FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Golden Girls Part VII
Quiz about Golden Girls Part VII

"Golden Girls" Part VII Trivia Quiz


This is the 7th "Golden Girls" quiz in the Coruscant series. So far, this one is the easiest quiz in the series. How about aiming for a 7/10 or above on this one?

A multiple-choice quiz by coruscant_2003. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Golden Girls

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,735
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
13366
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 128 (8/10), Guest 75 (9/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many women live in the house on a regular basis? Hint


Question 2 of 10
2. Who is Dorothy's ex-husband? Hint


Question 3 of 10
3. How many years were Dorothy and her ex-husband married? Hint


Question 4 of 10
4. Which one of the four ladies was married to Charlie? Hint


Question 5 of 10
5. What did they call the area of their property that was outside where they hung out in? It's where Stan and Dorothy's wedding (that didn't really happen) took place. It's also the place they used for dining when they have visitors. Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following describes Blanche Devereaux most accurately? Hint


Question 7 of 10
7. Which one of the girls is known as "the one who can't get dates"? Hint


Question 8 of 10
8. What is Sophia's last name? Hint


Question 9 of 10
9. The "Golden Girls" living room has a fireplace.


Question 10 of 10
10. What is Uncle Angelo's favorite part of the woman's body? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 128: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 75: 9/10
Jun 18 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 15 2024 : Guest 98: 9/10
Jun 15 2024 : Guest 23: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 80: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 08 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many women live in the house on a regular basis?

Answer: 4

There are 4 women: Dorothy, Blanche, Rose, and Sophia.
2. Who is Dorothy's ex-husband?

Answer: Stanley Zbornak

Michael is Dorothy's son. Clayton is Blanche's brother. Jake is one guy that Blanche went out with. Stan was Dorothy's ex-husband.
3. How many years were Dorothy and her ex-husband married?

Answer: 38

In almost every episode, it is mentioned that they were married for 38 years.
4. Which one of the four ladies was married to Charlie?

Answer: Rose

Rose was the one who was married to Charlie. Sophia was with Salvador. Dorothy was with Stan, and Blanche was with George.
5. What did they call the area of their property that was outside where they hung out in? It's where Stan and Dorothy's wedding (that didn't really happen) took place. It's also the place they used for dining when they have visitors.

Answer: lanai

6. Which of the following describes Blanche Devereaux most accurately?

Answer: Promiscuous

Blanche was the promiscuous in the show. Dorothy and Sophia were sarcastic. Rose was na´ve, and Sophia was the one with the witty comebacks.
7. Which one of the girls is known as "the one who can't get dates"?

Answer: Dorothy

Need I explain this? Everybody should get this one right!
8. What is Sophia's last name?

Answer: Petrillo

Again, everybody must know Sophia Petrillo. There were times that "Sophia Lauren" was mentioned, but never literally. Balducci and Calibreizi were just some Italian names mentioned in one of the shows.
9. The "Golden Girls" living room has a fireplace.

Answer: true

Although the house is in Miami, they still have a fireplace. It's located about 8-10 feet behind their biggest couch.
10. What is Uncle Angelo's favorite part of the woman's body?

Answer: Butt

Uncle Angelo specifically said that he was a "butt man", included in his confession that he really wasn't a priest.
Source: Author coruscant_2003

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us