Quiz about Friends Trivia  Expert
Quiz about Friends Trivia  Expert

"Friends" Trivia: Expert Trivia Quiz


Welcome! If you've landed here, you're a "Friends" guru and want to flex your Friendrocepts. Have fun!

A multiple-choice quiz by kevinl75. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
kevinl75
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
89,681
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
12728
Last 3 plays: Guest 174 (3/10), kdv14 (7/10), Guest 131 (0/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the name of the potential boss that Rachel kissed accidentally in the fifth season? Hint

Mr. Zelner
Mr. Paul
Mr. Smith
Mr. York

2. Chandler thinks that maybe there is a town somewhere called Sample, and when you enter it says "You're in Sample." What state did he think that the town of Sample would be in? Hint

Alabama
North Dakota
Idaho
Missouri

3. When Phoebe agrees to have Frank Jr's babies, how many embryos does Frank suggest the doctors implant in Phoebe? Hint

50
5
200
100

4. What is the name of Ross and Monica's cousin who didn't invite Monica to her wedding? Hint

Lizzie
April
Autumn
Frannie

5. When Elizabeth (Ross' student girlfriend) goes to Florida for Spring Break, what is the SPF on her sunscreen? Hint

40
15
35
30

6. What size shoe does Joey wear? Hint

11 and a half
9
6
7

7. What is the name of the poem that Julio (Monica's boyfriend from the diner) wrote when he was thinking of her? Hint

My Broken Heart
The Empty Vase
Wine on the River
Hope in my Heart

8. Who taught Rachel how to kiss? Hint

Chip
Her sister
She taught herself
Mindy

9. Which of these celebrities has never appeared on "Friends"? Hint

Alan Alda
Julia Roberts
Robin Williams
Helen Hunt

10. Discounting the first episode (The Pilot,) what is the number of the FIRST "Friends" episode that has a name not beginning with "The One With" or "The One Where?" Note: 'Friends' episodes are numbered season number first, and then 2 digit episode number. Hint

1.01
5.07
3.10
2.12


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the potential boss that Rachel kissed accidentally in the fifth season?

Answer: Mr. Zelner

Rachel accidentally kisses him after her first interview, and when he invited her back, she assumes its because of the kiss. Misunderstandings follow and she gets the job despite forgetting Mr. Zelner's name.
2. Chandler thinks that maybe there is a town somewhere called Sample, and when you enter it says "You're in Sample." What state did he think that the town of Sample would be in?

Answer: Missouri

"Do you think there's a town in Missouri, or some place, called Sample?"
3. When Phoebe agrees to have Frank Jr's babies, how many embryos does Frank suggest the doctors implant in Phoebe?

Answer: 200

Alice replies, "She's a woman, not a gumball machine."
4. What is the name of Ross and Monica's cousin who didn't invite Monica to her wedding?

Answer: Frannie

Frannie didn't invite Monica because Monica used to date her husband, Stewart.
5. When Elizabeth (Ross' student girlfriend) goes to Florida for Spring Break, what is the SPF on her sunscreen?

Answer: 30

Ross is worried about Elizabeth's revealing bathing suit, and claims that its because of skin cancer. She replies that he shouldn't worry because its SPF 30.
6. What size shoe does Joey wear?

Answer: 7

It is revealed at the reception for Monica and Chandler's wedding that Joey has freakishly small feet. He claims to be a size 11 and a half, but is really a size 7.
7. What is the name of the poem that Julio (Monica's boyfriend from the diner) wrote when he was thinking of her?

Answer: The Empty Vase

Translucent Beauty...
8. Who taught Rachel how to kiss?

Answer: Mindy

Mindy, Rachel's maid of honor from her wedding with Barry, taught Rachel how to kiss. This pleases Joey.
9. Which of these celebrities has never appeared on "Friends"?

Answer: Alan Alda

Robin Williams appears along with Billy Crystal in the coffee house, Julia Roberts appears as Suzie Moss, an old acquaintance of Chandler's, and Helen Hunt comes into Central Perk, mistaking Phoebe for Ursula.
10. Discounting the first episode (The Pilot,) what is the number of the FIRST "Friends" episode that has a name not beginning with "The One With" or "The One Where?" Note: 'Friends' episodes are numbered season number first, and then 2 digit episode number.

Answer: 2.12

Episode 2.12 - "The One After The Superbowl (Part I)"
Source: Author kevinl75

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 174: 3/10
Dec 02 2022 : kdv14: 7/10
Nov 30 2022 : Guest 131: 0/10
Nov 29 2022 : Guest 24: 7/10
Nov 29 2022 : Guest 173: 8/10
Nov 29 2022 : Guest 174: 6/10
Nov 27 2022 : Guest 69: 6/10
Nov 27 2022 : Guest 73: 5/10
Nov 24 2022 : Guest 2: 5/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us