Quiz about The Cuphead Show S1E2
Quiz about The Cuphead Show S1E2

"The Cuphead Show!" S1:E2 Trivia Quiz


This quiz will test your knowledge of the second episode of "The Cuphead Show!" Good luck.

A multiple-choice quiz by Triviaballer. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. c.. Cn-Cz

Author
Triviaballer
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
408,364
Updated
Feb 26 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
61
Last 3 plays: Guest 180 (9/10), Guest 115 (8/10), Guest 24 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. The episode begins with Cuphead and Mugman playing with marbles. As Elder Kettle is leaving for his weekly mustache wax what does he instruct the boys not to touch? Hint

Piano
Radio
Oven
Television

2. The second episode of the series is titled "Baby Bottle". How do Cuphead and Mugman come across the baby they are asked to take care of? Hint

The baby is Elder Kettle's niece.
The baby is left at their doorstep.
Cuphead and Mugman find the baby at the Carnevil.
They hear the baby crying while they are walking outside.

3. Much to the delight of one of the protagonists, what is the first word that is said by Baby Bottle? Hint

Cuphead
Milk
Laser
Mugman

4. While he is being watched by Cuphead, what does Baby Bottle push off of the piano causing it to break? Hint

Flowerpot
Fishbowl
Picture
Urn

5. At one point Baby Bottle locks Cuphead and Mugman outside of the house. While Mugman thinks Baby Bottle needs love, what does Cuphead insist that he needs? Hint

A leash
A new home
A spanking
School

6. What favorite toy does Mugman give to Baby Bottle in the hopes that it will cheer him up? Hint

Racecar
Comic book
Teddy bear
PlayStation

7. When Elder Kettle comes home and picks up Baby Bottle what does the baby do to him causing him pain? Hint

Slaps him
Bites his nose
Pulls off his mustache
Headbutts him

8. Cuphead, Mugman and Elder Kettle gather weapons from the kitchen to subdue the uncontrollable Baby Bottle. What is Baby Bottle doing when the three come in the room to subdue him? Hint

Reading
Lifting weights
Sleeping
Using the toilet

9. What do Elder Kettle, Cuphead and Mugman do to Baby Bottle at the end of the episode? Hint

They tie him to a bed.
They put cartoons on the tv for him.
They take him to the zoo.
They drop him off at someone else's doorstep.

10. What actress, known for her work as Salma in the film "The Big Wish" (2019), provided the voice of Baby Bottle on "The Cuphead Show!" Hint

Jennifer Lawrence
Viola Davis
Shailene Woodley
Cristina Milizia


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The episode begins with Cuphead and Mugman playing with marbles. As Elder Kettle is leaving for his weekly mustache wax what does he instruct the boys not to touch?

Answer: Radio

As Elder Kettle is leaving he tells Cuphead and Mugman that his two rules while he is gone are to not touch his radio and no fighting. Elder Kettle's favorite possession is his radio. Of course right after Elder Kettle leaves they start fighting. When Mugman asks Cuphead why they're fighting he comically answers "because we're not supposed to".
2. The second episode of the series is titled "Baby Bottle". How do Cuphead and Mugman come across the baby they are asked to take care of?

Answer: The baby is left at their doorstep.

As Cuphead and Mugman are fighting they hear the doorbell ring and assume it is Elder Kettle. However, when they open the door they find a baby in a basket with a note reading "Please take care of baby!" Per the episodes title, the baby is an anthropomorphic bottle.
3. Much to the delight of one of the protagonists, what is the first word that is said by Baby Bottle?

Answer: Mugman

As Mugman is introducing himself to Baby Bottle, he states "My name is Mugman. Can you say..." but is interrupted before he can finish his statement. To his delight and surprise, Baby Bottle says the word 'Mugman' clearly. On the other hand, when Cuphead picks up Baby Bottle uncontrolled sobbing ensues.
4. While he is being watched by Cuphead, what does Baby Bottle push off of the piano causing it to break?

Answer: Fishbowl

Pretty much as soon as Mugman goes into the kitchen to prepare food for Baby Bottle the misbehaving begins. Baby Bottle squirts milk on Cuphead and he knocks a fishbowl onto the floor. Luckily, Cuphead is able to save the fish by putting it inside of his liquid-filled head.
5. At one point Baby Bottle locks Cuphead and Mugman outside of the house. While Mugman thinks Baby Bottle needs love, what does Cuphead insist that he needs?

Answer: A leash

Understandably, Cuphead and Mugman don't have experience with babies, especially one as difficult to manage as Baby Bottle. When Mugman's sweet talking doesn't work, they then have to break the front door down to get inside. When they get inside Baby Bottle is playing roughly with Elder Kettle's radio.
6. What favorite toy does Mugman give to Baby Bottle in the hopes that it will cheer him up?

Answer: Teddy bear

After Mugman takes Baby Bottle off of the radio he is given a sad and malicious look. Thinking it will cheer up Baby Bottle, Mugman gives him a teddy bear that used to be his favorite toy. Baby Bottle hugs the teddy bear...and then rips off its head.
7. When Elder Kettle comes home and picks up Baby Bottle what does the baby do to him causing him pain?

Answer: Pulls off his mustache

As Elder Kettle comes home he notices that the door has been ripped off the hinges, the chandelier and antique cabinet are down, the place is on fire and his radio is destroyed. However, he understands that boys will be boys. Cuphead and Mugman blame Baby Bottle for the mess but Elder Kettle isn't convinced. He picks up Baby Bottle and promptly has his mustache forcibly removed.
8. Cuphead, Mugman and Elder Kettle gather weapons from the kitchen to subdue the uncontrollable Baby Bottle. What is Baby Bottle doing when the three come in the room to subdue him?

Answer: Sleeping

Elder Kettle and Mugman initially thought that Baby Bottle was sweet and harmless but eventually realized that he was uncontrollable. Thus, along with Cuphead, they got anything they could find from the kitchen to control him. Luckily, Baby Bottle was sleeping when they opened the kitchen door.
9. What do Elder Kettle, Cuphead and Mugman do to Baby Bottle at the end of the episode?

Answer: They drop him off at someone else's doorstep.

Similar to how Baby Bottle had been left at their doorstep, at the end of the episode Baby Bottle is placed at the doorstep of a lady. When she opens the door she sees a cute baby and a note and brings the baby inside with her.
10. What actress, known for her work as Salma in the film "The Big Wish" (2019), provided the voice of Baby Bottle on "The Cuphead Show!"

Answer: Cristina Milizia

Born in 1984, Cristina Milizia has also provided voice work as Green Lantern and Jessica Cruz on "DC Super Hero Girls" (2018). From the age of eight she had done voice work in toy commercials and later video games. Her voice work on "The Cuphead Show!" as Baby Bottle involved the full gamut of baby noises from happy coos to sobbing.
Source: Author Triviaballer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 06 2022 : Guest 180: 9/10
Dec 01 2022 : Guest 115: 8/10
Nov 29 2022 : Guest 24: 7/10
Nov 28 2022 : Guest 176: 8/10
Nov 27 2022 : Guest 76: 9/10
Nov 26 2022 : Guest 174: 9/10
Nov 18 2022 : Guest 141: 8/10
Nov 12 2022 : Guest 2: 4/10
Nov 09 2022 : Guest 67: 10/10

12/7/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us