FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Men of Dallas and the Women Who Love Them
Quiz about The Men of Dallas and the Women Who Love Them

The Men of "Dallas" and the Women Who Love Them! Quiz


How well do you know the ladies that kept the men of "Dallas" on their toes?

A multiple-choice quiz by jayneashley80. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dallas

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
299,649
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1096
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (10/10), lisathediva (10/10), Guest 68 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following ladies was not involved in a romantic relationship with Bobby Ewing? Hint


Question 2 of 10
2. Ray Krebbs sure did seem to have a way with the women of Dallas! Which of the following did Ray not sleep with at some point? Hint


Question 3 of 10
3. Cliff Barnes was engaged to which of the following? Hint


Question 4 of 10
4. J.R. was involved with numerous women over the years, but which of them did he refer to as the love of his life? Hint


Question 5 of 10
5. Bobby made it well known throughout the show that he would never be involved with any woman who had been intimate with J.R. Bobby's only exception to this rule was made concerning which lady? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of the woman, who looked so much like Pam, Bobby broke up with April to pursue? Hint


Question 7 of 10
7. Which leading lady was once married to political powerhouse Sam Culver? Hint


Question 8 of 10
8. Clayton Farlow was Miss Ellie Ewing's third husband.


Question 9 of 10
9. Which of the following men was Lucy Ewing not romantically involved with? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following characters did J.R. seduce in order to take control of Weststar? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 173: 10/10
Jul 08 2024 : lisathediva: 10/10
Jul 02 2024 : Guest 68: 9/10
Jun 23 2024 : Guest 120: 7/10
Jun 19 2024 : Guest 174: 10/10
Jun 15 2024 : Guest 47: 4/10
Jun 15 2024 : bernie73: 5/10
Jun 11 2024 : Guest 50: 8/10
Jun 03 2024 : Guest 73: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following ladies was not involved in a romantic relationship with Bobby Ewing?

Answer: Afton Cooper

Afton was the sister of Mitch Cooper, Lucy's husband. She began an affair with J.R., not Bobby, soon after arriving in Dallas. The affair lasted until Afton began a relationship with Cliff Barnes.
2. Ray Krebbs sure did seem to have a way with the women of Dallas! Which of the following did Ray not sleep with at some point?

Answer: Jamie Ewing Barnes

He was sleeping with Lucy in the first season, before anyone knew they were related. The show never showed Pam and Ray as a couple, but it was talked about in detail during the first season. Sue Ellen slept with Ray after a night of heavy drinking and feeling ignored by J.R.
3. Cliff Barnes was engaged to which of the following?

Answer: Liz Adams

Cliff met Liz when she came to Ewing Oil to meet with Bobby. He asked her out for lunch and they began seeing each other shortly thereafter. They broke up for a short period of time because Liz was working a case for the CIA, but reconciled and became engaged after the case concluded.
4. J.R. was involved with numerous women over the years, but which of them did he refer to as the love of his life?

Answer: Vanessa Beaumont

You might think the answer to this question would be Sue Ellen since she did become Mrs. J.R. Ewing twice during the course of the show, but J.R. felt he had a lifelong connection with Vanessa. The feelings J.R. had for Vanessa only grew stronger when he found out that he had fathered her child years earlier.
5. Bobby made it well known throughout the show that he would never be involved with any woman who had been intimate with J.R. Bobby's only exception to this rule was made concerning which lady?

Answer: April Stevens

Both Holly Harwood and Katherine Wentworth tried everything they could do to get Bobby. He told Holly that he could never be with her because she had previously been with J.R. He told Katherine he could never see her as a love interest because she was Pam's sister.

As for April, Bobby struggled with the fact that she had been intimate with J.R., but was finally able to put it behind him and married April.
6. What was the name of the woman, who looked so much like Pam, Bobby broke up with April to pursue?

Answer: Jeanne O'Brien

After seeing Jeanne dining at a restaurant, Bobby thought Pam had finally come back to Dallas. He soon learned that Jeanne was indeed not Pam, but the resemblance was so uncanny, he couldn't stop seeing her.
7. Which leading lady was once married to political powerhouse Sam Culver?

Answer: Donna Krebs

Donna met and had an affair with Ray while still married to Sam. She and Sam were separated when he was found to be dying of cancer. They reconciled so she could help care for him during his last days. Soon after his death, she and Ray started seeing each other and eventually got married.
8. Clayton Farlow was Miss Ellie Ewing's third husband.

Answer: false

Miss Ellie was only married to two men, Jock and Clayton.
9. Which of the following men was Lucy Ewing not romantically involved with?

Answer: Alex Barton

Mickey was Ray's cousin that was seriously injured in a car accident. Casey tried to use Lucy for her money, but his motives were soon exposed. Mitch twice married and divorced Lucy during the show. Alex Barton was an artist that helped Cally Ewing with her work.
10. Which of the following characters did J.R. seduce in order to take control of Weststar?

Answer: Kimberly Cryder

Kimberly was the wife of the current head of Weststar, Wilson Cryder. J.R.'s intension was to cause problems for Wilson in his personal life thus make him vulnerable in his professional life. J.R.'s plan soon changed when he discovered that Kimberly's father owned the majority of company stock and was calling the shots.

He finally promised to marry Kimberly, hoping Sue Ellen would quickly divorce him.
Source: Author jayneashley80

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us