Quiz about Obscure Scrubs Quiz
Quiz about Obscure Scrubs Quiz

Obscure "Scrubs" Quiz


You do not know "Scrubs" unless you can pass this test!

A multiple-choice quiz by magicaladnil. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Scrubs

Author
magicaladnil
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
317,057
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1355
Last 3 plays: Baby_Bebe (6/10), TacitBlack (7/10), alex_em (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. J.D. makes a shirt to welcome Dr. Cox back after he kills three patients. What does it say? Hint

Welcome back Dr. Cox
Welcome back Coxer
Welcome back Cox
Welcome back Perry

2. Mike Schwartz plays who in the show? Hint

Todd Quinlan
Theodore Buckland
Doug Murphy
Lloyd Slawski

3. Who does Elliot think Turk's mom looks like? Hint

Carla
Samuel Jackson
Morgan Freeman
Laverne

4. J.D. falls into a giant puddle after a rainstorm and meets a manatee. What is the name of the manatee? Hint

Steve
Julian
Rex
Manny

5. The Janitor wears a jumpsuit.

True
False

6. What does Dr. Kelso nickname Debbie? Hint

Sweetheart
Percival
Slagathor
Apocalyptical

7. Who is the champion at "Macaroni"? Hint

Turk
Elliot
Kelso
Janitor

8. Who does Janitor call "Young Dr. Gilcrest"? Hint

Dr. Quinlan
Dr. Dudemeister
Dr. Mickhead
Dr. Boon

9. According to Todd, who was the "best conversation ever" between? Hint

Elliot and Jordan
Jordan and Carla
Elliot and Carla
JD and Turk

10. If you are staying the night at Turk and JD's, what do you need to bring? Hint

Towel
Toilet paper
Treats for Rowdy
Beer


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. J.D. makes a shirt to welcome Dr. Cox back after he kills three patients. What does it say?

Answer: Welcome back Coxer

Later in that episode, Dr. Cox admits that he actually liked the shirt.
2. Mike Schwartz plays who in the show?

Answer: Lloyd Slawski

Not only does Mike Schwartz play Lloyd, he is also a writer, supervising producer, co-producer, co-executive producer, story editor and executive story editor.
3. Who does Elliot think Turk's mom looks like?

Answer: Morgan Freeman

This was before Elliot and Turk became good friends.
4. J.D. falls into a giant puddle after a rainstorm and meets a manatee. What is the name of the manatee?

Answer: Julian

The Janitor is the one that named it.
5. The Janitor wears a jumpsuit.

Answer: False

The Janitor says that he wears a shirt, pants and a belt. Besides who wears a belt with a jumpsuit?
6. What does Dr. Kelso nickname Debbie?

Answer: Slagathor

All the guys were named Dave and all the girls were named Debbie, but because Debbie was named Debbie, it would only be fair to give her a nickname too.
7. Who is the champion at "Macaroni"?

Answer: Kelso

J.D. and Elliot also play.
8. Who does Janitor call "Young Dr. Gilcrest"?

Answer: Dr. Dudemeister

Dr. Quinlan is Todd.
Dr. Mickhead is the one that supposedly killed his wife.
Boon is an intern that Dr. Kelso told stories of his career to.
9. According to Todd, who was the "best conversation ever" between?

Answer: Elliot and Jordan

Jordan: "Actually that's one of the reasons I divorced Perry."
Elliot: "What you don't like Cox."
Jordan: "No, I love Cox."
Todd: "Best conversation ever."
Jordan: "That's the problem."
10. If you are staying the night at Turk and JD's, what do you need to bring?

Answer: Toilet paper

Danni and Carla are both aware of this rule.
Source: Author magicaladnil

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Baby_Bebe: 6/10
Jan 30 2023 : TacitBlack: 7/10
Jan 08 2023 : alex_em: 6/10
Dec 24 2022 : Guest 65: 9/10
Dec 03 2022 : Guest 178: 7/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. "My Musical" Fill-In Average
2. "Scrubs" Average
3. "Scrubs" "My Big Bird" Average
4. "Scrubs" Basics Easier
5. "Scrubs" Guest Stars Average
6. "Scrubs" Season 8 Quiz Average
7. "Scrubs" Trivia: Seasons 6-8 Average
8. "Scrubs": Season 4 Difficult
9. 'Scrubs' General Knowledge Average
10. Assorted "Scrubs" Trivia Difficult
11. Do You Know Your "Scrubs?" Average
12. Exclusively "Scrubs" Easier

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us