Quiz about Jos Most Memorable Friends Trivia
Quiz about Jos Most Memorable Friends Trivia

Jo's Most Memorable 'Friends' Trivia Quiz


How you doin? Hummus, I got the hummus. This quiz is not terribly hard, but who likes a hard quiz where you don't get too many right? Everyone likes to get 10 out of 10. Have fun and keep on watching!

A multiple-choice quiz by JoJoDuke33. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
JoJoDuke33
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
59,177
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
14684
Last 3 plays: Guest 69 (10/10), Guest 2 (7/10), Guest 109 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What does Phoebe call Joey and Chandler when they accidentally fling hummus onto her dress? Hint

ugly boys
mean boys
rotten boys
dumb boys

2. What is Joey's favorite food? Hint

steak
italian food
pizza
sandwiches

3. What is Joey's imaginary friend's occupation? Hint

waiter
actor
space cowboy
chef

4. Who lives in the apartment below Rachel and Monica? Hint

Ross
The Yeti
The Super
Mr. Heckles

5. Where do Joey and Chandler lose Ben? Hint

in their building
Central Perk
On a city bus
the museum

6. What was Ross willing to do in order to get Rachel to go to his museum benefit? Hint

go shopping
buy her presents
do her laundry
drink the fat

7. What is Eddie's, Chandler's psycho roommate, ex-girlfriend's name? Hint

Tilly
Ursula
Mona
Stephanie

8. Why do Monica and Richard break up? Hint

she wants kids
he already has kids
he wants kids
she already has kids

9. Who guest stars as Phoebe's navy boyfriend who gets the chicken pox with her? Hint

Ben Stiller
Sean Penn
Charlie Sheen
Hank Azaria

10. What does Ross remind himself to buy when he leaves himself a message on his answering machine after his ride-a-long with Gary? Hint

milk
stamps
envelopes
trash bags


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Phoebe call Joey and Chandler when they accidentally fling hummus onto her dress?

Answer: rotten boys

2. What is Joey's favorite food?

Answer: sandwiches

We find out this answer during the game that Ross created. Rachel and Monica lose the game and have to switch apartments with Joey and Chandler.
3. What is Joey's imaginary friend's occupation?

Answer: space cowboy

Maurice is his name.
4. Who lives in the apartment below Rachel and Monica?

Answer: Mr. Heckles

He refers to them as the noisy girls upstairs in his will. 'You be noisy girl number one. You be noisy girl number two.'
5. Where do Joey and Chandler lose Ben?

Answer: On a city bus

Ross finds out when he sees the bottom of Ben's diaper.
6. What was Ross willing to do in order to get Rachel to go to his museum benefit?

Answer: drink the fat

7. What is Eddie's, Chandler's psycho roommate, ex-girlfriend's name?

Answer: Tilly

After she leaves their apartment, Eddie accuses Chandler of sleeping with her and killing his fish.
8. Why do Monica and Richard break up?

Answer: she wants kids

Monica realizes that she really wants to have kids at Barry and Mindy's wedding.
9. Who guest stars as Phoebe's navy boyfriend who gets the chicken pox with her?

Answer: Charlie Sheen

The 'friends' refer to them as the itchy twins.
10. What does Ross remind himself to buy when he leaves himself a message on his answering machine after his ride-a-long with Gary?

Answer: stamps

Source: Author JoJoDuke33

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 69: 10/10
Nov 24 2022 : Guest 2: 7/10
Nov 22 2022 : Guest 109: 6/10
Nov 15 2022 : Guest 209: 9/10
Oct 31 2022 : Guest 24: 8/10
Oct 25 2022 : Guest 41: 8/10
Oct 24 2022 : molozaur: 10/10
Oct 21 2022 : Guest 107: 10/10
Oct 20 2022 : Guest 90: 8/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us