FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Love Lucy Quotes
Quiz about I Love Lucy Quotes

'I Love Lucy' Quotes! Trivia Quiz


This is a quiz on one of my favorite shows of all time. I give you the quote, and you choose the episode. They'll all be multiple choice. Have fun!

A multiple-choice quiz by draculanut31. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. I Love Lucy

Author
draculanut31
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
86,508
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
12 / 20
Plays
5164
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 173 (12/20), Guest 70 (8/20), Guest 98 (12/20).
- -
Question 1 of 20
1. "Fred, I might speak with an accent but I don't listen with one!" Hint


Question 2 of 20
2. "There's a rotten Cuban in Denmark. And he's got a fat friend." Hint


Question 3 of 20
3. "You go and mow the lawn-Frederick Hobart y de Mertz the first!!" Hint


Question 4 of 20
4. "His name is Fred." Hint


Question 5 of 20
5. "Who are you? I am Chief of Royal Franistanian Police--Am Jan Zanidu." Hint


Question 6 of 20
6. "We only own 2 acres, you know. What you're talkin' will take the entire state of Ioaway." Hint


Question 7 of 20
7. "Did you get any of 'em? Two a flat foot and a private eye--got the eye in the foot and the foot in the eye." Hint


Question 8 of 20
8. "Your hair is shiny, your eyes are bright, and your nose is continued on the next page." Hint


Question 9 of 20
9. "I bow to Ricardo the First...king of the Slobs!!" Hint


Question 10 of 20
10. "I might not be able to understand what you say when you say it, but before you say it I can understand what you're going to say perfectly." Hint


Question 11 of 20
11. "Look, all I know is that Columbus discovered Ohio in 1776." Hint


Question 12 of 20
12. "Well, land 'a Goshen! If that don't put a crick in the pumphandle!" Hint


Question 13 of 20
13. "NO you have not caught me red HANNIT!! You Cuban mushmouth! Now put up your dukes!" Hint


Question 14 of 20
14. "I got the golbloots from a booshoo bird?!" Hint


Question 15 of 20
15. "What is a senator's term of office?" "The sap runs every 2 years". Hint


Question 16 of 20
16. (this is all in one breath) "Well, a man gave me some money and it turned out to be counterfeit and then they tried to make me eat snails for lunch and then they arrested me and if you say 'I told you so' I'll punch you right in the nose!!" Hint


Question 17 of 20
17. "Common sense has nothing to do with it. When I say he's wrong he's WRONG!" Hint


Question 18 of 20
18. "Me father? Me father? Yeah, you father, Lucy mother, me TARZAN!" Hint


Question 19 of 20
19. "Do you girls wanna see Minnie or don't ya?" "Well, yes we do." "Then knock: Hey Minnie ya got company! Give her a chance to hear ya!" Hint


Question 20 of 20
20. "You got quite a hitch in yer gittalong!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 173: 12/20
Jun 04 2024 : Guest 70: 8/20
May 31 2024 : Guest 98: 12/20
May 24 2024 : Guest 24: 19/20
May 18 2024 : Guest 172: 13/20
May 14 2024 : Guest 128: 6/20
May 13 2024 : Guest 71: 19/20
May 03 2024 : Guest 67: 17/20
May 01 2024 : Guest 71: 13/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Fred, I might speak with an accent but I don't listen with one!"

Answer: Deep Sea Fishing

This line was stated by Ricky when the boys went downstairs to meet someone and there was no one there!
2. "There's a rotten Cuban in Denmark. And he's got a fat friend."

Answer: The Golf Game

First sentence by Lucy, and the second by Ethel when they find out that Ricky and Fred have been making phony rules about how to play golf.
3. "You go and mow the lawn-Frederick Hobart y de Mertz the first!!"

Answer: Lucy Raises Tulips

This line was spoken by Ethel after Lucy used Ricky's entire name to get him to mow the lawn. The flower judges were coming.
4. "His name is Fred."

Answer: Little Ricky Gets a Dog

Little Ricky tells this to Fred when Fred says that pets aren't allowed. Needless to say, he goes down in the basement to get a box for the new dog to stay in.
5. "Who are you? I am Chief of Royal Franistanian Police--Am Jan Zanidu."

Answer: The Publicity Agent

One of my personal favorite episodes. Am Jan Zanidu was Fred trying to scare Lucy.
6. "We only own 2 acres, you know. What you're talkin' will take the entire state of Ioaway."

Answer: Lucy Raises Chickens

Only Ricky would come up with a state like Ioaway.
7. "Did you get any of 'em? Two a flat foot and a private eye--got the eye in the foot and the foot in the eye."

Answer: The Kleptomaniac

Great lines. This episode features the actor who played Mr. Wilson on Dennis the Menace as the psychiatrist.
8. "Your hair is shiny, your eyes are bright, and your nose is continued on the next page."

Answer: Lucy Writes a Play

"You're not supposed to read that! That's the directions!" Hehehe....
9. "I bow to Ricardo the First...king of the Slobs!!"

Answer: Men are Messy

This was a great episode with a TON of hilarious lines. "Well pull up some debris and sit down, Fred." :-)
10. "I might not be able to understand what you say when you say it, but before you say it I can understand what you're going to say perfectly."

Answer: The Ricardos Visit Cuba

"No wonder Uncle Alberto wanted me to marry a Cuban girl".
11. "Look, all I know is that Columbus discovered Ohio in 1776."

Answer: Lucy Gets Ricky on the Radio

I love this. Lucy gets Ricky on the radio saying he's an "overgrown Cuban quiz kid". The above is all he knows. :-)
12. "Well, land 'a Goshen! If that don't put a crick in the pumphandle!"

Answer: Ricky's Hawaiian Vacation

This is another episode with a lot of great lines. This quote is said by Lucy posing as grandma.
13. "NO you have not caught me red HANNIT!! You Cuban mushmouth! Now put up your dukes!"

Answer: Lucy Goes to Monte Carlo

This line is said after Ricky thinks he has caught Fred red handed with 875,000 francs.
14. "I got the golbloots from a booshoo bird?!"

Answer: Lucy Fakes Illness

Great episode. "In 30 minutes--(snap)--gone."
15. "What is a senator's term of office?" "The sap runs every 2 years".

Answer: Lucy Gets Ricky on the Radio

"What is the name of the animal that fastens itself to you and drains you of your blood?" "The collector of Internal Revenue".
16. (this is all in one breath) "Well, a man gave me some money and it turned out to be counterfeit and then they tried to make me eat snails for lunch and then they arrested me and if you say 'I told you so' I'll punch you right in the nose!!"

Answer: Paris at Last

My favorite part is when the four guys have to translate everything to Lucy.
17. "Common sense has nothing to do with it. When I say he's wrong he's WRONG!"

Answer: Ricky Sells the Car

I love the part when Fred and Ethel try to leave on a motorcycle.
18. "Me father? Me father? Yeah, you father, Lucy mother, me TARZAN!"

Answer: Drafted

Lucy is seen by Fred knitting socks and he immediately thinks that she's pregnant.
19. "Do you girls wanna see Minnie or don't ya?" "Well, yes we do." "Then knock: Hey Minnie ya got company! Give her a chance to hear ya!"

Answer: Fan Magazine Interview

My favorite scene of the episode.
20. "You got quite a hitch in yer gittalong!"

Answer: Tennessee Ernie Visits

"This is more fun than skippin' rocks! Vamp me some more!"
Source: Author draculanut31

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us