FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Pangs And I Will Remember You
Quiz about Pangs And I Will Remember You

"Pangs" And "I Will Remember You" Quiz


This is a quiz about the "Buffy/Angel Crossover Event." The event contains the very funny "Buffy" episode, "Pangs" and the very emotional "Angel" episode, "I Will Remember You."

A multiple-choice quiz by MCBRIDES1.. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Buffy The Vampire Slayer
  8. »
  9. 'Buffy' And 'Angel'

Author
MCBRIDES1.
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
91,423
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
13 / 20
Plays
6346
Last 3 plays: Bangelnobike (20/20), comark2000 (20/20), Guest 65 (9/20).
- -
Question 1 of 20
1. What "Buffy" and "Angel" seasons are these episodes from?

Answer: (Three words (number and number))
Question 2 of 20
2. In "Pangs," how does Anya describe Thanksgiving? Hint


Question 3 of 20
3. Giles and Angel are discussing the fact that Angel can see Buffy, but she can't see him. What did Giles tell Angel she would say to it? Hint


Question 4 of 20
4. Where is Riley from? Hint


Question 5 of 20
5. Riley says..."What's the line? Home's the place that, when you have to go there..." Buffy finishes it, what does she say?
Hint


Question 6 of 20
6. Which is not one of the diseases the Chumash Indians could have given Xander? Hint


Question 7 of 20
7. What does Spike say a vampire looks like, when it doesn't get to feed? Hint


Question 8 of 20
8. Buffy gets hit by an arrow near the end of the episode, which body part did the arrow strike? Hint


Question 9 of 20
9. Anya says about Angel, "What's he like when he is evil?" Why did Anya say that? Hint


Question 10 of 20
10. Who accidentally told Buffy that Angel was in town?

Answer: (1 word, first name)
Question 11 of 20
11. When Buffy arrived in Angel's office, what was the reason she gave for being in L.A.? (hint: she lied) Hint


Question 12 of 20
12. When Cordelia and Doyle left the office to give Angel and Buffy privacy, what movie did Cordelia say they had time to watch? Hint


Question 13 of 20
13. What words are missing from this quote that Buffy says to Angel? "I don't know. I just know that when you're around, whether I see you or not, I feel you - inside..." Hint


Question 14 of 20
14. When Buffy and Angel were searching for the demon in the sewers, they split up so Buffy could go into the light to try to find it. Where did Angel tell Buffy to go? Hint


Question 15 of 20
15. When Cordelia noticed that Angel came in through the front, from the street, what item did she say he had?

Answer: (1 word, Shades the rain or rays)
Question 16 of 20
16. When Angel figured out he was human, he was pretty darn hungry. What flavor of ice cream did Cordelia say he didn't even have when he was alive? Hint


Question 17 of 20
17. Doyle said to kill the Mohra one must bring darkness to 1000 eyes. What does that mean? Hint


Question 18 of 20
18. When Angel came back from seeing the oracles a second time, Buffy said..."I'm guessing that expression isn't because they were all out of fresh ___ at the deli." What is missing from this line? Hint


Question 19 of 20
19. What is the last thing that Buffy said to Angel before the day was taken away? Hint


Question 20 of 20
20. From the beginning to the end of the episode, how much time passed by, for Buffy, Cordelia and Doyle? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : Bangelnobike: 20/20
Feb 16 2024 : comark2000: 20/20
Feb 16 2024 : Guest 65: 9/20
Jan 23 2024 : Guest 76: 1/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What "Buffy" and "Angel" seasons are these episodes from?

Answer: 4 and 1

"Pangs" is the 8th episode in "Buffy," season 4, and "I Will Remember You" is the 8th episode in "Angel," season 1.
2. In "Pangs," how does Anya describe Thanksgiving?

Answer: As a ritual sacrifice.

She describes Thanksgiving as an event "To commemorate a past event, you kill and eat an animal. It's a ritual sacrifice, with pie."
3. Giles and Angel are discussing the fact that Angel can see Buffy, but she can't see him. What did Giles tell Angel she would say to it?

Answer: It's not fair.

Buffy would think it was not fair, however Angel doesn't think he has the good half of the deal. "To be on the outside looking in at what I can't... Well, I'd forgotten how bad it feels."
4. Where is Riley from?

Answer: Iowa

Buffy didn't even know where Iowa was. However, she did know that it was one of the one's in the middle.
5. Riley says..."What's the line? Home's the place that, when you have to go there..." Buffy finishes it, what does she say?

Answer: They have to take you in.

6. Which is not one of the diseases the Chumash Indians could have given Xander?

Answer: meningitis

The Chumash got these diseases when they were held up in the mission, so that is why they gave them to Xander.
7. What does Spike say a vampire looks like, when it doesn't get to feed?

Answer: living skeletons

Giles was always curious.
8. Buffy gets hit by an arrow near the end of the episode, which body part did the arrow strike?

Answer: her arm

Buffy got hit in the arm by an arrow, she just pulled it right out like it was nothing.
9. Anya says about Angel, "What's he like when he is evil?" Why did Anya say that?

Answer: He broke an Indian's neck.

Willow and Anya were struggling trying to fight the Indian, when Angel ran down and snapped the neck.
10. Who accidentally told Buffy that Angel was in town?

Answer: Xander

It was after the Thanksgiving meal, when they were all talking.
11. When Buffy arrived in Angel's office, what was the reason she gave for being in L.A.? (hint: she lied)

Answer: She was there visiting her father.

Really she was angry at Angel for coming to Sunnydale, but she told them that she was there visiting her father and she just decided to stop by.
12. When Cordelia and Doyle left the office to give Angel and Buffy privacy, what movie did Cordelia say they had time to watch?

Answer: Titanic

She actually said that they had time for the director's cut of "Titanic."
13. What words are missing from this quote that Buffy says to Angel? "I don't know. I just know that when you're around, whether I see you or not, I feel you - inside..."

Answer: and it throws me.

It throws Angel too. Actually during "Pangs" you could tell that Buffy sensed something was there. You could say she was thrown.
14. When Buffy and Angel were searching for the demon in the sewers, they split up so Buffy could go into the light to try to find it. Where did Angel tell Buffy to go?

Answer: The Lone Bar

Angel: "There's a dive on Second near Beach, The Lone Bar. Demons go there sometimes when they need to get patched up."
15. When Cordelia noticed that Angel came in through the front, from the street, what item did she say he had?

Answer: umbrella

16. When Angel figured out he was human, he was pretty darn hungry. What flavor of ice cream did Cordelia say he didn't even have when he was alive?

Answer: Cookie-dough-fudge-mint-chip

He already had it stocked in his fridge for when Buffy was there.
17. Doyle said to kill the Mohra one must bring darkness to 1000 eyes. What does that mean?

Answer: They must smash the jewel in its forehead.

The jewel represented 1000 eyes.
18. When Angel came back from seeing the oracles a second time, Buffy said..."I'm guessing that expression isn't because they were all out of fresh ___ at the deli." What is missing from this line?

Answer: orange juice (O.J.)

19. What is the last thing that Buffy said to Angel before the day was taken away?

Answer: I'll never forget.

Actually she said it about 4 times and she did forget.
20. From the beginning to the end of the episode, how much time passed by, for Buffy, Cordelia and Doyle?

Answer: a few minutes

Angel is the only one who remembers the day happening. For everyone else the day never happened so it is just a few minutes to them.
Source: Author MCBRIDES1.

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us