Quiz about Hard Friends Questions
Quiz about Hard Friends Questions

Hard 'Friends' Questions Trivia Quiz


These questions are kind of hard. If you've seen and paid attention to every episode, you should do fine.

A multiple-choice quiz by bell111882. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
bell111882
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
25,870
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
15218
Last 3 plays: Guest 173 (5/10), Guest 2 (4/10), Guest 109 (0/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. When Joey worked as a waiter for Monica, how much money from tips did he have in his right hand? Hint

$204
$273
$327
$400

2. Who delivered Carol's baby? Hint

Dr. Ramoray
Dr. Francis
Dr. Miller
Dr. Franzblau

3. Who was Susan's first girlfriend? Hint

Jordie
Jane
June
Jamie

4. Who did Phoebe say Ben looked like after he was born? Hint

Ross
Susan
Carol
Monica

5. According to Joey, what is a 'cow's opinion'? Hint

none of these
moot point
moo point
mute point

6. Who was Matt Wire? Hint

Someone Monica slept with on the first date
Someone Rachel slept with on the first date
Someone Phoebe slept with on the first date
Chandler's father's boyfriend

7. What freaks Rachel out? Hint

fish
mice
spiders
loud noises

8. Who did Rachel first ask to take Emily to the opera? Hint

Chandler
Phoebe
Monica
Ross

9. What apartment does Danny live in? Hint

1
10
5
15

10. Did Chandler get hurt in 'TOW the Bullies'?

Yes
No


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Joey worked as a waiter for Monica, how much money from tips did he have in his right hand?

Answer: $327

He didn't 'have a problem' with what Monica was saying because he made so much money in tips.
2. Who delivered Carol's baby?

Answer: Dr. Franzblau

Rachel had a small crush on him.
3. Who was Susan's first girlfriend?

Answer: Jamie

Ross wanted to name the baby Jamie, but Carol told him that was the name of Susan's first girlfriend.
4. Who did Phoebe say Ben looked like after he was born?

Answer: Susan

5. According to Joey, what is a 'cow's opinion'?

Answer: moo point

He told this to Rachel when she wanted to tell Tag how she felt.
6. Who was Matt Wire?

Answer: Someone Rachel slept with on the first date

7. What freaks Rachel out?

Answer: fish

Phoebe wanted Rachel to stop having fun living with Joey so she gave Joey a tarantula. Rachel wasn't afraid of that, but told Phoebe she should have given Joey a fish.
8. Who did Rachel first ask to take Emily to the opera?

Answer: Monica

Ross ended up taking Emily to the opera.
9. What apartment does Danny live in?

Answer: 15

This can be seen in 'TOW the Yeti'.
10. Did Chandler get hurt in 'TOW the Bullies'?

Answer: Yes

Chandler and Ross never fought the bullies, but two guys were stealing the jewelry in the hat. That's where they had to defend themselves.
Source: Author bell111882

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 29 2022 : Guest 173: 5/10
Nov 24 2022 : Guest 2: 4/10
Nov 22 2022 : Guest 109: 0/10
Nov 21 2022 : Guest 107: 8/10
Nov 20 2022 : Guest 23: 8/10
Nov 18 2022 : Guest 72: 7/10
Nov 15 2022 : Guest 209: 5/10
Nov 14 2022 : Guest 60: 5/10
Nov 14 2022 : Guest 45: 5/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us