FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Golden Girls 2
Quiz about Golden Girls 2

"Golden Girls" #2 Trivia Quiz


This quiz is about the episode entitled "Journey to the Center of Attention" where Dorothy sings in a bar much to Blanche's dismay.

A multiple-choice quiz by beamster. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Golden Girls

Author
beamster
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
131,570
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
7276
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: jmel2 (10/10), Guest 172 (10/10), Guest 72 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the bar that Blanche drags Dorothy to? Hint


Question 2 of 10
2. What song did Dorothy sing first? Hint


Question 3 of 10
3. What type of event does Sophia want to hold? Hint


Question 4 of 10
4. What does Rose forget to include in the invitations? Hint


Question 5 of 10
5. Who did Blanche and Rose ask to speak first? Hint


Question 6 of 10
6. What song did Dorothy sing the second time at the bar? Hint


Question 7 of 10
7. What made Sophia start to "cry" when they entered the bar? Hint


Question 8 of 10
8. What song did Blanche attempt to sing? Hint


Question 9 of 10
9. What talent did Rose attempt to perform? Hint


Question 10 of 10
10. What schedule did Dorothy and Blanche come up with to visit the bar? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : jmel2: 10/10
Jul 15 2024 : Guest 172: 10/10
Jul 14 2024 : Guest 72: 9/10
Jul 11 2024 : Guest 98: 10/10
Jul 10 2024 : TriviaTess: 4/10
Jul 01 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 28 2024 : Guest 67: 9/10
Jun 28 2024 : Guest 65: 1/10
Jun 27 2024 : Guest 38: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the bar that Blanche drags Dorothy to?

Answer: The Rusty Anchor

This was Blanche's favorite hangout.
2. What song did Dorothy sing first?

Answer: What'll I Do?

This song was a Irving Berlin classic.
3. What type of event does Sophia want to hold?

Answer: A wake in her honor

She wants to have the wake while she is alive.
4. What does Rose forget to include in the invitations?

Answer: Sophia is still alive.

Boy, were the people in attendance shocked!
5. Who did Blanche and Rose ask to speak first?

Answer: Myrtle

Myrtle was mad that she took a day from work to attend.
6. What song did Dorothy sing the second time at the bar?

Answer: Hard Hearted Hannah

The men ignored Blanche when Dorothy walked in.
7. What made Sophia start to "cry" when they entered the bar?

Answer: Dorothy was finally popular.

After all these years, Dorothy was a hit!
8. What song did Blanche attempt to sing?

Answer: I Want to Be Loved By You

She sat on a man's lap that had just undergone surgery.
9. What talent did Rose attempt to perform?

Answer: Telling jokes

She gave her "talent" a try while Dorothy and Blanche were in the restroom.
10. What schedule did Dorothy and Blanche come up with to visit the bar?

Answer: Alternate days with Blanche getting Sundays

Blanche wanted Sundays because the men had been watching football all day.
Source: Author beamster

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us