FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Golden Girls Part VI
Quiz about Golden Girls Part VI

"Golden Girls" Part VI Trivia Quiz


This is the sixth test of the insignificantly-seeming "Golden Girls" trivia quizzes. Test your knowledge and analytical "Golden Girls" skills.

A multiple-choice quiz by coruscant_2003. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Golden Girls

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,580
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4473
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 23 (6/10), Guest 173 (6/10), Guest 80 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. When Rose told the girls that St. Olaf's favorite snack was cheese and crackers, Blanche inquired Rose about three foods that she thought would be more suitable to be St. Olaf's favorite snack. Which of the following are the three foods? (I) Chocolate Weidenfreuden. (II) Ham and Guderhaggens. (III) Beef Garhockenocken. (IV) Gunuckenflucken Cake. (V) Eggs Guffleuffe. (VI) Fried Cheese Longenhoeurnen. (VII) Pigs in a Svengablutten. Hint


Question 2 of 10
2. What did Blanche say her dosage of Dr. Harry Weston was? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following was Dorothy's pet peeve when she goes to the stadium to watch baseball? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following was a doctor? Hint


Question 5 of 10
5. What did Stan sell door-to-door in his novelty business? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following situations, in which he told Dorothy, did Stan not cry? Hint


Question 7 of 10
7. Consider the following quotes: (I) "May the bags under your eyes grow so large, your head falls in them." (II) "May your shampoo get mixed up with your preparation-H and shrink your head to the size of a mushroom." (III) "May the hair on your lip grow the opposite direction and get tangled and the hair comes out of your nose." If there were a IV, which of the following best fills quote IV? Hint


Question 8 of 10
8. Which was Mario's spelling mistake Dorothy kept on pointing out to him? Hint


Question 9 of 10
9. Rose describes the aura of Blanche and Big Daddy together like what? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the "rooster of the hen house" at the Cypress Grove rest home? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 15 2024 : Guest 23: 6/10
Jun 12 2024 : Guest 173: 6/10
Jun 11 2024 : Guest 80: 3/10
Jun 10 2024 : Guest 172: 1/10
Jun 08 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 04 2024 : Guest 38: 7/10
May 23 2024 : Guest 97: 7/10
May 20 2024 : Guest 98: 8/10
May 13 2024 : Stefano93: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Rose told the girls that St. Olaf's favorite snack was cheese and crackers, Blanche inquired Rose about three foods that she thought would be more suitable to be St. Olaf's favorite snack. Which of the following are the three foods? (I) Chocolate Weidenfreuden. (II) Ham and Guderhaggens. (III) Beef Garhockenocken. (IV) Gunuckenflucken Cake. (V) Eggs Guffleuffe. (VI) Fried Cheese Longenhoeurnen. (VII) Pigs in a Svengablutten.

Answer: II, V, and VII

This is what Blanche said: "Cheese and crackers, Rose? Not Eggs Guffleuffe? Ham and Guderhaggens? Pigs in a Svengablutten?" Rose's response: "No, but you sure know how to make a girl's mouth water." Rose was preparing snacks for the arrival of Dorothy's high school best friend, Trudy McMann.
2. What did Blanche say her dosage of Dr. Harry Weston was?

Answer: One of him every four hours.

When the girls got home from St. Olaf, Dr. Harry Weston came over and gave them their mail from when they were gone. Blanche was flirting with the doctor. After he left, she told Rose, Dorothy, and Sophia that her prescription was four of him every four hours.
3. Which of the following was Dorothy's pet peeve when she goes to the stadium to watch baseball?

Answer: Fat, sweaty men who insist on taking their shirts off.

Right after Dorothy said that she hated it when a fat, sweaty man always sits next to her, a guy that fits that description showed up and sat next to her. It's the episode when Sophia gets hit with a baseball.
4. Which of the following was a doctor?

Answer: Tanzi

The doctor that told Dorothy that Stan was doing fine after the heart surgery was Dr. Deutsch, not Dr. Deutschmark. Dr. Jeremiah wasn't even a doctor. There is no such person as Dr. Wesley. Dr. Tanzi was the doctor Sophia wanted to hook up with Dorothy after Detective Al Mullens and Dorothy didn't work out. There was a Dr. Deutsch, but not a Dr. Deutschmark
5. What did Stan sell door-to-door in his novelty business?

Answer: Rubber dog poop

When Uncle Angelo visited Miami to be there for Stan and Dorothy's alleged 40th year anniversary, Dorothy specifically said that Stan sold rubber dog poop in the novelty business.
6. Which of the following situations, in which he told Dorothy, did Stan not cry?

Answer: Telling her how sorry he was for cheating on her at least twice

He said, "I'm bankrupt" in the baseball stadium, and suddenly cried. He said, "She left me" when he and Dorothy were in some cheap restaurant, then cried. He said, "The way I figure it, I'm gonna die, Dorothy" when they were in Dorothy's room the night before the morning of the surgery. Stan didn't cry when he told Dorothy that he was sorry for cheating on her during their marriage.
7. Consider the following quotes: (I) "May the bags under your eyes grow so large, your head falls in them." (II) "May your shampoo get mixed up with your preparation-H and shrink your head to the size of a mushroom." (III) "May the hair on your lip grow the opposite direction and get tangled and the hair comes out of your nose." If there were a IV, which of the following best fills quote IV?

Answer: "May you take a diuretic and not be able to get your panti hose off."

The continuing insulting banter was between Sophia and Angela when Angela visited Miami and decided to live there. The only insult that can fit IV. is "May your take a diuretic and not be able to get your panti hose off." It fits IV because it's the only one that was mentioned among I, II, and III in the same episode. The rest of the insult choices were made up.
8. Which was Mario's spelling mistake Dorothy kept on pointing out to him?

Answer: Not putting the "r" in "February"

She told Mario to remember to put the "r" in "February" when she found him hiding out in the movie theater.
9. Rose describes the aura of Blanche and Big Daddy together like what?

Answer: "Gone With The Wind"

The Southern description of scenery seems to drive Dorothy and Sophia nuts. When one of these scenes were described, Rose said, "This is fun! It's like being in Gone With The Wind!"
10. Who was the "rooster of the hen house" at the Cypress Grove rest home?

Answer: Smokey

When Dorothy brought Sophia to be the "activities director" of Cypress Grove, Mr. Porter told them that Smokey was the "rooster of the hen house" man who put the moves on all the women. Sophia yelled to Smokey to come meet her daughter Dorothy.
Source: Author coruscant_2003

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us