FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Angel And Buffy Quiz
Quiz about Angel And Buffy Quiz

'Angel' And 'Buffy' Quiz


This is a quiz on the two shows, 'Angel' and 'Buffy'.

A multiple-choice quiz by 8-inch. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Buffy The Vampire Slayer
  8. »
  9. 'Buffy' And 'Angel'

Author
8-inch
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
41,152
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1677
Last 3 plays: Bangelnobike (10/10), Guest 65 (9/10), Guest 88 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. (From Buff) Who says the line 'I can't wait to see Cordelia'? Hint


Question 2 of 10
2. What is Xander's nickname while Buffy is in LA? Hint


Question 3 of 10
3. What dead animal does Buffy find in her basement while looking for 'company' plates? Hint


Question 4 of 10
4. (From Buffy) Who says the line 'I get exhausted just looking at those two'? Hint


Question 5 of 10
5. What was Anya before she was human? Hint


Question 6 of 10
6. Who has the ability to see visions in 'Angel'? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the law firm who wants Angel dead? Hint


Question 8 of 10
8. In a certain episode in Angel, what does a girl have growing in the back of her head? Hint


Question 9 of 10
9. Does Angel lose his soul when he sleeps with Darla? Hint


Question 10 of 10
10. (From Angel) Who says the line 'You did notice that Angel neglected to tell us, for instance, the point of all this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : Bangelnobike: 10/10
Feb 16 2024 : Guest 65: 9/10
Jan 14 2024 : Guest 88: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. (From Buff) Who says the line 'I can't wait to see Cordelia'?

Answer: Xander

Xander says this as he hasn't seen Cordelia for the whole school holidays.
2. What is Xander's nickname while Buffy is in LA?

Answer: Nighthawk

This is Xander's nickname when the gang kills the vampires.
3. What dead animal does Buffy find in her basement while looking for 'company' plates?

Answer: Cat

Buffy finds a dead stray cat in her basement.
4. (From Buffy) Who says the line 'I get exhausted just looking at those two'?

Answer: Xander

Xander says this when he sees Buffy and Riley throwing a football at the beach.
5. What was Anya before she was human?

Answer: A Demon

Anya was a vengeance demon, before she was made human.
6. Who has the ability to see visions in 'Angel'?

Answer: Cordelia

Cordelia has the ability to see visions.
7. What is the name of the law firm who wants Angel dead?

Answer: Wolfram and Hart

This law firm is evil, and they want Angel dead.
8. In a certain episode in Angel, what does a girl have growing in the back of her head?

Answer: An eye

Cordelia, Wesley and Gun get rid of the eye, but the family refuses to pay them.
9. Does Angel lose his soul when he sleeps with Darla?

Answer: No

Angel does not lose his soul.
10. (From Angel) Who says the line 'You did notice that Angel neglected to tell us, for instance, the point of all this?

Answer: Cordelia

Cordelia says this when she is discussing a subject with Wesley.
Source: Author 8-inch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Terry before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us