FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Greys Anatomy Season 10
Quiz about Greys Anatomy Season 10

"Grey's Anatomy" Season 10 Trivia Quiz


**Contains spoilers** Questions based on some of the major plots from the tenth season of the hit ABC show, "Grey's Anatomy".

A multiple-choice quiz by GeoGov. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Grey's Anatomy

Author
GeoGov
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
295,510
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
992
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 90 (9/10), Azag (10/10), Guest 108 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who was nominated for a Harper Avery? Hint


Question 2 of 10
2. Which intern died during the season premiere? Hint


Question 3 of 10
3. Who got married this season? Hint


Question 4 of 10
4. Where did Cristina Yang move to at the end of the season? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Ellis Grey's secret daughter? Hint


Question 6 of 10
6. What disease did Dr. Bailey end up giving a young patient living in a bubble, without consent? Hint


Question 7 of 10
7. Who was Jimmy? Hint


Question 8 of 10
8. Who was Arizona Robbins sleeping with? Hint


Question 9 of 10
9. Which resident was fired? Hint


Question 10 of 10
10. What were Meredith and Derek arguing about during the season finale? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 90: 9/10
Jun 20 2024 : Azag: 10/10
Jun 20 2024 : Guest 108: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 64: 10/10
Jun 18 2024 : Guest 67: 9/10
Jun 13 2024 : Guest 120: 9/10
Jun 12 2024 : Guest 47: 9/10
Jun 10 2024 : Guest 157: 10/10
Jun 10 2024 : Guest 99: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was nominated for a Harper Avery?

Answer: Cristina Yang

She was nominated for her work with the 3-D printed conduits. She ultimately lost due to the Harper Avery Foundation's ties with Grey Sloan Memorial.
2. Which intern died during the season premiere?

Answer: Heather Brooks

Both Heather and Dr. Webber were electrocuted during the super storm. Derek and Shane were unable to revive her in the season opener.
3. Who got married this season?

Answer: April and Jackson

April was getting married to Matthew, the paramedic, but Jackson told April how he really felt when she was at the altar. They ran away together and eloped.
4. Where did Cristina Yang move to at the end of the season?

Answer: Zurich

Having been invited to speak in Zurich, she reconnected with Dr. Preston Burke. He offered her his job to run his hospital. She accepted the offer and took Shane with her to Switzerland.
5. What is the name of Ellis Grey's secret daughter?

Answer: Maggie Pierce

Maggie Pierce revealed to Dr. Webber that she was adopted and searched for her real mother, who was a surgeon at Grey Sloan Memorial, and that her name was all over the building. Dr. Webber asked her what her mother's name was and she replied with "Ellis Grey".
6. What disease did Dr. Bailey end up giving a young patient living in a bubble, without consent?

Answer: HIV

Braden was living in a bubble and his T-cell count was 0, so he was prone to infection. Dr. Bailey had the idea to use deactivated HIV to deliver enzymes that he needed into his body. His parents withdrew their consent, but Dr. Bailey preceded anyways, and Braden recovered.
7. Who was Jimmy?

Answer: Alex Karev's father

He abandoned Alex and the rest of his family. He was a drug addict and came to the ER where Jo Wilson tried to help him get his life back together. He revealed that he had a family in Florida, but he had abandoned them as well. He ultimately ended up dying during a botched surgery.
8. Who was Arizona Robbins sleeping with?

Answer: Leah Murphy

Arizona and Callie went on a break after Callie found out that Arizona cheated on her with Lauren. Arizona started a relationship with Leah, but got back together with Callie.
9. Which resident was fired?

Answer: Leah Murphy

Dr. Webber offered to help her in any way that he could. She came back to the hospital to help with the victims of the potential terrorist attack at the mall. She was seen as being a good caretaker and her final scene showed her watching a nurse and then leaving the hospital.
10. What were Meredith and Derek arguing about during the season finale?

Answer: Moving to Washington D.C.

Cristina told her that Derek is dreamy, but he is not the sun, Meredith is. They ended up arguing about how Derek has always viewed Meredith's career as being less important than his.
Source: Author GeoGov

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us