a psychiatrist. He specializes in couples counseling, he counsels many couples and has his own practice.
3. How many people live in Frasier's apartment?

Answer: Three

The people who live in Frasier's apartment with him are his father (Martin), and his father's personal physical trainer, Daphne. During the series, people stay over and when Daphne gets engaged, her fiancÚ stays with them for a while. But the only consistent people who live there are Frasier, his father (Martin) and Daphne.
4. What does Frasier say when he answers a call on his radio show?

Answer: "I'm listening"

The first thing he says to his caller is "I'm listening". After he says this, the person on the other end tells their story. Then he helps them to decide what to do.
5. What breed of dog is Eddie?

Answer: Jack Russell Terrier

He is Frasier's dad's dog and when Frasier's father moves in, Frasier is automatically thrown off by the dog. Frasier doesn't like Eddie to begin with until his dad is living with him for a while and he then gets used to him.
6. What is Roz's role on the radio show?

Answer: She is Frasier's producer

Roz is the person who screens the calls for Frasier and she decides who is to air on the show. She is also a friend of Frasier's and she is constantly complaining about the lack of good men in her life.
7. Where does Frasier work?

Answer: KACL

The initials come from the three producers and writers of the show. At KACL, Frasier works with Roz, who is his producer.
8. Where does Daphne come from?

Answer: Manchester

Daphne comes from Manchester and it is made quite clear in her accent but also when she describes her life story to Frasier. She is constantly telling stories about her family and what it was like living in Manchester.
9. Who does Niles have a crush on?

Answer: Daphne

He has a crush on Daphne and has ever since he met her. The only thing which held him back was his over-medicated wife. Daphne is Frasier's dad's personal physical trainer and helps him to keep fit after he got shot.
10. Who is Niles married to first?

Answer: Maris

He marries Maris, although she is constantly taking medication and through out the show you never see her. When he finally divorces her, he finds himself leaning on Maris as much as he did before and Maris leans on Niles just as much too. In the end, he gets through it and then begins to date Daphne.
Source: Author Tarneya

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us