Quiz about Friends And Seinfeld  Common Bonds
Quiz about Friends And Seinfeld  Common Bonds

"Friends" And "Seinfeld" Common Bonds Quiz


"Friends" and "Seinfeld" have been two of the most successful shows ever. This quiz focuses on the things the two shows have in common. Please have tons of fun!

A multiple-choice quiz by wilco_usa. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. Mixture: Comedy

Author
wilco_usa
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
123,423
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
8151
Last 3 plays: Guest 184 (10/10), Guest 107 (10/10), Guest 174 (7/10).
1. Which two characters attended school together? Hint

George and Jerry
All of these
Rachel and Monica
Ross and Chandler

2. "Friends" and "Seinfeld" both took place in what city? Hint

New York City
Boston
Baltimore
San Francisco

3. Which two characters lived across the hall from each other? Hint

Jerry and Kramer
Chandler and George
Phoebe and Elaine
Joey and Ross

4. Which two characters were known for keeping clean apartments? Hint

George and Joey
Newman and Gunther
Rachel and Kramer
Jerry and Monica

5. Which of these characters caught the acting bug? Hint

All of these
Kramer
Joey
Jerry

6. Which of these characters owned his/her own bicycle? Hint

Phoebe
All of these
Jerry
Elaine

7. Which two characters "fell off the wagon? (lost their sobriety)? Hint

Dick and Bobby
Newman and Joey
Kramer and Chandler
Monica and Jerry

8. Which of these sports teams did characters from "Friends" and "Seinfeld" go see play? Hint

New Jersey Nets
New York Giants
Boston Red Sox
New York Rangers

9. Which two characters lived in the same buildings as some of the main characters and often made trouble for the characters on "Friends" and on "Seinfeld?" Hint

Gunther and Frank
Mr. Heckles and Newman
Susan and Lloyd
Delores and Barry

10. Of the choices, which two have both been a chef at some point? Hint

Monica and Jerry
Monica and Frank
Rachel and Kramer
Phoebe and George


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which two characters attended school together?

Answer: All of these

George and Jerry met in junior high school. They also attended the same high school. Rachel and Monica attended the same high school. Ross and Chandler attended the same college and were roommates.
2. "Friends" and "Seinfeld" both took place in what city?

Answer: New York City

"Friends" and "Seinfeld" took place in New York City.
3. Which two characters lived across the hall from each other?

Answer: Jerry and Kramer

Jerry and Kramer lived across the hall from each other in "Seinfeld." Phoebe and Elaine and Chandler and George were each on different shows from each other. Joey and Ross were on the same show but did not live across the hall from each other.
4. Which two characters were known for keeping clean apartments?

Answer: Jerry and Monica

Jerry and Monica were known for keeping clean apartments.
5. Which of these characters caught the acting bug?

Answer: All of these

All of these characters caught the acting bug. Joey played a doctor on "Days of Our Lives", Kramer acted in a Woody Allen film and on "Murphy Brown", Jerry starred in the pilot episode that he and George wrote.
6. Which of these characters owned his/her own bicycle?

Answer: All of these

All of these characters owned bikes. Phoebe received her bike as a birthday present. Jerry had a green bike that he kept in his hallway. Elaine had a bike but later lost it to Kramer in a dispute.
7. Which two characters "fell off the wagon? (lost their sobriety)?

Answer: Dick and Bobby

The two characters that "fell off the wagon" were Dick and Bobby. Dick was Elaine's boyfriend that "fell off the wagon" when Jerry switched drinks. Fun Bobby was Monica's boyfriend.
8. Which of these sports teams did characters from "Friends" and "Seinfeld" go see play?

Answer: New York Rangers

Characters from both shows went to a New York Ranger's game. "Friends" saw New York and Pittsburgh, while the "Seinfeld" gang saw New York and New Jersey.
9. Which two characters lived in the same buildings as some of the main characters and often made trouble for the characters on "Friends" and on "Seinfeld?"

Answer: Mr. Heckles and Newman

Mr. Heckles and Newman made plenty of trouble. Mr. Heckles tried to keep Marcel. He also complained frequently that Rachel and Monica were too noisy. Newman tried to get Jerry in trouble for postal fraud.
10. Of the choices, which two have both been a chef at some point?

Answer: Monica and Frank

Monica and Frank have been chefs. Frank was a chef during the Korean War. He also helped Kramer prepare a meal for a group of Jewish singles.
Source: Author wilco_usa

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 184: 10/10
Jan 29 2023 : Guest 107: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 174: 7/10
Jan 26 2023 : Guest 66: 9/10
Jan 26 2023 : amarie94903: 8/10
Jan 26 2023 : Guest 12: 7/10
Jan 26 2023 : Guest 155: 8/10
Jan 20 2023 : bettybfoo: 9/10
Jan 06 2023 : Laredo7: 7/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us