FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Mutant Enemy Logo
Quiz about The Mutant Enemy Logo

The Mutant Enemy Logo Trivia Quiz


The Mutant Enemy logo is famous for its "Grrr Aargh", at the end of each episode, but sometimes it's different. Did you notice?

A multiple-choice quiz by friendsrule!. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Buffy The Vampire Slayer
  8. »
  9. 'Buffy' And 'Angel'

Author
friendsrule!
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,347
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2970
- -
Question 1 of 10
1. What was the first episode to have the logo changed? Hint


Question 2 of 10
2. How many times had the logo been changed? Hint


Question 3 of 10
3. What did the mutant say on the episode "Becoming Pt2"? Hint


Question 4 of 10
4. What episode did Tara do an impression of The Mutant Ememy in? Hint


Question 5 of 10
5. Which episode did The Mutant Enemy sing "Grrr Aargh" in?

Answer: (Four Words)
Question 6 of 10
6. What was The Mutant Enemy wearing at the end of the episode "Amends"? Hint


Question 7 of 10
7. The Mutant wore a graduation robe at the end of "Graduation Pt2".


Question 8 of 10
8. In the episode "Storyteller", what did the monster say?

Answer: (3 or 4 Words)
Question 9 of 10
9. The Mutant turned to look at the viewers on the episode "Chosen".


Question 10 of 10
10. Is The Mutant Enemy at the end of "Angel"?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the first episode to have the logo changed?

Answer: "Becoming Pt2"

"Hush" and "Tabula Rasa" didn't have the logo changed.
2. How many times had the logo been changed?

Answer: 6

"Amends", "Graduation Day Pt2", "Storyteller", "Once More With Feeling", "Becoming Pt2", and "Chosen".
3. What did the mutant say on the episode "Becoming Pt2"?

Answer: "I need a hug"

This was the episode where Buffy killed Angel, The Mutant Ememy says "I need a hug", because it was so sad.
4. What episode did Tara do an impression of The Mutant Ememy in?

Answer: "Bargaining Pt1"

She had a rubber monster on her finger to give to Giles. "And a monster, sort of a Sunnydale souvenir we thought. 'Grr! Argh!'"
5. Which episode did The Mutant Enemy sing "Grrr Aargh" in?

Answer: Once More With Feeling

Everyone else was singing, so why should he be left out?
6. What was The Mutant Enemy wearing at the end of the episode "Amends"?

Answer: A Santa hat

It was a Christmas episode and there were bells jingling as the Enemy walked across.
7. The Mutant wore a graduation robe at the end of "Graduation Pt2".

Answer: False

He actually wore a graduation cap.
8. In the episode "Storyteller", what did the monster say?

Answer: we are gods

9. The Mutant turned to look at the viewers on the episode "Chosen".

Answer: True

"Chosen" was the last ever episode, and the monster turned to face the screen.
10. Is The Mutant Enemy at the end of "Angel"?

Answer: Yes

He is also at the end of "Firefly", another Joss Whedon show.
Source: Author friendsrule!

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us