Quiz about Friends And Seinfeld Common Bonds 3
Quiz about Friends And Seinfeld Common Bonds 3

"Friends" And "Seinfeld" Common Bonds #3 Quiz


"Friends" and "Seinfeld" had several common bonds. Bullies, bad haircuts, and binoculars were just a few of the topics covered on this quiz. Good luck!

A multiple-choice quiz by wilco_usa. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. Mixture: Comedy

Author
wilco_usa
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
126,822
Updated
Dec 06 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
12695
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 216 (9/10), Guest 136 (10/10), Guest 66 (6/10).
1. The first common bond has to do with objects being stolen by bullies. The "Friends" character had a hat stolen and the "Seinfeld" character had an armoire stolen. Who were these characters? Hint

Jerry and Monica
George and Phoebe
Newman and Joey
Chandler and Elaine

2. The next common bond involved characters that had their faces used in advertisements. The "Seinfeld" character appeared on a billboard that advertised cigarettes. The "Friends" character appeared on several public service posters. Who were these characters?
Hint

Elaine and Monica
Jerry and Chandler
Tag and Frank
Kramer and Joey

3. The third common bond involved dating a bald woman. The "Friends" character dated a woman that shaved her head after Rachel told her how she liked her "old look" better. The "Seinfeld" character was set up on a blind date. What were the names of these characters? Hint

Ross and George
Jerry and Joey
Chandler and Kramer
Carol and Susan

4. Another common bond involved incidents that took place at the Pottery Barn. The "Friends" character was kicked out of the Pottery Barn for climbing under the sheets. The "Seinfeld" character had received several mailings and was tired of all the junk mail. Who were these troublemakers?
Hint

Rachel and Elaine
Joey and Kramer
Newman and Chandler
Jerry and Ross

5. After the "Friends" gang watched a prom video, they learned that this character had a nose job. Kramer told this "Seinfeld" character that she was "pretty enough", but that she just needed a nose job. What were the characters' names that had nose jobs? Hint

Rachel and Audrey
George and Chandler
Monica and Elaine
Tag and J. Peterman

6. There were at least two characters that initiated leering through binoculars. The "Seinfeld" character leered at women while they waited at a bus stop. The "Friends" character leered at a famous political figure. What were the names of these voyeurs?

Hint

George and Ross
Kramer and Monica
Chandler and Elaine
Jerry and Jack

7. This common bond involved two characters that received bad haircuts. The "Friends" character got a bad haircut from Phoebe. The "Seinfeld" character received a bad haircut from Uncle Enzo. Who were these victims of a bad haircut? Hint

Monica and Jerry
Elaine and Rachel
Newman and Chandler
Joey and George

8. Another common bond involved characters that played with G.I. Joe. This "Seinfeld" character had always wanted a G.I. Joe, but had to settle for an "Army Pete" growing up. This "Friends" character played with a G.I. Joe to entertain his son. Who were these "doll" players?
Hint

Jerry and Ross
Frank and Joey
Kramer and Chandler
Tag and Newman

9. The common bond between these two characters was having a mysterious skin condition. The "Seinfeld" character stated "God would never let me be successful. He'd kill me first. He'd never let me be happy." The "Friends" character stated "It's not visually accessible to me, and I was hoping maybe you guys could help me out". Who were these characters?
Hint

Rachel and Elaine
George and Ross
Frank and Jack
Jerry and Phoebe

10. The common bond between these characters was that they took pledges for PBS. The "Seinfeld" character talked Nana into donating $1,500. The "Friends" character wanted to get more public exposure. Who were these misguided souls?
Hint

Newman and Ross
Kramer and Joey
Elaine and Rachel
Chandler and Jerry


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The first common bond has to do with objects being stolen by bullies. The "Friends" character had a hat stolen and the "Seinfeld" character had an armoire stolen. Who were these characters?

Answer: Chandler and Elaine

Chandler had his hat stolen by Carl and Arthur in the "Friends" episode "TOW The Bullies". Elaine had her armoire stolen by Bob and Ray in the "Seinfeld" episode "The Soup Nazi". The actors who played Bob and Ray also appeared in "The Puerto Rican Day" episode of "Seinfeld". In that episode, they were named Bob and Cedric.
2. The next common bond involved characters that had their faces used in advertisements. The "Seinfeld" character appeared on a billboard that advertised cigarettes. The "Friends" character appeared on several public service posters. Who were these characters?

Answer: Kramer and Joey

During "The Abstinence" episode of "Seinfeld", Kramer was on a Marlboro Man billboard. Joey had several public service posters. He did advertisements for venereal disease, bladder control problems, wife beating, and hemorrhoids.
3. The third common bond involved dating a bald woman. The "Friends" character dated a woman that shaved her head after Rachel told her how she liked her "old look" better. The "Seinfeld" character was set up on a blind date. What were the names of these characters?

Answer: Ross and George

Ross dated Bonnie in the "Friends" episode "The One At The Beach". George dated Denise in the "Seinfeld" episode "The Beard".
4. Another common bond involved incidents that took place at the Pottery Barn. The "Friends" character was kicked out of the Pottery Barn for climbing under the sheets. The "Seinfeld" character had received several mailings and was tired of all the junk mail. Who were these troublemakers?

Answer: Joey and Kramer

Kramer was angry with the Pottery Barn for sending him several catalogs in the "Seinfeld" episode "The Junk Mail". Kramer saved all of his catalogs and took them back to the Pottery Barn. Joey was kicked out of the Pottery Barn in the episode "TOW The Apothecary Table". Joey had taken off his pants and climbed under the sheets.
5. After the "Friends" gang watched a prom video, they learned that this character had a nose job. Kramer told this "Seinfeld" character that she was "pretty enough", but that she just needed a nose job. What were the characters' names that had nose jobs?

Answer: Rachel and Audrey

George's girlfriend Audrey had a nose job in the "Seinfeld" episode "The Nose Job". During the "Friends" episode "TOW The Prom Video", Rachel stated "They had to reduce it because of my deviated septum".
6. There were at least two characters that initiated leering through binoculars. The "Seinfeld" character leered at women while they waited at a bus stop. The "Friends" character leered at a famous political figure. What were the names of these voyeurs?

Answer: Kramer and Monica

Kramer leered at women while they were waiting at the bus stop in the "Seinfeld" episode "The Stock Tip". Monica leered at George Stephanopoulos in the "Friends" episode "TOW George Stephanopoulos".
7. This common bond involved two characters that received bad haircuts. The "Friends" character got a bad haircut from Phoebe. The "Seinfeld" character received a bad haircut from Uncle Enzo. Who were these victims of a bad haircut?

Answer: Monica and Jerry

Monica received a bad haircut from Phoebe in the "Friends" episode 'TOW Ross's New Girlfriend". Jerry received a bad haircut from Uncle Enzo in the "Seinfeld" episode "The Barber".
8. Another common bond involved characters that played with G.I. Joe. This "Seinfeld" character had always wanted a G.I. Joe, but had to settle for an "Army Pete" growing up. This "Friends" character played with a G.I. Joe to entertain his son. Who were these "doll" players?

Answer: Jerry and Ross

In the "Seinfeld" episode "The Merv Griffin Show", Jerry played with a G.I. Joe that had a frogman suit. He waited until Celia fell asleep. During the "Friends" episode "TOW The Metaphorical Tunnel", Ross gave Ben a G.I. Joe. Ross played with the G.I. Joe so that Ben would not play with a Barbie doll.
9. The common bond between these two characters was having a mysterious skin condition. The "Seinfeld" character stated "God would never let me be successful. He'd kill me first. He'd never let me be happy." The "Friends" character stated "It's not visually accessible to me, and I was hoping maybe you guys could help me out". Who were these characters?

Answer: George and Ross

During the "Friends" episode "TOW Ross's Thing", Ross had a mysterious skin condition on his butt. George had a mysterious skin condition on his lip during the "Seinfeld" episode "The Pilot".
10. The common bond between these characters was that they took pledges for PBS. The "Seinfeld" character talked Nana into donating $1,500. The "Friends" character wanted to get more public exposure. Who were these misguided souls?

Answer: Kramer and Joey

Joey took phone pledges for PBS during the "Friends" episode "TOW Phoebe Hates PBS". Joey thought he was going to be the host. It turned out that Gary Collins was the host and Joey answered phones. Kramer took pledges for PBS during the "Seinfeld" episode "The Pledge Drive". Kramer thought he got a percentage of every pledge that he brought in to PBS. Jerry responded "No, It's not aluminum siding.

It's volunteer work".
Source: Author wilco_usa

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 216: 9/10
Jan 31 2023 : Guest 136: 10/10
Jan 26 2023 : Guest 66: 6/10
Jan 25 2023 : Guest 18: 7/10
Jan 25 2023 : Guest 108: 8/10
Jan 25 2023 : Guest 104: 8/10
Jan 25 2023 : Guest 108: 7/10
Jan 25 2023 : Guest 174: 10/10
Jan 20 2023 : Guest 12: 6/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us