Quiz about Greys Anatomy Season 8
Quiz about Greys Anatomy Season 8

"Grey's Anatomy" Season 8 Trivia Quiz


Do you believe you know everything about season 8? Prove it then...

A multiple-choice quiz by nikies. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Grey's Anatomy

Author
nikies
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
360,304
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
742
Last 3 plays: Guest 37 (6/10), Nokkonen (8/10), Guest 68 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who does Cristina stab with an epi? Hint

Alex
Meredith
A patient
Callie

2. Who does Jackson kick out of his OR because he can't concentrate? Hint

Sloan
Arizona
Cristina
Bailey

3. In which episode do Meredith and Derek take Zola back? Hint

Flight
She's Gone
Dark Was the Night
Suddenly

4. What's the name of the last man in the world that Arizona kisses? Hint

Tuck
Mark
Nick
Tim

5. What sentence does episode 9 ("Dark Was the Night") begin with? Hint

"A fight with the boss"
"That's up to us"
"This is our arena"
"I had a terrible day"

6. In episode 13 ("If/Then") which doctor has a crush on April? Hint

Charles
Both Alex and Charles
Alex
Jackson

7. What's the name of intern Morgan's son? Hint

Tommy
Timothy
Timmy
Tuck

8. Who does Lexie hit with a softball? Hint

Julia
Mark
Cristina
Jackson

9. "How well we play, that's up to us."
Who says this sentence at the end of episode 24?
Hint

Meredith
Alex
Richard
Lexie

10. What is the name of the home that Richard sends Adele to? Hint

Rosana
Rose Palace
Rose Ridge
Palace of Rose


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who does Cristina stab with an epi?

Answer: Alex

Alex is massaging the heart during surgery. Cristina tries to push a unit of epi and suddenly pushes it to Alex's hand which causes Alex's heart to stop. Alex later says that Cristina was trying to kill him.
2. Who does Jackson kick out of his OR because he can't concentrate?

Answer: Bailey

An old patient of Bailey's shows up and wants Sloan and Jackson to remove the lymphoma on her hand but Bailey comes in the OR. She talks so much and causes Jackson to kick her out.
3. In which episode do Meredith and Derek take Zola back?

Answer: Suddenly

Meredith and Derek are waiting for their pizza to arrive and then the bell rings. Zola and Janet are at the door. So they get her back again.
4. What's the name of the last man in the world that Arizona kisses?

Answer: Nick

Nick is Arizona's brother's best friend and he shows up in the hospital because he has cancer. Callie can't save him because he waited 6 years after getting diagnosed to seek treatment.
5. What sentence does episode 9 ("Dark Was the Night") begin with?

Answer: "I had a terrible day"

This episode is actually the episode that Henry, Teddy's husband dies in and it starts with: "I had a terrible day. A fight with the boss, a car crash. We describe this as terrible when nothing terrible has actually happened."
6. In episode 13 ("If/Then") which doctor has a crush on April?

Answer: Both Alex and Charles

In episode "If/Then", Meredith dreams an alternate reality. In that world Charles has a crush on April, and Alex is engaged to Meredith but eventually cheats on her with April.
7. What's the name of intern Morgan's son?

Answer: Tommy

Alex has a pregnant intern named Morgan. He runs her around the hospital causing a heart attack for her and they have to deliver her son Tommy prematurely.
8. Who does Lexie hit with a softball?

Answer: Julia

Mark has a girlfriend name Julia who works at Seattle Pres. When they are playing softball, Lexie gets angry at her and throws a softball ball, hitting her in the breast area.
9. "How well we play, that's up to us." Who says this sentence at the end of episode 24?

Answer: Meredith

Richard says this at the beginning of the episode (this sentence is actually the same sentence that Richard used to welcome the interns in the pilot episode) and Meredith repeats it at the end.
10. What is the name of the home that Richard sends Adele to?

Answer: Rose Ridge

Rose Ridge is the same place that Meredith's mother was kept in when she was alive.
Source: Author nikies

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : Guest 37: 6/10
Jan 29 2023 : Nokkonen: 8/10
Jan 26 2023 : Guest 68: 8/10
Jan 21 2023 : Guest 118: 7/10
Jan 20 2023 : Guest 104: 6/10
Jan 19 2023 : Guest 5: 4/10
Jan 19 2023 : Guest 194: 4/10
Jan 14 2023 : Guest 45: 6/10
Jan 14 2023 : Guest 166: 4/10

Score Distribution

quiz
1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us