FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about How Much Do You Know About Full House
Quiz about How Much Do You Know About Full House

How Much Do You Know About "Full House"? Quiz


"Full House" was always one of my favorite shows, but then it went off the air. Get ready for a quiz on "Full house", where you can find out what you really know.

A multiple-choice quiz by Broadway_lover. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,222
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
29125
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 76 (8/10), Guest 68 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. The "Full House" theme song goes: "What ever happened to _____? The _______
_______, the ________, __________ tv?"
Hint


Question 2 of 10
2. In the theme song, you see the family in a car, in what order do they sit (left to right, left being the driver's seat)? Hint


Question 3 of 10
3. What was Danny's red car originally named? Hint


Question 4 of 10
4. Who plays Danny? Hint


Question 5 of 10
5. The character Jesse is played by whom? Hint


Question 6 of 10
6. Joey is played by whom? Hint


Question 7 of 10
7. DJ is played by what actress? Hint


Question 8 of 10
8. Stephanie is played by________. Hint


Question 9 of 10
9. ______ play(s) Michelle. Hint


Question 10 of 10
10. Together, it's a __________
_______!
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 9/10
Jul 16 2024 : Guest 76: 8/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 11 2024 : Guest 76: 9/10
Jul 09 2024 : Guest 174: 9/10
Jul 07 2024 : Guest 100: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 1/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 30 2024 : Guest 174: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The "Full House" theme song goes: "What ever happened to _____? The _______ _______, the ________, __________ tv?"

Answer: predictability, milk man, paperboy, evening

The "Full House" theme song is called "Everywhere You Look".
2. In the theme song, you see the family in a car, in what order do they sit (left to right, left being the driver's seat)?

Answer: front: Danny, Stephanie, DJ; back: Joey, Michelle, Jesse

In episodes where the kids are younger through when they're older, they're always sitting in the same order.
3. What was Danny's red car originally named?

Answer: Bullet

In one episode, Jesse accidentally ruins Danny's car, Bullet.
4. Who plays Danny?

Answer: Bob Saget

Bob Saget plays the neat-freak Danny Tanner in "Full House".
5. The character Jesse is played by whom?

Answer: John Stamos

John Stamos plays the rock-and-roll Jesse Katsopolis on "Full House".
6. Joey is played by whom?

Answer: Dave Coulier

Dave Coulier plays the comedian Joey Gladstone on "Full House". He also does the voices of characters in some cartoons.
7. DJ is played by what actress?

Answer: Candace Cameron

Candace Cameron is sometimes called: Candace Cameron Bure.
8. Stephanie is played by________.

Answer: Jodie Sweetin

Jodie Sweetin does the voice of Sally Brown in "It's Christmas Time Again, Charlie Brown".
9. ______ play(s) Michelle.

Answer: Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen

The Olsen twins switch on and off playing the youngest Tanner, Michelle.
10. Together, it's a __________ _______!

Answer: Full House

The house they all live in originally consists of: Danny, Jesse, Joey, DJ, Stephanie, and Michelle. Later, there's the addition of Becky (Jesse's wife), and Nicky and Alex (Jesse and Becky's twin sons).
Source: Author Broadway_lover

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us